Cysiu Opublikowano 30 Maja 2011 Opublikowano 30 Maja 2011 w samo boże ciało to nie wiem czy ja będę bo z firmy nagłaśniamy procesje w szczecinie i stargardzie i niewiem czy nie będę musiał czegoś obstawiać
martinez Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 to Boze cialo jest w czwartek a my np bysmy skoczyli w sobote albo w niedziele, znajac zycie ludzie wezma wolne by miec dlugi weekend wiec mozna by cos splodzic. Choc poczekajmy na reszte ale chyba trzeba osobny watek zrobic
kazikboy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 wiecej jezdzi ale i wiecej dziadkow nimi jezdzi no nie, tych tekstów to się nasłuchałem przy Accordzie, że to auto dla dziadka a prezesi pewnie też jeżdżą, ale nie tymi 8 i więcej latkami tylko młodszą budą a własnie że nie bo prezes dolnej odry nadal jezdzi pierwsza A8 co do ińska to ja teraz bede od 3 do 15 czerwca a pozniej okolo 15 lipca do konca sierpnia wiec w połowie lipca to jakos maciej ma urodziny jak dobrze kojarze >>??
martinez Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 15lipiec to piatek to moze 16ty albo 17ty lipca? Piszcie piszcie jak wam pasuje i kiedy w tym terminie i cos ustalimy
kazikboy Opublikowano 31 Maja 2011 Opublikowano 31 Maja 2011 Marcinie tylko ja nie jezstem pewny ze napewno wróce 15 ;P ale to juz jakas data okolo
denveco Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 A ktos wyraza checi i gotowosc do pojawienia sie w pierwsza niedziele czerwca na walach na kostce brukowej o godz 18??
kardas Opublikowano 3 Czerwca 2011 Opublikowano 3 Czerwca 2011 ja wyrażam - wstępnie, ale jutro wieczorem napiszę czy na 100%
Młody_drog Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Ostatnia niedziela sierpnia będę w Polsce, jestem ze Świnoujścia to może się zjawię
dzik Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 a może spot na kartach na Wojska zrobimy? Pośmigac, pogadać, byłoby kul:)
denveco Opublikowano 4 Czerwca 2011 Opublikowano 4 Czerwca 2011 Wstepnie to miejscowka na zjazdowej kostce brukowej na walach jest ustalona, nie wiem jak inni sie do tego ustosunkuja. Mial by ktos VAG-a, potrzebowal bym skasowac inspekcje i poducha mi sie swieci po odlaczeniu licznika.
kardas Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 ja odpadam, nie wiem czy uda się mi się wrócić do 18
denveco Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Ja sie pojawie, Najwyzej poczekam akademicki kwadrans i sie zawijam
Rekomendowane odpowiedzi