Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co się urodziło :>

Gruby projekt synu :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Co się urodziło :>

Gruby projekt synu :polew: :polew: :polew:

człowiek basu :decayed:[br]Dopisany: 01 Sierpień 2011, 15:40_________________________________________________i po spocie :polew:
Gość norbertdriver
Opublikowano

Odezwał się grzyb robaczny. Ja byłem zwarty i gotowy, za to Wam zawsze nie pasuje.

Ja byłem o 17.00 przy wiadukcie. Czekałem, czekałem, przyjechało dwóch gości w biemdabliu :>

Opublikowano

Odezwał się grzyb robaczny. Ja byłem zwarty i gotowy, za to Wam zawsze nie pasuje.

Ja byłem o 17.00 przy wiadukcie. Czekałem, czekałem, przyjechało dwóch gości w biemdabliu :>

serio? :polew:
Opublikowano

Oczywiście :decayed:

:facepalm::buahaha:
Gość norbertdriver
Opublikowano

Oczywiście, że byłem. Już nawet zapisałem się do klubu BMW :polew:

Opublikowano

I'm back :>

Opublikowano

Oczywiście, że byłem. Już nawet zapisałem się do klubu BMW :polew:

what do you mean :gwizdanie:

Opublikowano

to co panowie kiedy jakiś spocik?

Opublikowano

Może dziś?

:good: mogę wpaść rowerem?[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:29_________________________________________________wczoraj jechałem z Mazur i wiecie panowie jakie spalanie mi wyszło na LPG? 8,5 litra 2.4 Quattro w 3 osoby i samochód zapakowany jak na wakacje, jazda do 120 km/h nie więcej. Gościo mi na stacji nie wierzył kox
Opublikowano

To i ja przyjadę rowerem :decayed:

:shocked:
Opublikowano

wczoraj jechałem z Mazur i wiecie panowie jakie spalanie mi wyszło na LPG? 8,5 litra 2.4 Quattro w 3 osoby i samochód zapakowany jak na wakacje, jazda do 120 km/h nie więcej. Gościo mi na stacji nie wierzył kox

oszukali Cie masz diesla... :polew: :polew: :polew:

:decayed:

Opublikowano

wczoraj jechałem z Mazur i wiecie panowie jakie spalanie mi wyszło na LPG? 8,5 litra 2.4 Quattro w 3 osoby i samochód zapakowany jak na wakacje, jazda do 120 km/h nie więcej. Gościo mi na stacji nie wierzył kox

oszukali Cie masz diesla... :polew: :polew: :polew:

:decayed:

:> 2.4 TDI[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:56_________________________________________________a jaka fajna a3 śmigała po Giżycku, biała na różowych faleczach i rantem w polerce a w środku dwie :boobs::banan3:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:57_________________________________________________i mjusik pałer dziewczynki dawały :decayed: lans bauns i lizaczki :>
Opublikowano

:> 2.4 TDI

To je AKN black! jak Gutka, tylko Heniu jak prostował po dzwonie to upiertolił kawałek tłoka i zalepił to na chama, żeby jakoś jeździło :naughty: No i z 2,5 zrobiło sie 2,4 :naughty:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:59_________________________________________________

a jaka fajna a3 śmigała po Giżycku, biała na różowych faleczach i rantem w polerce a w środku dwie :boobs::banan3:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:57_________________________________________________i mjusik pałer dziewczynki dawały :decayed: lans bauns i lizczki :>

eee tam Kowi i tak woli chłopców :polew::decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

:> 2.4 TDI

To je AKN black! jak Gutka, tylko Heniu jak prostował po dzwonie to upiertolił kawałek tłoka i zalepił to na chama, żeby jakoś jeździło :naughty: No i z 2,5 zrobiło sie 2,4 :naughty:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:59_________________________________________________

a jaka fajna a3 śmigała po Giżycku, biała na różowych faleczach i rantem w polerce a w środku dwie :boobs::banan3:[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 14:57_________________________________________________i mjusik pałer dziewczynki dawały :decayed: lans bauns i lizczki :>

eee tam Kowi i tak woli chłopców :polew::decayed: :decayed: :decayed:

dlatego nadal jesteście razem, miłość na odległość a jednak wybacza zdrady. Podobno już się nie gniewasz na Kowiaczka że wybrał kolegę ze studiów :decayed:
Opublikowano

dlatego nadal jesteście razem, miłość na odległość a jednak wybacza zdrady. Podobno już się nie gniewasz na Kowiaczka że wybrał kolegę ze studiów :decayed:

nie juz sie nie gniewam... bo ja wybrałem koleżankę... :polew: więc niech tam mu sie wiedzie :naughty: życzę mu jak najlepiej :good::naughty: