Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 eee nie opłaca się Już lepiej coś innego A poważnie to za te 3 lata już muszę latać czymś z Q dobra jadę oglądać tą furę, bo ładna pogoda zrób foty
janjazda Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Na ch#j Ci były 2 stopniowe? trzeba było iść na jednostopniowe u mnie na polibudzie na większości wydziałów są 2 stopniowe, lipa aa co ciekawe to musze napisać w sumie 4 prace: przejściową inż, inż, przejściową mgr i mgr
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 u mnie na polibudzie na większości wydziałów są 2 stopniowe, lipa aa co ciekawe to musze napisać w sumie 4 prace: przejściową inż, inż, przejściową mgr i mgr pojeb@ło ich Ja byłem (tzn. jestem ) ostatnim rocznikiem u mnie na PL co miałem możliwość wyboru jedno- albo dwustopniowych Proste że wybrałem jednostopniowe
Piterex Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja to już dawno po sesji jestem. Spot w Puławach -bardzo chętnie. Często tam bywam ale żadnej klubowej a4 nie widziałem. Ponad 3 lata jeżdże po Puławach oklejony. Ale chyba tylko ja jeden... Widze ,że może w końcu się coś ruszy w kwestii spotów puławskich - jeszcze, żeby znaleźć trochę czasu...
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Ja to już dawno po sesji jestem. Spot w Puławach -bardzo chętnie. Często tam bywam ale żadnej klubowej a4 nie widziałem. Ponad 3 lata jeżdże po Puławach oklejony. Ale chyba tylko ja jeden... Widze ,że może w końcu się coś ruszy w kwestii spotów puławskich - jeszcze, żeby znaleźć trochę czasu... Wiec jest nas juz 8
Piterex Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Na miejscu to i jakiegoś browara będzie można zrobić , a dla kolegów z LRY jakiś transport się zorganizuje...
Sebek (-_-) Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Wiec jest nas juz 8 myślę że i Conti jako 9 :>
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Co sie wko0pałem, właśnie kolezanka mi powiedziałą że mam zaliczenie jutro 5-7 rysunków a ja nic nie mam ani weny nawet bedzie sesja poprawkowa 2:0 w plecy juz na starcie
..::chudy::.. Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 i na zakończenie B7 sobie sprawie ...ooo prosze i kto to mowi
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 i na zakończenie B7 sobie sprawie ...ooo prosze i kto to mowi Ale tylko benzinke
..::chudy::.. Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 no to co jak juz to biorę pod uwage 2,0tfsi:P
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 pasowałoby Wam temcik na górze podwiesić co? :gwizdanie: To Każdy z Was przeleje mi na konto po 200 zł i jutro to załatwię
Kowi87 Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Czekaj jeszcze bedziesz chciał przyjechać do puław jak zobaczysz jaka ekipa tu bedzie
rafalekx Opublikowano 5 Lutego 2010 Opublikowano 5 Lutego 2010 Czekaj jeszcze bedziesz chciał przyjechać do puław jak zobaczysz jaka ekipa tu bedzie No to Wam napisałem przecież, myślcie coś o organizowaniu wojewódzkiego Tylko niekoniecznie w LPU, bo reszta regionu nie dojedzie
paput Opublikowano 6 Lutego 2010 Autor Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja to już dawno po sesji jestem. Spot w Puławach -bardzo chętnie. Często tam bywam ale żadnej klubowej a4 nie widziałem. Ponad 3 lata jeżdże po Puławach oklejony. Ale chyba tylko ja jeden... Widze ,że może w końcu się coś ruszy w kwestii spotów puławskich - jeszcze, żeby znaleźć trochę czasu... Jak dostanę naklejeczkę będzie nas dwóch :>
hanson1982 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Super sprawa robienie wspólnych spotów. Popieram.
Kowi87 Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 Super sprawa robienie wspólnych spotów. Popieram. Nie to że masz popierać, ale czy wspierasz akcje i przyjeżdzasz Trzeba by jakieś terminy zarzucić wstępne żeby każdy mógł sie dostosować Proponować bo ja w 80% powinienem sie dostosować
Sebek (-_-) Opublikowano 6 Lutego 2010 Opublikowano 6 Lutego 2010 no to organizator niech jakiś rzuci
Rekomendowane odpowiedzi