Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 APB]2.7 BiT Quattro Shadow Line,S-line,RNS-E Złoto S4 SPRZEDAM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no jedno z dwóch na pewno :decayed::decayed:

Opublikowano
  • Autor

a co z klap cięknie ? toż ja to wymieniał w kwietniu na nowe ori uszczelki..

Fuszerka :grin: A tak na prawdę to ponoć jak się nie da kilo silikonu i nowych uszczelek to zaraz jest to samo. Jeszcze mogą być krzywe pokrywy :wink:

Opublikowano

Jak masz serie silnik 254km to skąd tam 400nm ? :P Moje 2.0Tfsi jechało ciut lepiej przy ~260PS i 360NM ale nie wiem ile waży Twoje wybitnie lekkie jak 1600kg :).

Opublikowano
  • Autor

Jak masz serie silnik 254km to skąd tam 400nm ? [emoji14] Moje 2.0Tfsi jechało ciut lepiej przy ~260PS i 360NM ale nie wiem ile waży Twoje wybitnie lekkie jak 1600kg :).

2.7 to nie R4 2.0 i trochę moment jest inny. Nie mam danych momentu apb tylko esy która ma 10km więcej. Wiec myślę że coś około 400Nm jest. Może w poniedziałek bedzie hamownia:wink:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Seria 250km miała 350nm o ile się orientuję, także 254PS raczej nie będzie mieć 50nm więcej ale zobaczymy co tam na hamowni wypluje :) w każdym bądź razie przepaść między wollnossakiem 2.0 a 2.7TT i cieszy michę ? :D

Edytowane przez arek_cccp

Opublikowano

Wandej doprowadź do stanu auto i możemy coś z softem w wolnej chwili przyszpącić :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Seria 250km miała 350nm o ile się orientuję, także 254PS raczej nie będzie mieć 50nm więcej ale zobaczymy co tam na hamowni wypluje :) w każdym bądź razie przepaść między wollnossakiem 2.0 a 2.7TT i cieszy michę ? :D

Tego nie idzie porównać bo 2.0 to bardzo słaba jednostka jak na to auto. Teraz za każdym razem jak jej przyloze ba mieście morda się cieszy a ludzie się ogladaja:decayed: Adrian na pewno do Ciebie zawitam zrobi się softa i spota:wink: około 300KM seria wypluje? ?

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Myślę że powinno pyknąć. Najwyżej ciut większe wtryski założymy żeby był zapas bez zapętleń.

Aby sprężarki i zapłon były ok to dokoksujemy :D

Opublikowano

Myślę że powinno pyknąć. Najwyżej ciut większe wtryski założymy żeby był zapas bez zapętleń.

O czym Ty mówisz? Jakie zapętlenia? Seryjne wtryski obsłużą i 350KM, jak nie więcej.

Ogarnę to tylko nie bardzo mam czas. A ponoć dużo roboty nie ma z wyjeciem bo jest na samej górze pompa wspomy. W poniedziałek przyjdą osłony silnika ale przed tym chce uszczelnic na amen kapy zaworów. Potem wydech z kwasu i program i koniec działań :decayed:

Tapnięte z SGS5

Wymiana pompy jest banalna ;)

Opublikowano

O czym Ty mówisz? Jakie zapętlenia? Seryjne wtryski obsłużą i 350KM, jak nie więcej.

prawda..

Opublikowano
  • Autor

prawda..

No i zaczyna się magia:decayed:

Tapnięte z SGS5

Opublikowano

Ogarnę to tylko nie bardzo mam czas. A ponoć dużo roboty nie ma z wyjeciem bo jest na samej górze pompa wspomy. W poniedziałek przyjdą osłony silnika ale przed tym chce uszczelnic na amen kapy zaworów. Potem wydech z kwasu i program i koniec działań :decayed:

Tapnięte z SGS5

Sorry machnąłem się z tymi wtryskami :kwasny: tak to jest jak człowiek pije alkohol wieczorem na wyjeździe :kox:

Opublikowano

Piłeś? Nie jedź !

Nie umiesz pić? Nie pij ! :D

Opublikowano

Tapnięte z SGS5

Sorry machnąłem się z tymi wtryskami :kwasny: tak to jest jak człowiek pije alkohol wieczorem na wyjeździe :kox:

No chyba, że wgrasz mu nędznego gotowca... to tak może być.

btw, Wandej, skoro masz serię, to ta rolką z 1,9TDi może być ciekawa. Zróbcie to :D

Opublikowano

Michał, spokojnie, ja tak łatwo nie odpuszczę Wandejowi :decayed: będzie rola :naughty: choć może mi zabraknąć kilku PS, ale zobaczymy...

btw jak wpadnie next stage do mojego dyszla to raczej już nawet soft w BiT nie pomoże :grin:

Opublikowano

Tapnięte z SGS5

No chyba, że wgrasz mu nędznego gotowca... to tak może być.

btw, Wandej, skoro masz serię, to ta rolką z 1,9TDi może być ciekawa. Zróbcie to :D

O gotowce to się nie martw jakbym tak robił to na rynku dawno bym się nie utrzymał. Zapewne znasz kolegę BoloS4 z sportaudi.pl możesz się jego zapytać po kim poprawiałem pewne 2.7Bit i czy mam pojęcie o tym :)

Opublikowano

a kto to wyskrobał 700PS w 2.7 na jednej turbinie?

Opublikowano

Piłeś? Nie jedź !

Nie umiesz pić? Nie pij ! :D

Wiesz jak to jest na wyjazdach tym bardziej że teraz w 7 siedzimy w Norwegi na szkoleniach :decayed: :decayed:

a kto to wyskrobał 700PS w 2.7 na jednej turbinie?

Ja tylko hamowałem auto koledze BoloS4 a stroił jemu Digitun.

Ja od nowa jedną 2.7BIT stroiłem po pewnym miszczu.

Nie zaśmiecajmy tutaj Wandej-owi postu.

Opublikowano

.

Edytowane przez krzysiekml

Opublikowano

To nawet jak seria nie jedzie. Do setki to sie brata 1,8T z softem chyba lepiej zbiera.

Flyer a co do nedznego gotowca to ostatni wynik w b7 na takowum 330ps/500 nm