michal.m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 takie cos mi potrzebne [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:33_________________________________________________ tak to ma wyglądać po naprawie to na zdjęciu to uchwyty drążka do szafy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 takie cos mi potrzebne [br]Dopisany: 23 Grudzień 2011, 12:33_________________________________________________ tak to ma wyglądać po naprawie to na zdjęciu to uchwyty drążka do szafy no własnie, tego szukam ciagle, wcale wbrew pozorm nie jest łatwo znaleźć to dziadostwo, przeważnie są większe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 Ok czyli 16 pod leroyem, ja powoli bede sie zbieral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 to co jest ten zlot, bo totalnie nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 ja mogę być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 i ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobra to dawajcie pod leroya na ta 16.00-30 pójdziemy po sztuczne choiny to ja wychodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 to już czterech jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 A ten z fajnymi włosami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 dobra to dawajcie pod leroya na ta 16.00-30 pójdziemy po sztuczne choiny to ja wychodze ok będę około 16 i tak pod tesco, na zakupy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 paput ale do tesco nie idziemy, tam wieje belzebubem i mają drogie promocje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://www.joemonster.org/art/18950/Niecodzienne_spotkanie_milosnikow_BMW chyba spota robili BMW 3 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://www.joemonster.org/art/18950/Niecodzienne_spotkanie_milosnikow_BMW chyba spota robili BMW 3 :polew: ty miałeś też być dzisiaj podobno :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To co kiedy następny? hahah:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 23 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 To co kiedy następny? hahah:D kiedy bedzie cieplej:-) albo kiedy snieg spadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skruszo Opublikowano 23 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2011 http://www.joemonster.org/art/18950/Niecodzienne_spotkanie_milosnikow_BMW chyba spota robili BMW 3 :polew: ty miałeś też być dzisiaj podobno :gwizdanie: No miałem być ale rano jak byłem na formu to jeszcze nic tak naprawdę nie było wiadomo czy coś będzie czy nie a później nie miałem kiedy zajrzeć nawet do kompa a jak wszedłem na kompa to była 16.50 no i było już po ptokach może następnym razem mi się uda wpaść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiskuzz139 Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 To co kiedy następny? hahah:D kiedy bedzie cieplej:-) albo kiedy snieg spadnie Ponoć jutro ma przysypać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 24 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Najlepszego panowie, spokojnych i pogodnych świąt oraz wielu udanych modów w nowym roku życzy paput Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.m Opublikowano 24 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2011 Zdrowych i wesołych, chłopcy i dziewczęta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi