Kowi87 Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Dajcie spokoj tej plastelinie przeciez to z daleka widac jak sie będzie gieła hehe wysłane snickersem
paput Opublikowano 30 Marca 2013 Autor Opublikowano 30 Marca 2013 Najlepszego Panowie na Święta:decayed:
Piterex Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajna strona gdzie wirtualnie możesz zrobić tuning swojego samochodu. Welcome to 3D Tuning.ru | The first and the only online service for realtime photorealistic car tuning... and these all in your browser and for FREE!!!
paput Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Fajna strona gdzie wirtualnie możesz zrobić tuning swojego samochodu.Welcome to 3D Tuning.ru | The first and the only online service for realtime photorealistic car tuning... and these all in your browser and for FREE!!! ja się pytam gdzie jest b5? swoją droga Piterex co tam u Ciebie? Kiedy wracasz do audi?
Kowi87 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 pogodynka wali w h*ja, ale inna pogodynka śpiewała dzisiaj w radiu że od nastepnego tygodnia bedzie można wiosne kupić
Ralfi_2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 powinno juz być ciepło a tu co pada pada pada pada i tyle ta strona to jakas taka nie teges tylko świerzaki tam sa ;-)
paput Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2013 to co z tym grilem? to grill ma być?
Ralfi_2006 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Niech tylko ciepło się zrobi to będzie i grill ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Tylko ciepła trochę
paput Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Niech tylko ciepło się zrobi to będzie i grill ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 23:45 ---------- http://s22.postimg.org/b90if6zhp/grilllllll.jpg ---------- Post dopisany at 23:56 ---------- Poprzedni post napisany at 23:54 ---------- Tylko ciepła trochę jak przyniesiesz taki grill to i kiełbasę migiem się skombinuje
DarkMind Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Paput zmieniaj opony na zimowe, tak wykrakałeś wiosnę, że teraz przyjść nie chce:-P Moje fele już zrobione, w poniedzialek odbieram:-D Tapatalk
Kowi87 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Egzaminy na prawo jazdy w Puławach? Sejm się zgodził
paput Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Paput zmieniaj opony na zimowe, tak wykrakałeś wiosnę, że teraz przyjść nie chce:-P Moje fele już zrobione, w poniedzialek odbieram:-D Tapatalk musiałbym zgłupieć chyba żeby teraz gdy wiosna puka do drzwi:grin: ---------- Post dopisany at 22:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:37 ---------- Egzaminy na prawo jazdy w Puławach? Sejm się zgodził ło panie, będziem zdawać w Puławach:grin: śmiech na sali:decayed: ---------- Post dopisany at 23:39 ---------- Poprzedni post napisany at 22:39 ---------- Paput zmieniaj opony na zimowe, tak wykrakałeś wiosnę, że teraz przyjść nie chce:-P Moje fele już zrobione, w poniedzialek odbieram:-D Tapatalk to mus spota robić
Ralfi_2006 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Teraz jak bok mi się pogiął to spot bedzie :-(
paput Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Teraz jak bok mi się pogiął to spot bedzie :-( Który bok? Sam się podgiął?
Ralfi_2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Prawy tył kurde wziął i się pogiął. Trafiłem tyłem w Kie Sorento jakoś tak przypadkiem
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Prawy tył kurde wziął i się pogiął. Trafiłem tyłem w Kie Sorento jakoś tak przypadkiem uuuu:kwasny: bardzo rozwalona audika? nikomu nic sie nie stało? ---------- Post dopisany at 09:41 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- to zarzuciło Cię?
Ralfi_2006 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak to jest jak zimą się chce quattro testować i bokiem jechać Ale już prawie w miejscu stałem jak giąć się zaczęła blacha Ale dużej tragedii nie ma.
Kowi87 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 ja dwa lata temu zaczepiłem o znak na wyjsciu z parkingu, a tak fajny drift szedł
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Tak to jest jak zimą się chce quattro testować i bokiem jechać Ale już prawie w miejscu stałem jak giąć się zaczęła blacha Ale dużej tragedii nie ma. masz szpeców to ci moment wyklepią w sumie masz też kilka a6 to bedzie z czego składać
Rekomendowane odpowiedzi