Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B8 CAG] Czarna S4 :) [filmy i zdjęcia w pierwszym poście]

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

a to dlatego takie próby, bo syn ma kolege który jest fanem diesli. No i stwierdził, że warto spróbować, bo co prawda mamy 100 koni więcej, ale oni mają 100 niutonometrów więcej. I uparcie tłumaczył, że diesel jedzie momentem a nie mocą, więc będzie wyrównany pojedynek. Nie był :wallbash:

Opublikowano

więc po co takie próby :decayed:

widzisz ja np gdy spytałem w pile Malika czy sie spróbujemy z rolki byłem pewny że dostanę baty ale chciałem sprawdzić mimo wszystko, u mnie 2.0 tam 4.2 a jednak byłem szybszy choć teoretycznie nie powinienem i może to głupio brzmiale radocha była wielka na cały dzień, także czasami warto się z kims sprawdzić bo różnie to bywa

Opublikowano

więc po co takie próby :decayed:

idzisz ja np gdy spytałem w pile Malika czy sie spróbujemy z rolki byłem pewny że dostanę baty ale chciałem sprawdzić mimo wszystko, u mnie 2.0 tam 4.2 a jednak byłem szybszy choć teoretycznie nie powinienem i może to głupio brzmiale radocha była wielka na cały dzień, także czasami warto się z kims sprawdzić bo różnie to bywa

no tak, ale w tym konkretnym przypadku naprawde nic nie przemawia na korzysc mecia. wieksze, slabsze auto z ciezszym silnikiem, i do tego zapewne w automacie...

chlop chyba myslal ze wiara czyni cuda ;]

Opublikowano
  • Autor

No w automacie, automacie ;)) Mówił, że diesel jeździ momentem, a maja go troche więcej.

Opublikowano

No w automacie, automacie ;)) Mówił, że diesel jeździ momentem, a maja go troche więcej.

to zapytaj go czy TIR też powinien Cie objechać - bo ma mega dużo więcej Nm niż Ty

Opublikowano
  • Autor

Oj no to już skrajność ;) Miał chłopak nadzieje, no co zrobić ;)

Opublikowano

Oj no to już skrajność ;) Miał chłopak nadzieje, no co zrobić ;)

:)

Opublikowano

Piękne S4 :slina: silnik :kox: graty zakupu :good: Akcja z mietkiem to dobry temat, no i hasło miesiąca "bo diesel jeździ momentem" :polew: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

Haha wiedziałem! Powiedzenie, że diesel jeździ momentem, też mnie rozbawiło. Na początku stwierdziłem, że muszą go mieć nieźle zczipowanego, że się podejmują. Ale on jest zapatrzony w diesle. Do dziś mu czasm przypominam to hasło, a to już pół roku minęło ;P

Opublikowano

Wracając do pojedynków na drodze to S5 naprawdę daje radę.Ty z Twoim motorkiem może będziesz ciut wolniejszy może nie.Nawet jeżeli będziesz jedną długość za nim to i tak bardzo dobry wynik.Ale jeżeli dodać do tego możliwość zmiany softu to na samą myśl o jego wyniku rogal pojawia się na twarzy.

S4 B8 + soft to naprawdę........ :slina:.........właściciele starszych S4, RS4 czy S5 mogą Ci się jedynie kłaniać :good:

Opublikowano

Wracając do pojedynków na drodze to S5 naprawdę daje radę.Ty z Twoim motorkiem może będziesz ciut wolniejszy może nie.Nawet jeżeli będziesz jedną długość za nim to i tak bardzo dobry wynik.Ale jeżeli dodać do tego możliwość zmiany softu to na samą myśl o jego wyniku rogal pojawia się na twarzy.

S4 B8 + soft to naprawdę........ :slina:.........właściciele starszych S4, RS4 czy S5 mogą Ci się jedynie kłaniać :good:

miron jak podpuszcza na soft hyhy :decayed:

Opublikowano

Nie no szczerze mówiąc to nie bardzo było co porównywać.. Nawet miał prawo pierwszy depnąć, bez żadnego znaku.. i tak to nic nie pomogło.. Eh.. poprzednim autem jakie miałem (A4 B7 3.2) było bardzo wielu chętnych na wyścigi. Teraz niestety jakby mniej chętnych. :no::disgust: Chociaż znaleźli się tacy jak:

Range Rover Sport HSE

Skoda Superb

Hyundai Sonata

a to ciekawe bo do STIaja kazdy na swiatlach sie przymierza , zwlaszcza golfy 1,3 , tico , matizy po tjuningu itp itd :polew:

Opublikowano

:no:

:gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:18_________________________________________________..........nie zrobi softu............napewno nie chce być najszybszy................po co mu to :gwizdanie:

Opublikowano

:no:

:gwizdanie:[br]Dopisany: 08 Luty 2010, 10:18_________________________________________________..........nie zrobi softu............napewno nie chce być najszybszy................po co mu to :gwizdanie:

pewnie ze nie zrboi , tak mysle ze moze boi sie tej mocy ...

:cool1: :gwizdanie: :polew: :polew:

Opublikowano
  • Autor

A ja myślę, że jak trafi się ktoś, na kogo te 333 będzie za mało, to się zobaczy ;)

Opublikowano

hehe te 333ps styka ci do pierwszego killa na tobie :wink4:

Opublikowano

A ja myślę, że jak trafi się ktoś, na kogo te 333 będzie za mało, to się zobaczy ;)

do zobaczenia za tydzień :gwizdanie: :evil:

mam przeczucie że Cie nie objade ale Ty mnie tez nie...

Opublikowano
  • Autor

Zależy jakie warunki weźmiemy ;) Jak czysto laboratoryjne (0-...) to pewnie wygrasz. Jak życiowe przykłady (60-, 100-, 160-) to może być różnie ;) Gdzie chcesz to sprawdzić za tydzień? Na parkingu? :D

Opublikowano

Kuredu chcesz 2.0T FWD startować do 3.0T QUATTRO? :cool1:

Opublikowano
  • Autor

Ale to jest takie speszyl 2.0T co ma 320 koników i szło łeb w łeb z S4 B7. Albo znów coś pokręciłem ;)