Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi się nie postarało w tym przypadku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Doradzcie mi co zrobić tym plastikiem.Powłoka łuszczy sie i schodzi.Wygląda to paskudnie.Czy wy też tak macie?

8517c92d93ce4b0fm.jpg

Opublikowano

Kup sobie nowe , to niewiele kosztuje w ASO.

Opublikowano

Nie wiem co Ty robisz z tą rączką.Ja używałem tej rączki w B5 przez ponad 7 lat i wyglądała jak nowa

Opublikowano
  • Autor

poprzedni właściciel ją tak zmasakrował z jednej i z drugiej strony Sprawdzałem paznokciem i zwyczajnie schodzi górna warstwa.Rozmawaiałem z koleżanką ktora ma wv passata z 99 roku i dzieje sie jej to samo.

Czy da się to pomalować? Tak na czarno najlepiej.. Bo w aso taka pierdułka a bedzie napewno sporo kosztować

676c3a874af3fd21m.jpg

Opublikowano

lepiej zainwestuj w nowy plastik bo naprawiać się chyba nie opłaca i nie wiadomo jak z efektem końcowym :wink:

Opublikowano

Moja też jest zmasakrowana po poprzednim właścicielu, po prostu żal patrzeć... Jak ktoś będzie znał koszty, niech powie ile taka przyjemność.

Opublikowano

No albo w ASO albo kupujesz na allegro boczek lub to podparcie :rolleyes::wink:

Opublikowano

U mnie idento, rysy jakby cyrklem ;| Ale czarny plastik jest i czarne wnętrze wiec obleci.. do tego od strony kierowcy tylko :)

Opublikowano

Dzwoniłem do ASO cena takiego plastiku waha się od 60 do 80 zł w zależności od koloru i strony (pasażer czy kierowca)

Opublikowano

u mnie wygląda to jeszcze gorzej... poprzedni właściciel chyba rzeźbił w tej rączce scyzorykiem albo nie wiem... zegarkiem podrapał normalnie szkoda gadać na szczęście strona pasażera ok ;] chyba też sprawie sobie nową bo strasznie to wygląda ja nawet przy guzikach z szybek tak mam ;/

Opublikowano
Bo w aso taka pierdułka a bedzie napewno sporo kosztować

już wiele razy się okazywało, że wcale drogo nie musi być - na pewno drożej niż pomalowanie, to tak.

Jeśli dobrze spojrzałem, to będzie taki numer VAG (dla elektrycznych szyb) : 8D1 867 172 A (8D1867172A) i cena około 60zł.... Dla jednej strony (oczywiście są rózne kolory)

Opublikowano

pre_pl a czy orientujesz się czy kolor ma wpływ na cenę?? I ciekawe czy dużo zachodu z wyminą :wink:

Opublikowano

nie, widziałem że wszystkie kolory to ta sama cena. Z wymianą chyba nie ma problemów...

Opublikowano

Treba ściągnąć tapicerkę i zdrugiej strony są wkręty.

Opublikowano

Treba ściągnąć tapicerkę i zdrugiej strony są wkręty.

To nie dobrze,jest to jedna z najgorszych rzeczy w aucie do której nie lubię sie zabierać "plastiki" zaczepy itp :(
Opublikowano

Miałem podobnie - ale zdrapalem do końca - problem w tym że u mnie ten plastik z jednej i z drugiej strony kosztuje 33 zł - to wydatek niewielki ale....za tym plastikiem jest już nowy element - tez lekko zdarty - to część wygięta - rączka łącząca sie z tapicerką i tego nie da sie dokupic osobno - komplet w ASO to 1300 zł.

Zdrapałem delikatnie - jest pod spodem czarne - tylko ten połysk plastiku zdradza , że cos jest nie tak.

Opublikowano

to jest nic ! ja mam oprocz zarysowac na tym podparciu jeszcze dziury w listwie bocznej :P:foch: