Sebek (-_-) Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 [quote name=Sebek () ] a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok bo to jany są
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 [quote name=Sebek () ] a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok A ja tam się cieszę. Przynajmniej nie będzie zgapiania modów
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 [quote name=Sebek () ] a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok A ja tam się cieszę. Przynajmniej nie będzie zgapiania modów typu czerwony haczyk
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 A tak na serio to i tak jest nas całkiem sporo. Więcej niż na .eu w grupie warszawskiej i na .pl w grupach z większych miast [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 18:10_________________________________________________ [quote name=Sebek () ] a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok A ja tam się cieszę. Przynajmniej nie będzie zgapiania modów typu czerwony haczyk A kto oprócz mnie ma czerwony haczyk ?
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 A tak na serio to i tak jest nas całkiem sporo. Więcej niż na .eu w grupie warszawskiej i na .pl w grupach z większych miast [br]Dopisany: 29 Październik 2010, 18:10_________________________________________________ [quote name=Sebek () ] a tam kowi szkoda gadać, zarejestruje się i nic więcej a tyle a4 jeździ ze szok A ja tam się cieszę. Przynajmniej nie będzie zgapiania modów typu czerwony haczyk A kto oprócz mnie ma czerwony haczyk ? ja mam seledynowy
Sebek (-_-) Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 ciekawe kto ma czarne kapsle na zimę jak ja
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 [quote name=Sebek () ] ciekawe kto ma czarne kapsle na zimę jak ja od Perły?
Armi Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Fajny ten seledyn, taki żywy. Pomalowałem zaciski i haczyk na czerwono i tak średnio jest. Kolor mało intensywny
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Fajny ten seledyn, taki żywy. Pomalowałem zaciski i haczyk na czerwono i tak średnio jest. Kolor mało intensywny jak się uwali w pyle z klocków to już nie jest taki intensywny i żywy. Walnąłem jeszcze znaczek na czarno na tylnej klapie i dwururkę od razu :> muszę haczyk jeszcze zdjąc
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 Adaś trzeba by w ten wściekły pomarańcz co gazownicy go uzywają, albo co drwale drzewa zaznaczaja do wycinki
paput Opublikowano 29 Października 2010 Autor Opublikowano 29 Października 2010 Adaś trzeba by w ten wściekły pomarańcz co gazownicy go uzywają, albo co drwale drzewa zaznaczaja do wycinki pomarańcz
rafalekx Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To kto się jutro ze mną napije wódeczki w waszych okolicach? A tak na marginesie jak będę w tarapatach to będę dzwonił po posiłki Kowi i papucik uprasujcie dresiki
Kowi87 Opublikowano 29 Października 2010 Opublikowano 29 Października 2010 To kto się jutro ze mną napije wódeczki w waszych okolicach? A tak na marginesie jak będę w tarapatach to będę dzwonił po posiłki Kowi i papucik uprasujcie dresiki
paput Opublikowano 31 Października 2010 Autor Opublikowano 31 Października 2010 To kto się jutro ze mną napije wódeczki w waszych okolicach? A tak na marginesie jak będę w tarapatach to będę dzwonił po posiłki Kowi i papucik uprasujcie dresiki [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 15:55_________________________________________________rafalex z panna na weselu w strojach galowych
Sebek (-_-) Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 To kto się jutro ze mną napije wódeczki w waszych okolicach? A tak na marginesie jak będę w tarapatach to będę dzwonił po posiłki Kowi i papucik uprasujcie dresiki [br]Dopisany: 31 Październik 2010, 15:55_________________________________________________rafalex z panna na weselu w strojach galowych ładnie się wystroił :>
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 Ale panienke mógł by przedstawić
Sebek (-_-) Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 trzeba ich na spota ściągnąć
Kowi87 Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 wczoraj z nią przez Puławy jechał
Sebek (-_-) Opublikowano 31 Października 2010 Opublikowano 31 Października 2010 wczoraj z nią przez Puławy jechał czyżby się wstydził swojego galowego stroju i nie chciał jej przedstawić
Rekomendowane odpowiedzi