martinez Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Cisza jak zwykle wiec jak zwykle my spotykamy sie tak czy siak SUCHY, KAZIKBOY i JA. Może wpadnie Galec z MAĆKIEM. 20:00 na Wałach, My tak czy siak będziemy i z A6 klubu moze ktoś wpadnie. ZAPRASZAMY Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doradca Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Chłopy jak odpadam dzisiaj niestety bo zachlalem pałe i za kółko nie wsiade chyba ze moja mnie podwiezie heheh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 to jest rozwiązanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Do tego też przydałyby się jakieś gadżety typu ramki pod tablicę I tu moje pytanie do Arka. Na jakim etapie jesteśmy z tymi gadżetami typu ramki, naklejki etc.? Niestety ... ramki nie wyszły od sprzedawcy :/ Gość*jest jakiś niepoważny. Status można sprawdzić w wątkach 'ramkowo-naklejkowych' - wpłacone, czeka na wysyłkę :/ Nie potrafię zrozumieć czemu ktoś zabiera się za dystrybucję gadżetów skoro nie ma na to czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Aaaaa to dlatego nikt oprócz mnie nie ma ramek klubowych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 25 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2013 http://a4-klub.pl/zachodniopomorskie-95/25-08-2013-spot-audi-waly-chrobrego-fotorelacja-martinez-284376/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Szkoda że mnie nie było ;/ Dość późno wróciłem z nad morza ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zadra Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Niestety ... ramki nie wyszły od sprzedawcy :/ Gość*jest jakiś niepoważny. Status można sprawdzić w wątkach 'ramkowo-naklejkowych' - wpłacone, czeka na wysyłkę :/Nie potrafię zrozumieć czemu ktoś zabiera się za dystrybucję gadżetów skoro nie ma na to czasu. W dziale ramek Arekp jesteś na żółto czyli już mają kasę na koncie. Kwestia tylko wysyłki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Aaaaa to dlatego nikt oprócz mnie nie ma ramek klubowych nie tylko bo ja od jakiś 3 lat jeżdżę z klubowymi ramkami ---------- Post dopisany at 18:43 ---------- Poprzedni post napisany at 18:40 ---------- Cysiek spokojnie. Żeby frekfencja rosła to też przy da się jakaś "auto reklama" w postaci spotów w "publicznych" miejscach takich jak np. Wały Chrobrego, gdzie mogą nas dostrzec inni użytkownicy-posiadacze A4-ek. Zawsze można zrobić "korowód" np. z Wałów na parking Galerii GRYF gdzie w trakcie takiegoż "spacerku" na 1000% ktoś nas zauważy. Do tego też przydałyby się jakieś gadżety typu ramki pod tablicę I tu moje pytanie do Arka. Na jakim etapie jesteśmy z tymi gadżetami typu ramki, naklejki etc.? jestem bardzo spokojny tylko najpierw kolega pisze żeby składać propozycje a tu nagle nie chce o nich słyszeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Nie kłóćta się, bo wpierdziel będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja też od 3 lat z ramkami śmigam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dajcie się chłopakowi nacieszyć że jako jedyny ma ramki Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciejK Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autko już do mnie wróciło więc mogę brać czynny udział w spotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fr0styyy. Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Dajcie się chłopakowi nacieszyć że jako jedyny ma ramki Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arekp Opublikowano 28 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2013 W dziale ramek Arekp jesteś na żółto czyli już mają kasę na koncie. Kwestia tylko wysyłki. Kasa była wpłacona jeszcze zanim Wasze przelewy do mnie dotarły :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Ok My z Kazikiem tak czy siak ZLOCIMY się na Chociwelce w niedziele z grillowankiem ktoś dołącza ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Może i ja Tapnięte z SGS III Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2013 Może to Cię kopnę w ZAD dawaj w końcu przewieziesz mnie tą trzy-litrówką ;D i zjemy kiełbe z grilla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 O której ten grillas w niedziele?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Najpierw muszą być chętni ale mysle 12ta jest spoko mała lista ? 1. MartineZ with Kate Terrorist 2. Kazikboy (pewnie się nie obrazi że go wpisałem ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi