David Opublikowano 26 Listopada 2011 Opublikowano 26 Listopada 2011 skoro dorwales dokladke Votexa to po co w podpisie dalej chcesz ja kupic?? kupiles jakies fotele?
laki83 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 skoro dorwales dokladke Votexa to po co w podpisie dalej chcesz ja kupic?? kupiles jakies fotele? widzisz zapomniałem wykasować z opisu..teraz to tam chyba umieszcze sprzedam tył zderzak na 2 kominy :> a czemu pytasz o fotele?mam cały czas takie same..choć alcantara mi sie marzy w pełnej elektryce [br]Dopisany: 26 Listopad 2011, 19:37_________________________________________________ a tutaj fotka jak wyglądała moja furka jak wiozła mnie do ślubu :> niestety robione telefonem
seves Opublikowano 12 Grudnia 2011 Opublikowano 12 Grudnia 2011 a to dlatego sie tak spieszyłeś z modami :gwizdanie: kur.. i nawet opony się świecą
laki83 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 a to dlatego sie tak spieszyłeś z modami :gwizdanie: kur.. i nawet opony się świecą no jasne...wszystko musiało byc na tip top :>
laki83 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 ja bym ja zrobil w shadow line chodzi ci o to żeby całą w czern?
laki83 Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 12 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam
David Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line
pablo_ua4 Opublikowano 14 Grudnia 2011 Opublikowano 14 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line Popieram Davida szadow line jest cudowne :kox:
MARCIN607 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Opublikowano 15 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line Popieram Davida szadow line jest cudowne :kox: dramatyzujecie- jak jest full chrom razem z lusterkami auto wygląda mega elegancko
laki83 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line Popieram Davida szadow line jest cudowne :kox: dramatyzujecie- jak jest full chrom razem z lusterkami auto wygląda mega elegancko dobrze gada...w górę dziada
laki83 Opublikowano 16 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 16 Grudnia 2011 jaki to model felg? wzór z audi r8
Wandej Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line Popieram Davida szadow line jest cudowne :kox: dramatyzujecie- jak jest full chrom razem z lusterkami auto wygląda mega elegancko ile Ty masz lat?? 52, że chrom Ci sie podoba?? Na shadow line nie ma uja we wsi Mi tylko 2 elementy zostały
MARCIN607 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 nie...wole troche chromu i wtedy jest fajny kontrast...a jak juz miało by byc w czerni to by trzeba było listwy wokół szyb zmieniac a tego to nie ruszam no szkoda ja jak kupilem moja to tez mialem sporo chromu...nawet kola byly chromowane ale powoli pozbywalem sie chromu,a powiem Ci ze mi sie to podobalo,takie auta jak audi czy bmw fajnie wygladaja w shadow line Popieram Davida szadow line jest cudowne :kox: dramatyzujecie- jak jest full chrom razem z lusterkami auto wygląda mega elegancko ile Ty masz lat?? 52, że chrom Ci sie podoba?? Na shadow line nie ma uja we wsi Mi tylko 2 elementy zostały 152 Nie mówię że nie jest piękny bo gdybym nie miał u siebie chromu to już bym miał grille in black i może felgi - mówię że pakiet chrom też daję radę i tez jest bjiuti Endriu a co z tymi srebrnymi lustekami?
Wandej Opublikowano 17 Grudnia 2011 Opublikowano 17 Grudnia 2011 Chyba pójdą w kolor albo w biel bo z felgami białbymi by sie gryzło
laki83 Opublikowano 11 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2012 co was tak na biel teraz bierze?to najpierw lecicie w schwarz pakiet a potem biały do tego?
David Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 bialy to cos nowego,staramy sie byc trendi
Rekomendowane odpowiedzi