Maniusiek28 Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Wczoraj nagrałem krótki filmik z nową RUŁOM Niestety jest słabej jakości i trzeba puścić na volume 100% i się wsłuchiwać ,ale słychać conieco... http://vimeo.com/10530952 az dzwine że ci w międzyczasie nikt tej kamerki nie jebnoł
bakuś Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 eee tam Najważniejsze żeby nagrać filmik i wrzucić na forum...
SoMeS Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 fajne fajne skąd ja znam w ten sposób robione filmiki
bakuś Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 Na pierwszej stronie dodałem dwa zdjęcia ukazujące dzisiejszą, małą modyfikację.
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 ja tak miałem maźnięty przedliftowy, to mnie wszyscy zgadali, czarna ramka by do tego stykła
bakuś Opublikowano 30 Marca 2010 Autor Opublikowano 30 Marca 2010 Też chciałem pomalować od razu ramkę, ale byłem ciekaw efektu. I bardzo mi to odpowiada. Jak się znudzi to całkiem możliwe, że i ramka pójdzie w ten sam kolor. Zawsze można zmienić.
slepy Opublikowano 30 Marca 2010 Opublikowano 30 Marca 2010 Też chciałem pomalować od razu ramkę, ale byłem ciekaw efektu. I bardzo mi to odpowiada. Jak się znudzi to całkiem możliwe, że i ramka pójdzie w ten sam kolor. Zawsze można zmienić. w sumie fakt , u mnie też było to stadium przejsciowym, później był cały w czerni, a teraz jest RS z czarną ramką
bakuś Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2010 Dodałem na pierwszej stronie w miarę udane zdjęcie z grillem w nowym kolorze zamiast dwóch ostatnich robionych kalkulatorem. Kurde, na ładnych kilkadziesiąt zdjęć wyszło tylko to... Ja to nie mam ręki do tego.
moicz Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 baq szczeże to lepiej by wyglądał cały czarny albo tylko czarna ramka, ale jak mówisz znudzi się to się pomaluje i to się chwali tak trzymać
bakuś Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 baq szczeże to lepiej by wyglądał cały czarny albo tylko czarna ramka, ale jak mówisz znudzi się to się pomaluje i to się chwali tak trzymać Też doszedłem do takiego wniosku, ale na razie zostawię tak jak jest. Zajmę się tym w przyszłości. [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2010, 17:03_________________________________________________Temat można zamknąć. ;( A, kurde, kilka dni temu założyłem nowe zawieszenie FK 60/40...
bakuś Opublikowano 17 Lipca 2010 Autor Opublikowano 17 Lipca 2010 Sam do końca nie wiem. Trafił się na nie klient więc oddałem... Chyba mi się odrobinę znudziło (i tak to auto miałem najdłużej ze wszystkich dotychczas, bo nigdy wcześniej nie miałem dłużej jak pół roku ).
PABLO Opublikowano 18 Lipca 2010 Opublikowano 18 Lipca 2010 Bardzo ładnie ją zrobiłeś, będzie okazja to kupię taki sam grill bo superowo u Ciebie leży
Rekomendowane odpowiedzi