spiidy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jednak nie dalem rady.. swieta i wyjazd do dziadkow eh.. sory ze niepisalem nic wczesniej ale dopiero wszedlem na forum od czasu ostatniego mojego posta
martinez Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Jednak nie dalem rady.. swieta i wyjazd do dziadkow eh.. sory ze niepisalem nic wczesniej ale dopiero wszedlem na forum od czasu ostatniego mojego posta a nio szkoda
Cysiu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 ja też się nie odzywałem nie miałem dostępu do kompa. Niestety pompa wody mi zdechła i miałem auto unieruchomione i dopiero dzisiaj nabyłem pompe i jutro będę się z nią męczył może następnym razem się zabiorę a jak w ogóle było żadnych fotek nie widzę??
spiidy Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 kurde dzisiaj jutro pojutrze mogł bym jechac eh.. no trudno.. a spota jakiegoś w szczecinie jeszcze w tym roku robimy ? moze ognisko na głębokim..
djbojus Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 ja tez nie dojechałem bo braklo na paliwo pozdrawiam
martinez Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 linki masz zawsze i fotorelacje w osobnych watkach, zawsze tak robie
Cysiu Opublikowano 28 Grudnia 2010 Opublikowano 28 Grudnia 2010 no właśnie w głównym wątku czyli tutaj nie widzę linka do galerii ale już znalazłem tak że nie ma problemu dla chcącego nic trudnego
Maciej8891 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a więc kiedy kolejny spocik tego typu ?
denveco Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 A ja wyjechalem z pod domu ale nie dojechalem, pasek mi strzelil i d*pa blada, jeszcze problemy mam przy odpalaniu auta. Odpali na 3 sekundy i gasnie, nieraz zalapie za 5 razem a nieraz za 15. Masakra.[br]Dopisany: 01 Styczeń 2011, 20:54_________________________________________________A organizujemy cos jutro, jako ze to przypada pierwsza niedziela, pierwszego miesiaca i nowego roku?? Ale VAGa czy moglbym prosic by ktos wzial.
spiidy Opublikowano 1 Stycznia 2011 Opublikowano 1 Stycznia 2011 ja jutro moge wpasc ale zeby nie bylo ze 3 osoby beda
denveco Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 To wiec ustalamy ze bedzie to 02,01,2011, godz 18, miejscowka wiadomo jaka zjazdowa kostka brukowa z walow chrobrego (tak dla formalnosci
spiidy Opublikowano 2 Stycznia 2011 Opublikowano 2 Stycznia 2011 nie wiem czy jest sens jechac jak nikt nie czyta tego watku i nic nie pisze ze bedzie
denveco Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Ja bedac w poblizu zajechalem z ciekawosci, postalem sam znaczy z kobieta 10 minut i sie zawinelismy, pisac chyba nie musze dlaczego. Ehhh zachodniopomorskie spoty, szkoda slow :thumbdown:
Cysiu Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 wiesz jak będzie cieplej to pewnie i frekwencja sie poprawi bo mi nawet gdybym mieszkał w szcz to chyba niechciało by mi się wychodzić na ten mróz ale jakby cos było np w jakiś czwartek lub wtorek to po pracy czyli ok 18:30 bym mógł zajechać
spiidy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 zawsze mozna zrobic spot pod jakimś MC lub KFC i siedziec w srodku
Maciej8891 Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 bez przesady bo co to za spot w MC bądź w KFC ? nie to nie to poprostu większości nie pasują terminy ostatnio też był organizowany kulig tyle osób się deklarowało a były zaledwie 4 autka ale nikt nie narzekał tutaj niestety nie dorobimy się dobrej frekwencji na spotach
spiidy Opublikowano 3 Stycznia 2011 Opublikowano 3 Stycznia 2011 no jak nie ? w civicklubie były spoty w mc i duzo ludzi wpadało jezeli termin nie pasuje to zawsze mozemy jakis inny ustalic ale jak rozmawialismy o terminie to malo osob sie udzielało.. problem moim zdaniem jest poprostu w tym ze nikomu sie tylka ruszyc nie chce a nie ze zimno miejsce nie takie czy termin co do tego ognicha ja chcialem jechac ale kurde no swieta mi strasznie nie pasowaly a kolejny dzien juz byl ok .. mozemy sie tez spotkac na glebokim , odpalic ognicho i bedzie cieplo
Rekomendowane odpowiedzi