kris_91 Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 Tym golfem chyba twoj brat jezdzil bo do żeglugi chodził też nie?
posio Opublikowano 18 Lipca 2012 Opublikowano 18 Lipca 2012 no "wypozyczalem"mu go na tydzien, bo jak bylem w DE to i tak nikt nim nie jezdzil...
majkel1993 Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 byłem byłem ogólnie fajnie ale pogoda nie bardzo;/ było kilka fajnych audików ,a4 b5 które wygrało konkurs w Nysie na Vag-u na najnizsze auto:)
Frimuś Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 byłem byłem ogólnie fajnie ale pogoda nie bardzo;/ było kilka fajnych audików ,a4 b5 które wygrało konkurs w Nysie na Vag-u na najnizsze auto:) Ta wiem kto stalismy razem. Czesiu
SebaOp Opublikowano 21 Lipca 2012 Opublikowano 21 Lipca 2012 byłem byłem ogólnie fajnie ale pogoda nie bardzo;/ było kilka fajnych audików ,a4 b5 które wygrało konkurs w Nysie na Vag-u na najnizsze auto:) wygrał kolega z klubu Czesiu na najniższe auto zlotu:)
karlik85 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 witam, są organizowane jakieś spoty w rejonie kk?
majkel1993 Opublikowano 26 Lipca 2012 Opublikowano 26 Lipca 2012 dziś zacząłem rozrząd wymieniać więc jutro wieczorem możemy coś organizować
Raf_kk Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Majkel, ramki są? Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty?
Frimuś Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Majkel, ramki są? Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty? Nie ramek brak i kolega jezdzi fajna seria w b5 sedan,koloru srebrnego z czarnym kapciem.
Szefcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Proponuje zrobić spota w Niedzielę pod Mackeim, albo na Castoramie:))) Przyjadę Ja i Arek. Wczoraj też byliśmy o 22.
Frimuś Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 jest plan na spota dzis ale niewiem. spoko mozna zrobic spota ale w umowionym miejscu innym niz OPOLE Ja bede z nysy kolega z prudnika jeszcze inny z KK itd. tak wiec by nik nie byl poszkodowany:wink:
Raf_kk Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Majkel, ramki są? Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty? Nie ramek brak i kolega jezdzi fajna seria w b5 sedan,koloru srebrnego z czarnym kapciem. Jeździ też srebrna na czarnych bixach? Z tyłu ledy:whistling: Może to i chyba motorownia 1.6. ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ---------- Proponuje zrobić spota w Niedzielę pod Mackeim, albo na Castoramie:))) Przyjadę Ja i Arek. Wczoraj też byliśmy o 22. Szefcio rozumiem pod M lub casto w Kędzierzynie?...Teraz czekać chwilę to będziemy gości zapraszać na podziemny do nowej galerii:whistling: Sesyjki będą sie sypaaaaaać....
Frimuś Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Majkel, ramki są? Widziałem ciemno zielonego przedlifta z ramkami na sosnowej...to Ty? Nie ramek brak i kolega jezdzi fajna seria w b5 sedan,koloru srebrnego z czarnym kapciem. Jeździ też srebrna na czarnych bixach? Z tyłu ledy:whistling: Może to i chyba motorownia 1.6. ---------- Post dopisany at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany at 14:29 ---------- Proponuje zrobić spota w Niedzielę pod Mackeim, albo na Castoramie:))) Przyjadę Ja i Arek. Wczoraj też byliśmy o 22. Szefcio rozumiem pod M lub casto w Kędzierzynie?...Teraz czekać chwilę to będziemy gości zapraszać na podziemny do nowej galerii:whistling: Sesyjki będą sie sypaaaaaać.... Nie..NIE..Nie.. Srebrna seria na przedliftowych lampach czarne klamki i alusy.
majkel1993 Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 dodam zdjęcia może dziś to zobaczycie;) ja jestem chętny na spota w KK,dajcie tylko wcześniej znać
Szefcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 Oczywiście że KK:-))) w niedzielę o 18. Taka moja propozycja:D
Szefcio Opublikowano 27 Lipca 2012 Opublikowano 27 Lipca 2012 no to będzie nas 3 na bank:))) to gdzie Mc czy Casto
Rekomendowane odpowiedzi