Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Puławskie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hmm 350-400 :mysli:

A i nie ma mowy zebym brał w rozliczeniu ten głośnik :polew:

• Odpowiedzi 6.1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hmm 350-400 :mysli:

A i nie ma mowy zebym brał w rozliczeniu ten głośnik :polew:

u sporo :tongue4: w rozliczeniu oddam Ci moje stalowe felgi :gwizdanie:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 09:43_________________________________________________rafalekx a chcesz kupić głośnik do suba? :polew:

Opublikowano

rafalekx a chcesz kupić głośnik do suba? :polew:

:) sub to takie coś co już ma w sobie głośnik :tongue4: więc nie potrzebuję :tongue4:

Opublikowano

rafalekx a chcesz kupić głośnik do suba? :polew:

:) sub to takie coś co już ma w sobie głośnik :tongue4: więc nie potrzebuję :tongue4:

dobra głośnik do skrzyni basowej :decayed: a ile taki głośnik jest wart?

Opublikowano

nie mam skrzyni basowej :decayed: ani tuby :decayed: mam zabudowę z głośnikiem basowym :tongue4:

se zobacz na alledrogo :tongue4: Ja za nowy zapłaciłem mniej niż Ty chcesz, a śmiem twierdzić że mój jest lepszy :tongue4: amerykańska dwucewkowa dobrze pykająca bestia :tongue4:

Opublikowano

nie mam skrzyni basowej :decayed: ani tuby :decayed: mam zabudowę z głośnikiem basowym :tongue4:

se zobacz na alledrogo :tongue4: Ja za nowy zapłaciłem mniej niż Ty chcesz, a śmiem twierdzić że mój jest lepszy :tongue4: amerykańska dwucewkowa dobrze pykająca bestia :tongue4:

pewnie koda :polew:[br]Dopisany: 25 Listopad 2010, 10:58_________________________________________________ja też mam dwucewkowy głośnik, membrana celulozowo kevlarowa a Twoja pewnie chitynowa z pancerzyków czarnych wdów amerykańskich :polew:

Opublikowano

a pitolicie obydwa sie nadają.... na głośniki montowane w halach marketowych :polew: :polew: :polew: :polew: albo w kosciele :decayed:

Opublikowano

kowi wklej jaką lepszą fotkę tych opon :cool1:

Opublikowano

ja też mam dwucewkowy głośnik, membrana celulozowo kevlarowa a Twoja pewnie chitynowa z pancerzyków czarnych wdów amerykańskich :polew:

:) moja jest z muszelek murzyńskich dziewic które kochają muzykę i tak się poświęciły :naughty: a jak to się zwie to ch#j Cię wie nie pamiętam :polew:

a pitolicie obydwa sie nadają.... na głośniki montowane w halach marketowych :polew: :polew: :polew: :polew: albo w kosciele :decayed:

Ty się kurfa sam nadajesz na marketowy głośnik :naughty: z ambony też byś wyglądał ciut nie Rydzyk :naughty: W sumie poglądy macie takie same :decayed:

Opublikowano

kowi wklej jaką lepszą fotkę tych opon :cool1:

99967271.th.jpg19836928.th.jpg93011044.th.jpg40185652.th.jpg76460237.th.jpg58041631.th.jpg

Ty się kurfa sam nadajesz na marketowy głośnik :naughty: z ambony też byś wyglądał ciut nie Rydzyk :naughty: W sumie poglądy macie takie same :decayed:

Głosowałem na ciebie w tym roku :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Głosowałem na ciebie w tym roku :polew: :polew: :polew:

:mysli: chyba w konkursie na superjedynkę, cz inną telekamerę czy ch#j wi co tam jest :decayed:

Opublikowano
:decayed:
Opublikowano

9858952a91154a4d.jpg

chłopaki zajęli na miejscówkę :decayed:

Opublikowano

9858952a91154a4d.jpg

chłopaki zajęli na miejscówkę :decayed:

o piardulone jak mogły :kox:

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

paput pojedz do Mado(Klikawa) do Kamila ja u niego kupiłem Goodyear Grip 7 2008rok i za dwie dałem 150zł :) oczywiscie 15"

Opublikowano

paput pojedz do Mado(Klikawa) do Kamila ja u niego kupiłem Goodyear Grip 7 2008rok i za dwie dałem 150zł :) oczywiscie 15"

to jakiś Twój znajomy? to ja wezmę od Ciebie te opony :tongue4:

Opublikowano

paput moje dzisiaj sie sprzedały :good:

Opublikowano

za ile?[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:41_________________________________________________i jak był spot?
Opublikowano

za ile?[br]Dopisany: 26 Listopad 2010, 22:41_________________________________________________i jak był spot?

za tyle ile chciałem :wink4: bez zbędnego gadania :good:

Na spocie ja nie byłem, miałem projekt na głowie i misje andrzejkową :wink4:

Jeśli cos było to pewnie fotki też będą :wink4:

Opublikowano

a kto był? dwa sedany?