Mecromon Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Bede z kumplem, to do zobaczenia na miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dunconmaniak Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 widzimy się o 20 pod mostem pionierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 No no frekwencja rośnie niedługo zapelnimy parking na eskadrowej - 4 auta dobry początek Panowie zróbmy coś żeby było nas wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Spot fajny Spoko za tydzień może ktoś jeszcze dołączy PS. Miłosz ---> tu masz fotke View image: auto auta jak wygląda obniżone podaj mi namiary na tego gościa od płyty ochronnej pod silnik, bo chcę go znowu posadzić niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 5 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2013 tu masz fotke View image: auto auta jak wygląda obniżone Wygląda o niebo lepiej :-) Musisz do tego wrócić! ---------- Post dopisany at 23:31 ---------- Poprzedni post napisany at 23:30 ---------- ps. TUTAJ strona toru wyścigowego w DE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Spot fajny Spoko za tydzień może ktoś jeszcze dołączy PS. Miłosz ---> tu masz fotke View image: auto auta jak wygląda obniżone podaj mi namiary na tego gościa od płyty ochronnej pod silnik, bo chcę go znowu posadzić niżej łap : Osłona silnika aluminiowa alu Audi A4 B5 95-01 (3400968626) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2013 Dzięki panowie za linki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 To może by tak sppta zrobić w niedziele o 20?? Kto by się ewentualnie pisał?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jeśli będzie na wałach, to wracając z centrum z chęcią wpadnę. W sumie pod mostem pionierów też mi po drodze przez zdroje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wały są ok ale w weekend bardziej mogę się określić czy będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dawno mnie tu nie było ale widzę że cosik się rusza a że jestem obecnie w SZCZ nawet dziś moge sie spotkać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Proponuję jutro czyli w czwartek o 20.00 na Wałach (brukówka "wjazdowa") Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 chetnie podjade mimo ze mam dyżur do 19 w pracy ale dam rade także czwartek 20:00 wały na brukówce ---------- Post dopisany at 12:20 ---------- Poprzedni post napisany at 12:18 ---------- Pany a może dzisiaj pod mostem Pionierow bo zwalniam sie szybciej i na 20:00 by mi bardzo pasowało a Wały jeszcze zamkniete Kto chętny podpisywać się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Może się pojawię dzisiaj, a jutro nie mam czasu wyskoczyć na wały. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ok wiec ja skrzykuje chłopaków by też wpadli na jutro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 jutro powinienem zawitać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 ok to jutro Wały ewentualnie Pionierów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 trooky też ma być wiec jeszcze suchego trzeba skołować bedzie jutro wspierany klub A4 przez A6 i być może A8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Wały chyba do końca tygodnia mają być zablokowane. Jak będzie spot pod mostem pionierów to też się pojawię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 trooky też ma być wiec jeszcze suchego trzeba skołować bedzie jutro wspierany klub A4 przez A6 i być może A8 No i za***iście w końcu jakiś konkret spot sie szykuje ---------- Post dopisany at 20:24 ---------- Poprzedni post napisany at 20:21 ---------- Ps wały niby jeszcze poblokowane bo sprzątają syf i karuzele po Ttsr a więc jutro Pany spotykamy sie na eskadrowej pod mostem długim każdy wie gdzie to jak co ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi