miki Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Coś można pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 22 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2014 Nie ma co mysleć, tylko na 20 jestem umówiony wiec jakby sie dało wcześniej albo np na wałach o 18 to było by idealnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mecromon Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 Ja w niedzielę jak najbardziej Dawno nic nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 24 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2014 To ustalmy odrazu jedną miejscówkę bo znowu część będzie na wałach a część pod mostem. I wydaje mi się że chyba pod mostem będzie w sam raz. Nawet w razie deszczu to nie będzie kąpać na głowę. Tak więc godz 18 będzie optymalną. Ruszać te zady na spota a nie gnić w domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 25 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2014 Ja nie obiecuje więc, bo zależnie kiedy wyjdę z kina a jak pisałem na 20 umówiony. Rafał, napisz mi na prov tel proszę to będę dzwonił jakby coś nie wyszło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoSiaK8891 Opublikowano 17 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2014 witam jutro jadę w odwiedziny do Marcina do zs więc można będzie coś spłodzić jakiś spocik malutki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Coś tu cicho... może jakiś spot w sobotę lub niedziele?? Ktoś chętny na ostatni w tym roku spot? :] Żyję tu ktoś w ogóle? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki Opublikowano 1 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2015 Za zimno żeby żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 2 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2015 Znam zimniejsze stycznie z poprzednich lat i jakoś chęci na życie były. Może jakiś spot w weekend, Są chętni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik Opublikowano 7 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2015 może silver i karty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4_Dominik_WAW Opublikowano 26 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2015 Czy ktoś ze Szczecina chce sprawdzić jedną B8 oczywiście za odpowiednim wynagrodzeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Może jakiś spot... dawno nic nie było. Kto by się pisał na dzisiaj albo jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bediks Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Do licznika wszystko podlaczyles ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 7 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Nie jeszcze nie. bardziej nie daje mi spokoju ten przebieg... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olo avf Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Hej. Ja bym sie pisal na silver i karty. Ktos chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Potrzebuje jakiegoś magika od Diesli...ktoś coś słyszał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leo... Opublikowano 6 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2015 zapraszam ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trooky Opublikowano 9 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2015 W takim razie wracam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denveco Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 Może spot jakiś w niedziele? Dawno nic nie było organizowane. Ktoś by się pisał? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MakoUSM Opublikowano 10 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2015 http://a4-klub.pl/index.php?/topic/127172-kolobrzeskie-a4/page-20 Zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi