Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Niedziela :naughty:

• Odpowiedzi 6,1 tys.
  • Wyświetleń 256,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Niedziela :naughty:

:mysli: o której> i gdzie? ale jakoś wcześniej
Opublikowano

Może spotkajmy się pod Tesco i później ustalimy co dalej :decayed:

Opublikowano
  • Autor

Może spotkajmy się pod Tesco i później ustalimy co dalej :decayed:

:polew: dawaj teraz jadę do Inter Cars :decayed: od razu wahacze sobie kupisz :naughty:[br]Dopisany: 28 Październik 2011, 10:39_________________________________________________to co spocik w tą niedzielę o 16 :mysli:
Opublikowano

Bedzie :good:

Opublikowano

Witam ponownie szukam miejscowości lub ulicy Krudki lub coś podobnego niedaleko Puław, taką nazwę mi podał właściciel audi ale nie wiem może coś pomyliłem, szukam szukam i nie mogę nic znaleźć. Z góry dzięki za pomoc

Opublikowano
  • Autor

Witam ponownie szukam miejscowości lub ulicy Krudki lub coś podobnego niedaleko Puław, taką nazwę mi podał właściciel audi ale nie wiem może coś pomyliłem, szukam szukam i nie mogę nic znaleźć. Z góry dzięki za pomoc

http://pl.wikipedia.org/wiki/Skrudki :decayed:
Opublikowano

Bardzo Bardzo dziękuję za pomoc dałbym sobie rękę opciąć że słyszałem Krudki he he czas do laryngologa śmigać he, jeszcze raz Dzięki

Opublikowano
  • Autor

Bardzo Bardzo dziękuję za pomoc dałbym sobie rękę opciąć że słyszałem Krudki he he czas do laryngologa śmigać he, jeszcze raz Dzięki

no problem :>
Opublikowano

Potrzebuję teraz jakiegoś namiaru na dobrą stację diagnostyczną w okolicy wsi Skrudki, podejrzewam że najbliższa jest w Puławach?

Opublikowano
  • Autor

Potrzebuję teraz jakiegoś namiaru na dobrą stację diagnostyczną w okolicy wsi Skrudki, podejrzewam że najbliższa jest w Puławach?

niekoniecznie musi być to w Puławach, możesz podjechac tutaj http://www.pulawski.informacja-lokalna.pl/abl_andrzej_drazkiewicz/221/wpis.php
Opublikowano

Witam ponownie. Coż jedno audi z waszego regionu właśnie zmieniło adres, teraz jest w woj. Mazowieckim, jednym słowem stałem się posiadaczem pięknej Audi A4 B6 !!!. "paput" dzięki za pomoc!!!!

Opublikowano

Witam ponownie. Coż jedno audi z waszego regionu właśnie zmieniło adres, teraz jest w woj. Mazowieckim, jednym słowem stałem się posiadaczem pięknej Audi A4 B6 !!!. "paput" dzięki za pomoc!!!!

:oklaski:
Opublikowano
  • Autor

oby służyła :good:
Opublikowano

Witam troszke namieszam :P

mam takie pytanie czy ktoś sie orientuje gdzie w puławach moge kupić żarówki h7 night breakery firmy osram albo wogóle gdzie mogę kupić jakieś lepsze żarówki na przód w puławach albo okolicy bo mnie denerwuja już te moje :P

Opublikowano
  • Autor

Witam troszke namieszam :P

mam takie pytanie czy ktoś sie orientuje gdzie w puławach moge kupić żarówki h7 night breakery firmy osram albo wogóle gdzie mogę kupić jakieś lepsze żarówki na przód w puławach albo okolicy bo mnie denerwuja już te moje :P

poszukaj i dla mnie :decayed: bo może tez bym się skusił :decayed:
Opublikowano

hehe liczylem na Ciebie że mi jednak pomożesz :P no trudno dziś poszukam :P

Opublikowano

Hidy!!!

Opublikowano
  • Autor

Hidy!!!

:thumbdown:

:polew:[br]Dopisany: 02 Listopad 2011, 10:40_________________________________________________

hehe liczylem na Ciebie że mi jednak pomożesz :P no trudno dziś poszukam :P

masz spryski?
Opublikowano

nie nie mam ;/ kupiłem dziś u Niedziałka Night Breakery za 86 zł czy jakoś tak :P