Kowi87 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Taaa rafalekx wybrał koleżanke, chyba kurfa przełożonego swojej zmiany, jakis metal w długich włosach mu do szczęścia wystarczy :polew: , a ja to moze z kolezanką przyjade bo chciała zobaczyc jak to jest na takim spocie
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Taaa rafalekx wybrał koleżanke, chyba kurfa przełożonego swojej zmiany, jakis metal w długich włosach mu do szczęścia wystarczy :polew: , a ja to moze z kolezanką przyjade bo chciała zobaczyc jak to jest na takim spocie no jak jest - dużo chopa będzie w dresie to się dziwczyna pobawi [br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 22:49_________________________________________________cysiek mijany na Partyzantów, pomachane cysiek masz naklejkę wheel whores?
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Taaa rafalekx wybrał koleżanke, chyba kurfa przełożonego swojej zmiany, jakis metal w długich włosach mu do szczęścia wystarczy :polew: , a ja to moze z kolezanką przyjade bo chciała zobaczyc jak to jest na takim spocie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Taaa rafalekx wybrał koleżanke, chyba kurfa przełożonego swojej zmiany, jakis metal w długich włosach mu do szczęścia wystarczy :polew: , a ja to moze z kolezanką przyjade bo chciała zobaczyc jak to jest na takim spocie :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: kowi ma panne
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja nie mam panny za młody na takie excesy, wystarczy troche koleżanek Byłem dzisiaj nad firlejem, kurfa ale tam sie zmieniło, 5 lat temu byłem ostatni raz, no nie dopoznania
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ja nie mam panny za młody na takie excesy, wystarczy troche koleżanek Byłem dzisiaj nad firlejem, kurfa ale tam sie zmieniło, 5 lat temu byłem ostatni raz, no nie dopoznania kurna miałem dzisiaj jechać byśmy śię styknęli
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 kowi ma panne :gwizdanie: Ja nie mam panny za młody na takie excesy, wystarczy troche koleżanek Byłem dzisiaj nad firlejem, kurfa ale tam sie zmieniło, 5 lat temu byłem ostatni raz, no nie dopoznania od momentu jak podmyło cmentarz to faktycznie trochę się zmieniło
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A nie wiem nawet nie widziałem cmentarza wpadliśmy tam na 2h niedawno wróciłem, spiło sie po piwku i do domu A ile kukuryn, to już nie biedronka :polew:
rafalekx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 No tak do tej pory widziałeś tylko te pod biedronką swoją drogą bardzo ambitny wyjazd... na piwko do firleja chociaż dotknąłeś wody? czy tylko widziałeś z daleka? Ide w kimę nara, padam po weekendzie też niedawno wróciłem :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A czy napisałem gdziekolwiek ze jade tam wody dotykać, pojechałem tam na piwko :gwizdanie:
paput Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A czy napisałem gdziekolwiek ze jade tam wody dotykać, pojechałem tam na piwko :gwizdanie: a ja miałem się pluskać ;(
Kowi87 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 A czy napisałem gdziekolwiek ze jade tam wody dotykać, pojechałem tam na piwko :gwizdanie: a ja miałem się pluskać ;( Dużo bydła było, istny festiwal twarzy :polew: bo to Dni Firleja były w ten week
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 kiedy spociwo? przed czy po wojewódzkim
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 w tym samym czasie... ech Ci krawaciarze, wszędzie węszą podstęp :gwizdanie:
pastaldo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 w tym samym czasie... ech Ci krawaciarze, wszędzie węszą podstęp :gwizdanie: nie podstep tylko spojrzał na poprzedni wojewódzki spot i obecność LPU
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 w tym samym czasie... ech Ci krawaciarze, wszędzie węszą podstęp :gwizdanie: nie podstep tylko spojrzał na poprzedni wojewódzki spot i obecność LPU pisałem że w poniedziałek moge być :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A w ogóle ktos z Puław sie wybiera na zlota LU Group
pastaldo Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A w ogóle ktos z Puław sie wybiera na zlota LU Group pewnie do puław pod Carrefour
paput Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 8 Sierpnia 2011 A w ogóle ktos z Puław sie wybiera na zlota LU Group pewnie do puław pod Carrefour pod Tesco [br]Dopisany: 08 Sierpień 2011, 18:51_________________________________________________ A w ogóle ktos z Puław sie wybiera na zlota LU Group jakie LU Group? toż to brzmi jakby to Lublin się zjeżdżał
Rekomendowane odpowiedzi