paput Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 tylko zrob jeszcze jakies inne biale akcenty w aucie... zebys nie mial srebrnych lusterek, bialych kol i chromowanych znaczkow No właśnie się zastanawiam co pomalować Lustra może i znaczek z przodu?? Co myślicie? znaczki
Flyer Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 znaczki + lusterka + dekory w srodku opcjonalnie listwa na zderzaku z tylu... ale z tego co pamietam to u Glinka (tego zlodziejaszka) srednio to wygladalo...
paput Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 znaczki + lusterka + dekory w srodku opcjonalnie listwa na zderzaku z tylu... ale z tego co pamietam to u Glinka (tego zlodziejaszka) srednio to wygladalo... tak mi się wydaje że lusterka w bieli też nie za bardzo, no chyba że ktoś ma jakąś fotkę która by mnie przekonała
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 lusterka do kol jak najbardziej Sam masz coś w ten deseń A to te ode mnie malowałeś?
Reggi Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów Zmienić potrafią i nic po za tym Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012: RS6 WHITE :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Musiałem sie pochwalić Malowane proszkiem czy na mokro ?
Młody Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Malowane proszkiem czy na mokro ? Ręcznie na mokro
Wandej Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Opublikowano 3 Lutego 2012 Nie myje bo i tak sie zaraz u.ebie Dokładka seria a końcówki nie ulter tylko całe tłumiczki robione na zamówienie Krzywo są bo tłumikarze jakoś sobie słabo radzą z rzeźbą wydechów Zmienić potrafią i nic po za tym Ale jest człowiek który to ogarnie tylko kolanka 75 stopni muszę kupić [br]Dopisany: 22 Styczeń 2012, 14:54_________________________________________________Wiosna 2012: RS6 WHITE :kox: Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Musiałem sie pochwalić Malowane proszkiem czy na mokro ? Proszek i do pieca Ja chce kurfa wiosne :kox: Ragga da rade dekory białe zrobić??
dawid97531 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zobacz jak wygladaja dekory na bialo u mnie tez mam rs6 biale od poprzedniej b5 i zastanawiam sie czy je zostawic czy sprzedac
MAGIC87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 koło tez miałem robic swoje na biało po kolizji tyle ze mam pakiet chrom i nie chciało mi sie z tym bawic. a pasowało by jak swini siodło. chromowe ramki + białe koło
MARCIN607 Opublikowano 3 Lutego 2012 Opublikowano 3 Lutego 2012 koło tez miałem robic swoje na biało po kolizji tyle ze mam pakiet chrom i nie chciało mi sie z tym bawic. a pasowało by jak swini siodło. chromowe ramki + białe koło z chromem koło srebrne (czytać ori kolor ) + lusterka S4 jak u Siemiana
Wandej Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Opublikowano 4 Lutego 2012 Zobacz jak wygladaja dekory na bialo u mnie tez mam rs6 biale od poprzedniej b5 i zastanawiam sie czy je zostawic czy sprzedac To własnie zdjęcie Twojej jak sie nie myle były powodem malowania moich w biel Marcin ja u siebie nie mam już żadnych chromów więc myśle że bedzie to miało ręce i nogi
Flyer Opublikowano 6 Lutego 2012 Opublikowano 6 Lutego 2012 Sam masz coś w ten deseń A to te ode mnie malowałeś? tak, Twoje, ja mialem 1 obudowe peknieta.
Wandej Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Za namową wielu osób postanowiłem pokazać felunek na aucie:wink: Fotki nędzne jak zwykle:decayed: Ludzie się oglądają na ulicach ale jak dla mnie koza straszna teraz jest:thumbdown: Oceniajcie:naughty: Postanowiłem ze w bieli będzie jeszcz: dekory , lusterka, listwa pod klapa, ramka grilla przód:wink:
laki83 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no plany fajne..mysle że fajnie sie to zgra...jak bedziesz miał okazje pstryknij coś żeby było widać koła na tle całego auta:wink:
pablo_ua4 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 no białe koło jednak zaje... wygląda:decayed:
miedzikos Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Syto wygląda, jeszcze z 2 cm niżej i bedzie ok , jakie Et masz z tyłu ?
Michał Opublikowano 10 Kwietnia 2012 Opublikowano 10 Kwietnia 2012 a pomyśleć że kiedyś nie były takie ładne:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi