SebaOp Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 no to kto może przyjechać??? 1.Seban 2. Raf_kk 3. Łukasz 4. wpisywać się godzina 19??
Raf_kk Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Kędzierzyn, mi by bardziej pasowało w strzelcach/izbicku, no ale postaram się dostosować Jaka godzina jeszcze powiedzcie.
SebaOp Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 mi to bez różnicy czy to będzie Krapkowice/Izbicko czy Strzelce Op. trzeba coś ustalić i jedziemy:)
Raf_kk Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Mati jedziesz...mam sam kk reprezentować niereprezentacyjnym autem...chociaż ty noty podniesiesz
Frimuś Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 Pany i ja zagoszcze a spotkac sie mozna na trasie miedzy opolem a kedziezynem!
SebaOp Opublikowano 4 Lipca 2012 Opublikowano 4 Lipca 2012 jeżeli chodzi o miejsce między OP a KK możemy zrobić np. w Krapkowicach na Orlenie przy rondzie lub na stacji LOTOS przy autostradzie - dojazd jest wszędzie dobry, jeżeli chodzi o godzinę to ja proponuje 19 wszyscy powinni dojechać. Jakieś inne propozycje piszcie
Raf_kk Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Jeżeli chodzi o mnie to będę gdzieś 18-30. Mam prośbę...jak ktoś z planujących pobyt ma poliftowe tylne mocowania do sedana B5? Jak w dobrych pieniądzach to proszę zabrać ze sobą
Mati_23 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 no ja będę jeśli mi ta pieprzona grypa żołądkowa przejdzie już 2 dni się męczę
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 no ja będę jeśli mi ta pieprzona grypa żołądkowa przejdzie już 2 dni się męczę Garsc stoperanu i ogien na spota. Ps.przerabialem o w zeszlym tygodniu
Raf_kk Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 Dokładnie...na orlenie mają WC:thumbup1: A tak na serio to jak Cię męczy to weź nifuroksazyd...na mnie na zeszłych wakacjach zadziałał momentalnie
SebaOp Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 podsumowując termin , miejsce i godzine spotu tj. PKN Orlen Krapkowice ( przy rondzie) w piątek 06.07.12r godzina 18.30 spotkajmy się na parkingu za myjnią ---------- Post dopisany at 18:16 ---------- Poprzedni post napisany at 18:09 ---------- no ja będę jeśli mi ta pieprzona grypa żołądkowa przejdzie już 2 dni się męczę wez sobie endiex - moja zona jest farmaceutą
Frimuś Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 i po spocie wszyscy z grypa Jelitowa Nie ma lipi co tam zwykla grypa my mamy klubowa:grin:
Mati_23 Opublikowano 5 Lipca 2012 Opublikowano 5 Lipca 2012 no dokładnie ja się piszę pewnie mi przejdzie
posio Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Szkoda,że mnie nie będzie,bp chętnie bym podjechał zobaczyć wasze wozy...
Raf_kk Opublikowano 6 Lipca 2012 Opublikowano 6 Lipca 2012 Wezme jakiś aparacik, a może i jakis statyw się znajdzie, to się zrobi oficjalne zdjęcie do rodzinnego albumu:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi