Maciej8891 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ok to wstępnie umawiamy się koło kościoła tam będzie najlepiej to ja zwerbuję w Stargardzie ekipe z okolic i dołączymy do was w Chociwlu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 ok panowie wiec koło koscioła w chociwlu:) ja dopłyne do naugard i polecimy z marcinem piatkiem i ludzmi na maszewo potem na chociwel:) a miedzy maszewem a chociwlem droga kręta jak swinski ogon w kapuście bedzie zabawa:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 oki to już prawie wszystko jasne jeszcze tylko ustalmy jakieś godzinki a później zbierzemy wszystko do kupy i trza napisać to w 1 poście żeby za długo nie szukać bo już się trochę tego narobiło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Wiec ja zabieram psa , grilla i 2 kg zajebistej karkówki:) zawijam o 10.20 do naugard na plac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 to 10:30 parking lidl w nowogardzie pasi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 tak umówmy się tam gdzie zawsze czyli na lidlu w Nowogardzie o 10:30 a 11:00 w chociwlu się widzimy. Dawidoff32 kurde ja tez biorę psa zreszta jak zawsze:) wiec miej smycz:) bo moja bestia też sie rzucać bedzie :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 to więc tak Ekipa z Nowogardu i okolic spotyka się o godzinie 10.30 na stałym miejscu czyli na parkingu koło lidla Ekipa ze Stargardu i okolic spotyka sie o godzinie 10.30 na parkingu koło biedronki (tylko trzeba ustalić czy tej na pyrzyckim czy tej drugiej) Później wszyscy spotykamy się o godzinie 11.00 w Chociwlu na parkingu koło kościoła i stamtąd ruszamy wszyscy razem do Ińska, ja wezme piłkę do siatki żeby można było sobie troszkę poodbijać na plaży bądź w wodzie a i jeszcze jedno dowiedziałem sie że ten parking przy plaży głównej jest płatny dokładnie nie wiem jakie tam są ceny ale Sara mówiła że 2zł za godzinę a 10zł za cały dzień tak więc to by było wszystko na ten temat chyba że ma ktoś jakieś obiekcję to niech śmiało się wypowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 10.30 nie lekko za pózno????? mamy do przejechania nowogard-maszewo 21 km maszewo -chociwel 13 km = 33 km zważywszy na to ze ja nazbierałem 18 pkt na swoim koncie nie zamierzam mocno cisnąć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 10zł to chyba nie tak strasznie jak na cały dzionek??? co??? super nie zapomnij piły jak masz do nóżki to też weź a co do wyjazdu to dokladnie tkak jak piszesz:) z racji tego ze mam tam u gory znajomosci i konfidenta ktory kapuje wiem już że nieby weekend ma być piekny i poniżej 29stopni nie schodzi wiec kurna panowie krótka lista co zabrać 1. Audi 2. Kobietę, koleżankę, kolegę - jak kto woli 3. Swoje biale dupsko 4. Ja zabieram co dla niektorych browarka (bo ja nie lubie) ewentualnie wodeczke jakby ktos chciał coś mocniejszego strzelić 5. balsamik z filterkiem UV 6. szaszłyczki 7. kiełbaski 8. grillek 9. brykiet and podpałkas 10. akcesoria do gry 11. gatki do kąpieli 12. materazzi 13. KABELEK OBD 14. psa 15.aparat+LapTop:) Maciek weź swój statyw jak mozesz zobaczymy czy pasuje i pamietajcie o akcesorjach bo to sprawa VAG'i państwowej jak ktos ma jeszcze pomysły to dawać może o czymś zapomniałem:) Dawidoff32 możemy wcześniej z Nowogardu wyruszyć np 10:15 żeby spokojnie sobie polecieć. Tym bardzi8ej ze jeden może gonić motorem to po dziurach raczej lipa, mamy jechać spokojnie i relaksująco by każdy bezpiecznie docisnał do końca bez mandatów Kurna panowie trzymajcie dzisiaj za mnie kciuki o jedenastej mam eksterminację trzech ósemek :/ nawet kurna nie wiem czy sobie Wami kiełbaske w Ińsku wciągnę :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatek Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 lepiej być wcześniej, ja postaram się pierwszy raz nie spóźnić i być o 10 na Lidlu, będę miał punkty 1, 2, 3, 6,7,8,9,10,12 + armata, qwa gdzie ja to wszystko pomieszczę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 No to super jak piątku uda Ci sie nie spóźnić hehehe ok więc my się widzimy o 10:00 ja też bede o tej godzinie na Lidlu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 lepiej być wcześniej, ja postaram się pierwszy raz nie spóźnić i być o 10 na Lidlu, będę miał punkty 1, 2, 3, 6,7,8,9,10,12 + armata, qwa gdzie ja to wszystko pomieszczę Laptopika + Vag + przetwornice z 12V na 230V+kody błedów zabieram ja wiec no problemo:) komu co i trzeba zrobimy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Majkel1985 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 No jeden z nas na pewno bedzie cisnal motorem wiec spokojnie na trasie zeby nie bylo tak jak zawsze..... ze trzeba uruchamiac wszystkie konie w maszynie pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 bedziemy jechac spokojnie majkel, wiec relaaaaaxx :)na 10:00 przed lidlem i mamy godzinke by dotrzec do chociwla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 To chyba wszytsko mamy tak jakby dopięte na ostatni guzik:):) wiec tylko modlić się i dużo rzucać na tace oby pogoda była aa ty link na pogodynke dla Ińska http://pogodynka.pl/miasto.php?miasto=I%F1sko jest very :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 no i piknie kurde piknie czego chcieć więcej Panowie przezyłem zniszczenie 3 ósemek ja pierdziu jeszcze gadam jakbym kijem basebalowym dostał łomot. Taka malusie, drobniusia Pani miła dentystka a urządziła mnie na perłowo :/ lecze rany i mam nadzieje ze do soboty będę jak New pozdro all. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 pogoda zapowiada się rewelka więc teraz tylko czekamy do niedzieli odpalamy bestie i zalewamy insko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Cysiu do jakiej niedzieli ??? jak my w sobotę lecimy cos Ty znowu nie na czsie ja Cię w sobotę przed lidlem widzę o 10tej W SOBOTĘ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawidoff32 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 :beer1: Cysiu S O B O T A 26 czerwiec 2 0 1 0 A.D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinez Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 dokładnie kurde co taka cisza, gdzie są wszyscy. Spot tuż tuż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi