paput Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2010, 00:10_________________________________________________a mówiem sprzedaj za 300 tamte oponki :gwizdanie:
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? póki co stoje z zakupem felg, bo mi studia wymyśliły opłaty za prace dyplomową i tak sie wacham czy wy***ać 800zł na felgi i 1300zł na opony których obecnie nie ma w magazynach :gwizdanie: a dzisiaj kolega wpadł na parking z takimi nalewkami i zachwalał póki co jestem przekonany do nowych zimówek
paput Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 nalewki??? miałeś kupowac Goodyeara UG++++++++++++++++++++++++++++++ a tu nalewka? póki co stoje z zakupem felg, bo mi studia wymyśliły opłaty za prace dyplomową i tak sie wacham czy wy***ać 800zł na felgi i 1300zł na opony których obecnie nie ma w magazynach :gwizdanie: a dzisiaj kolega wpadł na parking z takimi nalewkami i zachwalał póki co jestem przekonany do nowych zimówek ja msz zamiar jeszcze nim polatać kupuj nowe a jak nie to bym się w takie drogie nie pchał
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek
paput Opublikowano 2 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek na zimówkach to zazwyczaj oddaje się auto
Kowi87 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Opublikowano 2 Grudnia 2010 Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek na zimówkach to zazwyczaj oddaje się auto mój pójdzie na stali
Armi Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Zimówki i to jeszcze w tym rozmiarze warto brać nowe nawet jeśli sie auto będzie sprzedawało rozmiar opony jest w większosci przypadków taki sam w innych autach tej klasy wiec napewno nie strace zakupem nówek na zimówkach to zazwyczaj oddaje się auto Ja kupiłem w środku lata na zimówkach, z drugim kompletem zimówek gratis. A w bagażniku dojazdówka 17'. Helmut glebę zostawił ale siedemnastki zabrał
paput Opublikowano 3 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja kupiłem na alu 16" opony do śmietnika i na stali 15" w bagażniku też opony do śmietnika zazwyczaj nikt nie sprzedaje na dobrych oponach, ale kowi ma 6 kompletów to zawsze coś założy
Kowi87 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Opublikowano 3 Grudnia 2010 Ja kupiłem na alu 16" opony do śmietnika i na stali 15" w bagażniku też opony do śmietnika zazwyczaj nikt nie sprzedaje na dobrych oponach, ale kowi ma 6 kompletów to zawsze coś założy dokładnie
Armi Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Wpadłem dziś na parking przy Tesco. Poślizgałem się trochę ale żadne LPU nie było na tyle odważne by dołączyć. Stało jakieś towarzystwo przy srebrnej a4 b5 i bmw e-46 ale tylko się patrzyli jak wywijam kółeczka i robię slalomy między latarniami Dziwne bo parking odśnieżony, w sam raz do ślizgania a jakoś chętnych nie ma
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Wpadłem dziś na parking przy Tesco. Poślizgałem się trochę ale żadne LPU nie było na tyle odważne by dołączyć. Stało jakieś towarzystwo przy srebrnej a4 b5 i bmw e-46 ale tylko się patrzyli jak wywijam kółeczka i robię slalomy między latarniami Dziwne bo parking odśnieżony, w sam raz do ślizgania a jakoś chętnych nie ma Moze tam nagrywają ja dzisiaj o mały włos dostał bym 6pkt i 500zł mandatu za wejscie w zakręt cała bokiem przeleciałem i mnie na bombach pogonili ;( ale chwał ze policjant też miał Q i jakos to zrozumiał
Armi Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Tak daleko wzrok kamery nie sięga a w razie czego - czarnych sedanów jest dużo Ja bym powiedział policjantom, że wpadłem w poślizg - za to chyba mandatów nie ma Zresztą ja po ulicach rzadko się ślizgam, jest obniżony i mi go zwyczajnie szkoda - nie chcę wydechu czy miski olejowej zostawić. Musi być ładnie i równo odśnieżone.
kamil1990_2006 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 no zima jak co roku zaskoczyła drogowców, ale i mnie też... zamarzła mi Audica nie mogę jej otworzyć i dostać się do środka POMOCY!!! Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić??
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 no zima jak co roku zaskoczyła drogowców, ale i mnie też... zamarzła mi Audica nie mogę jej otworzyć i dostać się do środka POMOCY!!! Ma ktoś jakiś pomysł jak to zrobić?? odmrażacz do zamków psiukać i psiukać, w końcu puści, bo mam rozumieć aku umarł, ja w tamtym roku tak miałem że dwa dni sie nie mogłem do niego dostać
kamil1990_2006 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 tak akumulator umarł... no właśnie próbowałem już odmrażacza do zamków, ale nic... zastanawiam się czy nie polać wrzącą wodą a potem odmrażacza jeszcze na psiukać...
Kowi87 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 tak akumulator umarł... no właśnie próbowałem już odmrażacza do zamków, ale nic... zastanawiam się czy nie polać wrzącą wodą a potem odmrażacza jeszcze na psiukać... tak też mozesz zrobić, tylko pózniej wytrzyj :gwizdanie: moze odpusci, ja zmarnowałem dwa odmrażacze zanim tam sie dostałem Jutro ma być mniejszy mróz
paput Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 Dużo osób tam się ślizga i ja też czasami
kamil1990_2006 Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ODPALIŁEM NARESZCIE DZIŚ SWOJĄ NIUNIE I ZROBIŁEM PARĘ KOŁECZEK PO MIASTECZKU
paput Opublikowano 7 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2010 ODPALIŁEM NARESZCIE DZIŚ SWOJĄ NIUNIE I ZROBIŁEM PARĘ KOŁECZEK PO MIASTECZKU i co było?
rafalekx Opublikowano 7 Grudnia 2010 Opublikowano 7 Grudnia 2010 ODPALIŁEM NARESZCIE DZIŚ SWOJĄ NIUNIE I ZROBIŁEM PARĘ KOŁECZEK PO MIASTECZKU Wyrwałeś coś?
Rekomendowane odpowiedzi