Andy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Oto moje Audi A4. zdjecia na stronie: http://andypop.fotosik.pl/albumy/202452.html Ogladajcie,oceniajcie,radzcie.
Iverson Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Seria ok. zdejmij chlapacze bo to nie polonez!
Piotrek98igo Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 chlapacze az tak bardzo sie nie rzucaja...ladne autko
saintadamus Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 już chciałem zapytać kiedy kiere przekładasz ale potem zobaczyłem miejsce Twojego pobytu ładny zadbany
Pelex Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ładniutka ale faktycznie chlapacze nie pasują no i lekka gleba bysię przydała bo wysoko stoi ta
Gość spedyt Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 Ładna Audiczka Odrobinę w dół na zawieszeniu
Gość rob Opublikowano 3 Czerwca 2007 Opublikowano 3 Czerwca 2007 zawias, większa fela i reflektory soczewkowe
Andy Opublikowano 3 Czerwca 2007 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2007 chcialbym obnizyc ale na te drogi tutaj w Irlandii to trzeba jeszcze podwyzszyc. Drogi porazka. Z chlapaczami sie zgadzam ale znow drogi daja o sobie znac smola, smola, smola. Mimo chlapaczy i tak systematycznie musze czyscic nadwozie i alumy z naprawde ogromnych ilosci smoly.
Gość rob Opublikowano 5 Czerwca 2007 Opublikowano 5 Czerwca 2007 chcialbym obnizyc ale na te drogi tutaj w Irlandii to trzeba jeszcze podwyzszyc. Drogi porazka. Z chlapaczami sie zgadzam ale znow drogi daja o sobie znac smola, smola, smola. Mimo chlapaczy i tak systematycznie musze czyscic nadwozie i alumy z naprawde ogromnych ilosci smoly. czyli gdzieś są drogi gorsze niż u nas
Yelo Opublikowano 6 Czerwca 2007 Opublikowano 6 Czerwca 2007 Autko się prezentuje super, zadbane, malinka Jedna rzecz mi nie daje tylko spokoju Te dyskotekowe niebieskie postoje Zmień lampy, wyrzuć te żarówki, jeżeli wrzucisz xenon, to kup normalne białe, te niebieskie też nie podchodzą... Ale ogótnie jest gites, te postoje to była taka mała niespodzianka na koniec
Rekomendowane odpowiedzi