A-rek Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 bialy to cos nowego,staramy sie byc trendi biały był modny dwa sezony wstecz i jeszcze w zeszłym więc troszkę się spóźniliście
David Opublikowano 11 Stycznia 2012 Opublikowano 11 Stycznia 2012 chodzi o kola i biale dodatki nie powiesz mi ze ktos na forum mial biale kola 2 lata temu bo pierwszy byl chyba ten oszust glinek
laki83 Opublikowano 12 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2012 no przyznam że biel nadal jest chyba modna...ale chodzi o to że David mówisz mi że mam iść z shadow line..widze że sam też tak robiłeś a tu taki myk i wpadła biel..
laki83 Opublikowano 2 Marca 2012 Autor Opublikowano 2 Marca 2012 że sie tak pochwale nowym modzikiem...dekory s-line a tu z racji tego że miałem wene i pogoga była znośna to małe myju myju
David Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 dekory dobry mod jeszcze jakies fotele sport
maciasek Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 bardzo ładna jak z lusterka rezałeś na srebrne ?
laki83 Opublikowano 3 Marca 2012 Autor Opublikowano 3 Marca 2012 dekory dobry mod jeszcze jakies fotele sport bardzo ładna jak z lusterka rezałeś na srebrne ? fotele wpadną alcantara juz nie długo....kolego maciasek lustra to same obudowy satyna
Pawlo 2004 Opublikowano 3 Marca 2012 Opublikowano 3 Marca 2012 Nie wypowiadałem sie jeszcze na temat tej A4 tak więc wypowiem się teraz. Ładna jest
srb38vx Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele :thumbup1::thumbup1:
laki83 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele :thumbup1::thumbup1: chłopaki foty lamp i foteli juz jutro...cierpliwości...jeszcze raz dzięki andrzej:notworthy:
srb38vx Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele :thumbup1::thumbup1: chłopaki foty lamp i foteli juz jutro...cierpliwości...jeszcze raz dzięki andrzej:notworthy: Spoko laki teraz auto wyglądo jak powinno
laki83 Opublikowano 7 Marca 2012 Autor Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele :thumbup1::thumbup1: chłopaki foty lamp i foteli juz jutro...cierpliwości...jeszcze raz dzięki andrzej:notworthy: Spoko laki teraz auto wyglądo jak powinno no...wiysz...zawsze jeszcze idzie cos poprawić cos dodać
H4mm3R Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 koks fura fotele pokaż pokaż Już oblywo fotele :thumbup1::thumbup1: chłopaki foty lamp i foteli juz jutro...cierpliwości...jeszcze raz dzięki andrzej:notworthy: Spoko laki teraz auto wyglądo jak powinno sugerujesz że wcześniej było z nim coś nie tak
seves Opublikowano 7 Marca 2012 Opublikowano 7 Marca 2012 fotele kosa widziałem... siedziałem... macałem.. majstrowałem przed chwilą coraz lepiej coraz lepiej :kox::kox:
David Opublikowano 8 Marca 2012 Opublikowano 8 Marca 2012 no i gdzie te foty? masz takie same fotele jak moje ??
laki83 Opublikowano 8 Marca 2012 Autor Opublikowano 8 Marca 2012 no i gdzie te foty? masz takie same fotele jak moje ?? foty bedą jutro bo dzis nie dam rady...a nie kojarze jakie ty masz fotele..ogarnij w twoim profilu te linki do zdjęć
Rekomendowane odpowiedzi