Frimuś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 o Stary badz tym ktory go rozkreci tak na powaznie kazdy ma jakies swoje zycie i ciezko sie nieraz dogadac co do terminu
kris_91 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 W nastepna sobote moze bym znalazl troche czasu wieczorem...
Dawidosss_88 Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 U mnie w przyszlym tyg nowy modzik nowy wydeszek mam nadzieje ze bedzie ladniej brzmial niz ori :]
Daduś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Opublikowano 5 Stycznia 2014 U mnie w przyszlym tyg nowy modzik nowy wydeszek mam nadzieje ze bedzie ladniej brzmial niz ori :] bedziesz miał kolego czym sie pochwalic na godzinkę chyba kazdy znajdzie czas, kazdy móg by sie wymienić ze sobą wiadomościami i zawsze coś podpowiedział
Raf_kk Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Wiadomo, że teraz była jakaś przerwa...święta itp...ale jak się mówi że jest bajerka to zwykle jest nas trzech wiadomych i kristof coraz częściej sie zgłasza...a poza tym nie ma nikogo. Więc nie mówić że chcecie coś rozkręcać tylko przyjeżdzać jak coś jest:wink:
kris_91 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Dawid montuj auspuffa i dawaj na spota:D
Christiano Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 W piątek i sobote pracuje po 12 godzin więc jak dla mnie to odpada..
Dawidosss_88 Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 jutro bedzie wysylal moze dojdzie do czwartku :]
Someonik Opublikowano 6 Stycznia 2014 Opublikowano 6 Stycznia 2014 no bo ja tez nowy, chętnie bym się spotkał na czasie pogadać. To może ten weekend sobota niedziela ?
kris_91 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja dzis heble na przód 320 zamowiłem:D
Daduś Opublikowano 7 Stycznia 2014 Opublikowano 7 Stycznia 2014 Ja dzisiaj kupuje czteropaczka i biorę się za mody
Rekomendowane odpowiedzi