paput Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 to ktoś kupił? Na to wygląda , nie było szefa. szkoda że nie ma B6 kupiłam zderzak pod kraśnikiem, pomaluje się go i będzie dobrze
..::chudy::.. Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Ja tu tak patrze czytam i "WA jego mać!! jestem dyskryminowany mowilem ze bede na spocie a jak narazie to mnie na mim nie uwzgledniono :gwizdanie:
paput Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Ja tu tak patrze czytam i "WA jego mać!! jestem dyskryminowany mowilem ze bede na spocie a jak narazie to mnie na mim nie uwzgledniono :gwizdanie: sorki
Kowi87 Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Własnie wróciłem z wycieczki i wiecie co na trasie lece sobie tak ok 180 noi z naprzeciwka ciag samochodów wiec zwalniam do prędkosci tego przede mną, a przedemną cisnie oporowo Tikuś(Daweoo TICO) prawie 150km/h co to sie dzieje na tych naszych drogach :polew: całe szczęście nie gonił za mną
HaVoK Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 hmm a ja dzisiaj przyuważyłem na swoim osiedlu, że ktoś sobie zafundował B5 w Avancie po lifcie. Nie widziałem wcześniej i rejestracja jest dosyć świeża. Ciekawe czy zawita na forum
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Własnie wróciłem z wycieczki i wiecie co na trasie lece sobie tak ok 180 noi z naprzeciwka ciag samochodów wiec zwalniam do prędkosci tego przede mną, a przedemną cisnie oporowo Tikuś(Daweoo TICO) prawie 150km/h co to sie dzieje na tych naszych drogach :polew: całe szczęście nie gonił za mną i bys baty dostał
Kowi87 Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 No ale co sobie szedł i nie to żeby tak przez chwile on tak sobie jechał jak na tempomacie :polew:
HaVoK Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 No ale co sobie szedł i nie to żeby tak przez chwile on tak sobie jechał jak na tempomacie :polew: Ciekawe czy głośno było w środku
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 co tam Piterex teraz szukasz? jedziesz do tej holandii?
Piterex Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 co tam Piterex teraz szukasz? jedziesz do tej holandii? Do Holandii nie mam kiedy się wybrać - praca. Jutro ide oglądać : http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-ctdi-comfort-serwisowany-C15106442.html
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 co tam Piterex teraz szukasz? jedziesz do tej holandii? Do Holandii nie mam kiedy się wybrać - praca. Jutro ide oglądać : http://otomoto.pl/opel-astra-1-7-ctdi-comfort-serwisowany-C15106442.html maŁE toto
Piterex Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Dla 2 osób starczy. Jak robie 100 - 120 km dziennie to przemawia jeszcze ekonomiczność , tylko osiągi nie porażają. Moge takim rok pośmigać , a potem kupić coś mocnego.
paput Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Opublikowano 3 Marca 2011 Dla 2 osób starczy. Jak robie 100 - 120 km dziennie to przemawia jeszcze ekonomiczność , tylko osiągi nie porażają. Moge takim rok pośmigać , a potem kupić coś mocnego. ja bym Opla nie kupił [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 22:50_________________________________________________już wolałbym Forda albo Renaulta
Piterex Opublikowano 3 Marca 2011 Opublikowano 3 Marca 2011 Ja Opla miałem i bardzo miło go wspominam...
Armi Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Jak obejrzysz to opowiedz swoje wrażenia na temat auta i samego komisu "autobenelux". Teść jest zainteresowany jednym autem :gwizdanie: Właściwie żadne ze sprzedawanych aut nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy i przebiegi, można włożyć między bajki. Ale są też ludzie, którzy tam kupili auta i są zadowoleni.
HaVoK Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 No to panowie i panie, jutro widzimy się koło 16.00 w Puławach Mam nadzieję, że wszyscy się zjawią
Piterex Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Jak obejrzysz to opowiedz swoje wrażenia na temat auta i samego komisu "autobenelux". Teść jest zainteresowany jednym autem :gwizdanie: Właściwie żadne ze sprzedawanych aut nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy i przebiegi, można włożyć między bajki. Ale są też ludzie, którzy tam kupili auta i są zadowoleni. Wyślij mi na PW o jaki samochód chodzi ...[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________Mi trafiło się rok młodsze kombi z mniejszym przebiegiem i będę chyba finalizował transakcje... Przejrzeli go w Oplu , wszystko wygląda perfekt.
paput Opublikowano 4 Marca 2011 Autor Opublikowano 4 Marca 2011 Jak obejrzysz to opowiedz swoje wrażenia na temat auta i samego komisu "autobenelux". Teść jest zainteresowany jednym autem :gwizdanie: Właściwie żadne ze sprzedawanych aut nie ma zaznaczonej opcji bezwypadkowy i przebiegi, można włożyć między bajki. Ale są też ludzie, którzy tam kupili auta i są zadowoleni. Wyślij mi na PW o jaki samochód chodzi ...[br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 16:58_________________________________________________Mi trafiło się rok młodsze kombi z mniejszym przebiegiem i będę chyba finalizował transakcje... Przejrzeli go w Oplu , wszystko wygląda perfekt. bierz, musisz się teraz na forum opla zapisać [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:57_________________________________________________chyba że zostajesz u nas z aneksem do umowy na INNY MODEL :gwizdanie: [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 17:58_________________________________________________ No to panowie i panie, jutro widzimy się koło 16.00 w Puławach Mam nadzieję, że wszyscy się zjawią a miałem jutro tarcze i klocki wymieniać :gwizdanie:
Piterex Opublikowano 4 Marca 2011 Opublikowano 4 Marca 2011 Wolę zostać tutaj... Będzie mnie to mobilizowało by powrócić do Audi.
Rekomendowane odpowiedzi