Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 touring zajeżdżał na gazownie koło ogólniaka, ale blachy nasze Paput moje zimówki w sumie mogły by być w kolorze bo jest duza powierzchnia do malowania , wczesniej były białe z tego co juz zdązyłem obczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 15 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2011 touring zajeżdżał na gazownie koło ogólniaka, ale blachy nasze Paput moje zimówki w sumie mogły by być w kolorze bo jest duza powierzchnia do malowania , wczesniej były białe z tego co juz zdązyłem obczaić maluj ale czy na biało zginie w śniegu [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:34_________________________________________________ żyje tu kto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 heh przyszło zimno i zamarzli kiedy jakiś spocik ?? może w czwartek ?? chyba że dziś ktoś ma ochotę wpaść na stację LPG na wronów będę tam od 14-22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 heh przyszło zimno i zamarzli kiedy jakiś spocik ?? może w czwartek ?? chyba że dziś ktoś ma ochotę wpaść na stację LPG na wronów będę tam od 14-22 pracujesz tam? dobry gazik macie [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 15:05_________________________________________________a co do spocika to i pasuje piątek, sobota i niedziela też ewentualnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 nom pracuje:) a gazik jest ok jeszcze złego słowa nie słyszałem i jak miałem Viki w gazie to najlepiej mi się na tym jezdzilo... takze jak chcesz to wpadaj to przetestujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 nom pracuje:) a gazik jest ok jeszcze złego słowa nie słyszałem i jak miałem Viki w gazie to najlepiej mi się na tym jezdzilo... takze jak chcesz to wpadaj to przetestujesz myslę że którys z tych 3 dni byłby dobry i paru chłopakom by pasowało, a Tobie?jakie Vki miałęś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no ja to w weekend nie dam rady bo do szkoly do lublina lece a mialem Vectre B po lifcie w kombi ale miałem małą stłuczkę bo kobieta jakaś we mnie wjechała no i juz nie bardzo oplacalo sie ja robic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no ja to w weekend nie dam rady bo do szkoly do lublina lece a mialem Vectre B po lifcie w kombi ale miałem małą stłuczkę bo kobieta jakaś we mnie wjechała no i juz nie bardzo oplacalo sie ja robic piatek też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no niestety w piatek też musze chodzić... i to od rana do nocy;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 no niestety w piatek też musze chodzić... i to od rana do nocy;/ to trzeba ustalić jakiś inny termin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 oj no spoko najwyżej mnie nie będzie i już ewentualnie dalej zapraszam na wronów jeszcze do 22 będę hehe :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 oj no spoko najwyżej mnie nie będzie i już ewentualnie dalej zapraszam na wronów jeszcze do 22 będę hehe :> się zobaczy, narazie się chłopaki nie odzywaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja proponuje piątek, może przygarnę kolegę z A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 spoko spocik nie ucieknie jak nie ten to bedzie nastepny kiedyś może mi się uda zebrać i przyjechać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja proponuje piątek, może przygarnę kolegę z A6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Jeśli chodzi o mnie w grę wchodzi tylko sobota, bądź niedziela późnym wieczorem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja proponuje piątek, może przygarnę kolegę z A6 tylko o czapie nie zapomnij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Jeśli chodzi o mnie w grę wchodzi tylko sobota, bądź niedziela późnym wieczorem :> to ja już nie wiem[br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:40_________________________________________________ ja proponuje piątek, może przygarnę kolegę z A6 tylko o czapie nie zapomnij [br]Dopisany: 16 Listopad 2011, 23:40_________________________________________________czyli spocik jutro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość norbertdriver Opublikowano 17 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 17 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2011 Tak w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi