Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

I co lepiej swieca? Na spocie mozemy Ci je zamontowac;) he he

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

heh jeszcze ich nie montowalem ... dopiero jutro

Opublikowano
  • Autor

heh jeszcze ich nie montowalem ... dopiero jutro

:> to jest okazja do spotu :polew:[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 22:26_________________________________________________z tego co udało mi się ustalić to ten budynek powstający przy Wiśle będzie to parkin wielopoziomowy, idealne miejsce na spoty w deszczowe dni :naughty:

20111028310.jpg

Opublikowano

a w którym to miejscu sie buduje i dlajakiego celu będzie ten parking :mysli:[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 22:37_________________________________________________tak w ogóle pokaze wam filmik mojego znajomego :naughty:

Opublikowano
  • Autor

a w którym to miejscu sie buduje i dlajakiego celu będzie ten parking :mysli:

przy starym moście powstaje port i deptak od jednego mostu do drugiego, będzie też kort tenisowy, pole namiotowe, przystań dla łódek, przystanie tez powstają w Kaziku i Janowcu tylko dużo mniejsze...

już sporo jest zrobione

http://www.mmpulawy.pl/artykul/budowa-portu-w-pulawach-za-pol-roku-bedzie-gotowy-zdjecia-447101.html

http://www.mmpulawy.pl/zdjecie/budowa-portu-w-pulawach-434448.html

Opublikowano

nom :P a co do spotu to mam chęć z tym że nie wiem czy jutro dam rade bo trochę zabiegany jestem ;/ a znowu w weekend jestem w szkole ;/

Opublikowano

Niezły pomysł z tym portem, parking to napewno wykorzystamy na spoty :naughty: zdjećia będą fajne :decayed:

Opublikowano
  • Autor

nom :P a co do spotu to mam chęć z tym że nie wiem czy jutro dam rade bo trochę zabiegany jestem ;/ a znowu w weekend jestem w szkole ;/

jutro to i tak pewnie nikt od nas nie da rady, musimy ustalic termin który wiekszości odpowiada[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 22:52_________________________________________________

Niezły pomysł z tym portem, parking to napewno wykorzystamy na spoty :naughty: zdjećia będą fajne :decayed:

nom :naughty: a potem z portu na piwo do browaru :naughty: oczywiście bezalkoholowe :decayed:
Opublikowano

jutro to i tak pewnie nikt od nas nie da rady, musimy ustalic termin który wiekszości odpowiada[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 22:52_________________________________________________

nom :naughty: a potem z portu na piwo do browaru :naughty: oczywiście bezalkoholowe :decayed:

Ja i Marek (szary passat b5 fl) na pewno się dostosujemy :naughty:

Miłosz też mówi, że chyba na jakimś spocie musi kasę oddać bo telefonu od niego nie odbierasz ani nie odpisujesz na smsy :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

Ja i Marek (szary passat b5 fl) na pewno się dostosujemy :naughty:

Miłosz też mówi, że chyba na jakimś spocie musi kasę oddać bo telefonu od niego nie odbierasz ani nie odpisujesz na smsy :gwizdanie:

przyjedźcie, zobaczycie co będzie sie działo :gwizdanie:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 10:56_________________________________________________każdy na pewno będzie chciał z Tobą gadać po tym co ostatnio napisałeś :naughty:[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 11:03_________________________________________________

A to taki spontan spot był:)

Ale spoko, fajnie jest wpaść na pół h pogadać o samochodach, modach, planach niż o stać 2h i gadać o nie wiadomo o czym.

wytłuszczony tekst, to o naszych puławskich spotach, zapraszamy kolegę, będzie mile przywitany

Opublikowano

Oczywiście, że przyjedziemy :)

Nawet jak byśmy mieli rozmawiać o Twojej łysinie i ortalionowej kurteczce :>

Poza tym Marek chętnie swoje byłe felgi obejrzy :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Oczywiście, że przyjedziemy :)

Nawet jak byśmy mieli rozmawiać o Twojej łysinie i ortalionowej kurteczce :>

Poza tym Marek chętnie swoje byłe felgi obejrzy :decayed:

k**wa, gościu nie przeginasz? takich typów nam nie potrzeba
Opublikowano

Jak kupowałeś od niego felgi to Ci nie przeszkadzał :wink4:

Fajny chłopak, ma dużą wiedzę. Jest mechanikiem.

W jego aucie robiliśmy swap awx-a.

btw,

moja wypowiedź na temat spotów była ogólna i na każdym wątku spotowym mogę to napisać. Po prostu wolę spoty z nastawieniem na motoryzację, bo chyba po to przyjeżdzamy samochodami.

Opublikowano
  • Autor

btw,

moja wypowiedź na temat spotów była ogólna i na każdym wątku spotowym mogę to napisać. Po prostu wolę spoty z nastawieniem na motoryzację, bo chyba po to przyjeżdzamy samochodami.

chodzi mi o ciebie,a tamten koleś w hujjj mechanik za***isty, co maluje farbą zaciski przez założone felgi a potem farba pryska na te fele bo jeszcze nie zdąrzyła wyschnąć i jeździ z kierą przekręconą o 180 stopni, za***isty mechanik [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 12:10_________________________________________________
btw,

po hu się tłumaczysz? nawarzyło się piwa to trzeba je wypić

Opublikowano

Sympatyczny z Ciebie czlowiek naprawdę :)

Przyjadziemy i tak :)[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 12:47_________________________________________________

btw,

chodzi mi o ciebie,a tamten koleś w hujjj mechanik za***isty, co maluje farbą zaciski przez założone felgi a potem farba pryska na te fele bo jeszcze nie zdąrzyła wyschnąć i jeździ z kierą przekręconą o 180 stopni, za***isty mechanik [br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 12:10_________________________________________________
btw,

Dobre to piwo :drinks:

Opublikowano
  • Autor

Sympatyczny z Ciebie czlowiek naprawdę :)

Przyjadziemy i tak :)[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 12:47_________________________________________________

btw,

btw,

Dobre to piwo :drinks:

tak samo sympatyczny jak ty, wyzywasz mnie na forum to jaki mam być? miły?
Opublikowano

Znajdź wyswisko to kupię Ci piwo :>

Opublikowano
  • Autor

najpierw ureguluj inne płatności :gwizdanie:
Opublikowano

:polew: to nie ja jestem winien.

Pogadaj ze swoją narzeczoną w tej sprawie bo dziś Miłoszowi udało się dodzwonić.

Podobno zmieniłeś numer tylko kilka osób dzwoniło na ten numer i rozmawiało z Tobą :gwizdanie:

Opublikowano
  • Autor

:polew: to nie ja jestem winien.

Pogadaj ze swoją narzeczoną w tej sprawie bo dziś Miłoszowi udało się dodzwonić.

Podobno zmieniłeś numer tylko kilka osób dzwoniło na ten numer i rozmawiało z Tobą :gwizdanie:

ty brałes cześć więc ją oddaj, ja nic o żadnym Miłoszu nie wiem[br]Dopisany: 03 Listopad 2011, 16:20_________________________________________________nie bój się na policję nie pójdę jak to sam sugerowałeś :polew: