Cysiu Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Marcin mialo byc 10:50 sorki moj blad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 10 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2010 eh.. a ja nadal nie wiem gdzie ma byc ten spot, tzn jak tam dojechac.. bo bede dopiero ok 13 minimum.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Super chłopaki że się udało spotkać tak licznie:D no i że nawet naszemu profesorowi Galcowi udało się dojechać. Fajnie ze nawet na to moto show udało się skoczyć wspólnie. Piszę teraz bo nie wiem czy się uda mi potem napisać bo dziś o 13tej wyruszam do Holandii. 1-go na bank jadę na śniatowo więc też w jakichkolwiek planach mnie uwzględniajcie:) za 3 tygodnie więc jestem i jakbyście coś już uzgodnili to proszę niech ktoś z Was strzeli mi smska co się dzieje na forum jak może 508993275 to mój numerek i możecie normalnie wysyłać smska co gdzie i jak sie dzieje! pozdrawiam i do zobaczyska. Jeśli dam jesszcze dziś rade to wrzucę kilka fotosów!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 <b>Martinez1980</b> jak by miało się nie udać gdy jest taka pożądna ekipa a co do zdjęć to spokojnie jak wrócisz to wtedy powrzucasz a teraz życzymy szerokości na drodze i bezpiecznego dojazdu a co do smska to napewno będziesz na bierząco co się dzieje na forum i nie tylko tak więc do następnego spotkania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 No to dałemn radę zamieścić fotosy jeszcze przed samym wyjazdem:) dzięki Maciej, będę jechał spokojnie i dzięki że dacie znać jakby co pozdro i bez odbioru a niżej kilka fotosów z grillosa i Motoshow in Stetin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galec Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Marcin foto pierwsza klasa :> i spotkanie jak najbardziej udane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 zdjęcia pierwsza klasa no i wypadzik też pierwsza klasa następnym razem będzie jeszcze lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 no to super chłopaki. powoli sie zbieram. Jeszcze czarna wstążka na antenę i jazda, pozdro i nie zapominajcie o mnie jakby co smsik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Czarna wstążka obowiązkowo .... 3 maj się Panie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aruzzz Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 E no elegancko wyczesane foty a spocik jak najbardziej OK :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cor72z Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Sprzedam Felgi polerowany rant VW Audi seat skoda Mercedes 5x112 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=996480824 Popytajcie znajomych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
źrebak Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja również mam fajne felgi do sprzedania http://www.a4-klub.pl/smf/alufelgi_sline_17_z_oponami-t127138.0.html więcej zdjęć na emaila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczito Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 ja również mam fajne felgi do sprzedania http://www.a4-klub.pl/smf/alufelgi_sline_17_z_oponami-t127138.0.html więcej zdjęć na emaila z chęcią bym je kupił, ale inwestycja w opony za mocno by mnie zabolała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/zachodniopomorskie_pogaduchy-t116768.0.html wszyscy felgi sprzedaja ;D w podpisie tez mam linka do felg haha.. ale kurde nie róbcie bałaganu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darck_18 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Witam kiedy jakis zlocik z gory dzieki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 teraz nie wiadomo ale chyba najszybciej dopiero na majowke :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Właśnie, coś kombinujemy z majówką? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bert851 Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Panowie a co sądzicie o Śniatowie...?? zlocik jest na 01.05 ja wstępnie się już ustawiłem z martinezem jest wątek w NASZYM dziale zachodnipomorskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 a są gdzieś jakieś fotki z tego śniatowa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pedroso Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 A opon nikt nie ma do sprzedania 17" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi