dziako Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja odpadam ;( ale na mnie nie patrzcie. Niestety taka praca ale dajcie znać o której to może na chwile się wyrwę
pastaldo Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ja odpadam ;( ale na mnie nie patrzcie. Niestety taka praca ale dajcie znać o której to może na chwile się wyrwę Policjant? Radiowozem wpadniesz na spot? Oczywiście żartuje i się nie obrażac
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 ja odpadam ;( ale na mnie nie patrzcie. Niestety taka praca ale dajcie znać o której to może na chwile się wyrwę chyba że dzisiaj się poślizgać jak norbi mi proponował
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :>
dziako Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi Kabanos? kolega tam kiedyś pracował
dziako Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi Kabanos? kolega tam kiedyś pracował tam pracowałem 2 lata temu a obecnie po sąsiedzku w Publimarze (tak blisko spocików w tesco, a jeszcze nie byłem na żadnym)
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi Kabanos? kolega tam kiedyś pracował tam pracowałem 2 lata temu a obecnie po sąsiedzku w Publimarze (tak blisko spocików w tesco, a jeszcze nie byłem na żadnym) a dzisiaj o 18 masz czas?
dziako Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi Kabanos? kolega tam kiedyś pracował tam pracowałem 2 lata temu a obecnie po sąsiedzku w Publimarze (tak blisko spocików w tesco, a jeszcze nie byłem na żadnym) a dzisiaj o 18 masz czas? sorry kolego, że tak długo, ale jeszcze córeczkę musiałem uśpić przed pracą i się udało , a mam na 16 wyjątkowo w tym tygodniu do 24-tej (normalnie co drugi tydzień na 12-20 i 20-04), ale będę wyglądał przez okienko, jak będziecie pod tesco lub najlepiej pod leroy to by było na przeciwko to może się wyrwę
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 Praca w hurtowni (różne zmiany) jak w hurtowni wódki to jestem zainteresowany bliższym kontaktem :> Nie wódki - mięcha, ale ten sam właściciel ma hurt. alkoholi Kabanos? kolega tam kiedyś pracował tam pracowałem 2 lata temu a obecnie po sąsiedzku w Publimarze (tak blisko spocików w tesco, a jeszcze nie byłem na żadnym) a dzisiaj o 18 masz czas? sorry kolego, że tak długo, ale jeszcze córeczkę musiałem uśpić przed pracą i się udało , a mam na 16 wyjątkowo w tym tygodniu do 24-tej (normalnie co drugi tydzień na 12-20 i 20-04), ale będę wyglądał przez okienko, jak będziecie pod tesco lub najlepiej pod leroy to by było na przeciwko to może się wyrwę spoko moze będziemy może nie, nie wiadomopanowie dzisiaj na parkingu po dawnym manhattanie stałem obok granatowego avanta na glebie 2.8 quattro wersja full USA, blachy LPU, wie ktoś kto to?[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 15:10_________________________________________________ a i jeszcze norbi widziany jak skręcał w Piaskową, ale cieciunio nie zauważył jak mu mignąłem światłami, zrobiłem to trochę za późno bo myślałem że to jakiś Włoch tudzież Arab jedzie
paput Opublikowano 15 Lutego 2012 Autor Opublikowano 15 Lutego 2012 to jak w końcu o 18 Tesco albo LM ? ja moge byc[br]Dopisany: 15 Luty 2012, 16:37_________________________________________________dzwoniłem do norberta, o 20 chce podjechać? artur bedzie?
by7 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 ten us avant to ten na porsche kołach co stał nieraz na statoil- z kurowa człowiek 2.8 q w jasnej skórce i na gazie. Na statoil pewnie ojciec robi bo zawsze jak widziałem to starszy człowiek nią jeżdzł
Kowi87 Opublikowano 15 Lutego 2012 Opublikowano 15 Lutego 2012 a to kiedy tego spota robicie ja to cały tydzień teraz na robocie siedze
paput Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 a to kiedy tego spota robicie ja to cały tydzień teraz na robocie siedze cały czas sie organizujemy, wczoraj siew 3 poślizgaliśy cza by jakiś termin strzelić za tydzień może
dziako Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 a to kiedy tego spota robicie ja to cały tydzień teraz na robocie siedze cały czas sie organizujemy, wczoraj siew 3 poślizgaliśy cza by jakiś termin strzelić za tydzień może gdzie wczoraj byliście tesco, czy LM? niestety nie mogłem przyjechać. Dużo było A4?
paput Opublikowano 16 Lutego 2012 Autor Opublikowano 16 Lutego 2012 a to kiedy tego spota robicie ja to cały tydzień teraz na robocie siedze cały czas sie organizujemy, wczoraj siew 3 poślizgaliśy cza by jakiś termin strzelić za tydzień może gdzie wczoraj byliście tesco, czy LM? niestety nie mogłem przyjechać. Dużo było A4? na 3 auta tylko się kręciliśmy pod cmentarzem komunalnym tak to jest nasz szybkości coś organizowaćtrzeba walnąć jakąś datę i tego się trzymać
Gość norbertdriver Opublikowano 16 Lutego 2012 Opublikowano 16 Lutego 2012 Środa o 16.00 pod Tesco, albo Rąblów :gwizdanie: 1.Norbert 2.
Rekomendowane odpowiedzi