janjazda Opublikowano 12 Sierpnia 2010 Opublikowano 12 Sierpnia 2010 oj tatku wracam jutro z wawy, ale będe późno więc raczej nie dotre
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 a może chociaż hanson No niewiem jak ekipa z Ryk, ale ja to bede tylko zalać padło musze bo jeszcvze 40km do zrobienia :gwizdanie: Armistead jutro wraca oj tatku wracam jutro z wawy, ale będe późno więc raczej nie dotre A to o której bedziesz bo przydało by mi sie 11ke zlogować
paput Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 szkoda że jutro dopiero, to następnego spota robimy w Rykach albo Dęblinie :gwizdanie: p.s Podobno pomysłodawca dzisiejszego spota zaprasza wszystkich na kawę i ciasteczka :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 szkoda że jutro dopiero, to następnego spota robimy w Rykach albo Dęblinie :gwizdanie: p.s Podobno pomysłodawca dzisiejszego spota zaprasza wszystkich na kawę i ciasteczka :gwizdanie: to prezes szykuj porfel :polew: :polew: Chudy nie będzie jednak, miał małą awarie w aucie, stracił szybe z tyłu
paput Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 szkoda że jutro dopiero, to następnego spota robimy w Rykach albo Dęblinie :gwizdanie: p.s Podobno pomysłodawca dzisiejszego spota zaprasza wszystkich na kawę i ciasteczka :gwizdanie: to prezes szykuj porfel :polew: :polew: Chudy nie będzie jednak, miał małą awarie w aucie, stracił szybe z tyłu ja nic nie proponowałem to sebek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 14:38_________________________________________________czyli 6 ma być, a pewnie 3 przyjedzie
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 szkoda że jutro dopiero, to następnego spota robimy w Rykach albo Dęblinie :gwizdanie: p.s Podobno pomysłodawca dzisiejszego spota zaprasza wszystkich na kawę i ciasteczka :gwizdanie: to prezes szykuj porfel :polew: :polew: Chudy nie będzie jednak, miał małą awarie w aucie, stracił szybe z tyłu ja nic nie proponowałem to sebek :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:[br]Dopisany: 13 Sierpień 2010, 14:38_________________________________________________czyli 6 ma być, a pewnie 3 przyjedzie pewnie tak bedzie
janjazda Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A to o której bedziesz bo przydało by mi sie 11ke zlogować w Rykach będe około 22-23, tak myśle
Kowi87 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A to o której bedziesz bo przydało by mi sie 11ke zlogować w Rykach będe około 22-23, tak myśle to juz w sobote sie odezwe, bo te godziny to już % moze być
janjazda Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 A to o której bedziesz bo przydało by mi sie 11ke zlogować w Rykach będe około 22-23, tak myśle to juz w sobote sie odezwe, bo te godziny to już % moze być no proste
..::chudy::.. Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 panowie ja przyjade ale innym autkeim
paput Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Autor Opublikowano 13 Sierpnia 2010 spot udany też tak uważam, czekamy na fotki
Anthrax Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Opublikowano 13 Sierpnia 2010 Dzięki chłopaki za info o spocie (Paput) i spotkanie. Miło było. Niestety tak już w moim podeszłym wieku jest że muszę też dbać o innych... Pomysł z Dęblinem mi się podobał. Ewentualnie grill w okolicach Borowej nad Wisłą też mógłby być niezłą alternatywą. Co myślicie? Chyba że pasuje Wam jakiś melanżyk w Puławach?
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 paput pytałes Całkowity czas spędzony online: 147 dni, 1 godz. 7 min.
Anthrax Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Chowam się z takim czasem online... Czyli przez pół roku komp włączony non-stop?
Kowi87 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Opublikowano 14 Sierpnia 2010 Chowam się z takim czasem online... Czyli przez pół roku komp włączony non-stop? 100%
Rekomendowane odpowiedzi