HULK Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Witam Moje skromne a4 b5.quattro -rocznik 96 -1.8 t AEB - seryjne 150 kucyków wyposarzenie: -2 jaśki -kierownica skórzana s6 -klimatronik -radio audi concert -autoalarm i centralny zamek+domykanie szyb -zimówki stalowe 15-stki -letnie alumfelgi toora 17 -opony good year eagle f1 235 / 40 -skrzynia 5-cio biegowa manualna podświetlenie gałki -lampy przód black angel eyes -lampy tył diodowe led black przepraszam za jakość zdjęć ! robione telefonem.
kuternik Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Ładna, moje gratulacje!!!!Chodź światła do mnie nie przemawiają
plastuch Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 ale tylne ledy jak dlamnie :bicz3: Poza tym extra kolor bezawaryjnej
1991Kamil Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Audi piękne i kolor też, ale za tylne lampy należy się :
pablo_9 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Kolor Silnik Napęd Kiera Radio Lampy przód i tył do zmiany Znaczek z tyłu na klapie A4 do zdjęcia
FAFAL Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Motorownia i napęd rewelka, tylko pozazdrościć Lampy przód i tył porażka jak dla mnie Z drewnem w środku też bym coś zrobił :gwizdanie: Reszta ok Miłego użytkowania
zbyszek512 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Opublikowano 16 Stycznia 2010 Widzę kolego, że Ciebie też to samo nieszczęście spotkało, mam na myśli lampy przednie i tylne Jedziemy na tym samym wózku a co do reszt jest malina
Armi Opublikowano 17 Stycznia 2010 Opublikowano 17 Stycznia 2010 Auto wymaga kilku poprawek bo na razie to nic nie pasuje np. czarne lampy i chrom wokół szyb, na grillu. Zmieniłbym lampy przednie na poliftowe, tylne też na poliftowe, ładne alufelgi i będzie Zazdroszczę Ci oryginalnego chromu wokół szyb.
Rekomendowane odpowiedzi