Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczoraj okolo 18:45 widziałem grafitowe b6 avant na klubowej ramce na skrzyzowaniu solidarnosci/towarowej stało na swiatłach w kierunku pl. bankowego. ja leciałem białą fabią z bratową i skrecilismy w prawo w towarową :hi:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

sobota około godz 14 srebrne b5 WM 98...., na czecha, wawa , pozdro dla szofera

Opublikowano

Czwartek godz: 19:20 widziany w Wawce na al.krakowskij spotkany ciemno-zielony avant B5 numery PKL 52L*

Pozdrawiam kierownika :hi::good:

Opublikowano

Srebrna B6 avant El 923XX dziś na Czerniakowskiej w stronę Legii.

no i masz na a tak chcialem po cichutku do pracy dojechac :P

ale srebrna to nie jest tylko niebieska :D

w stolycy nie ma nic po cichutku :decayed:

Widzę, że w Wawie jest więcej łodziaków.... I nic się nie odzywają???

Magdalenah i rkwon jeździcie na tutejsze spoty?

Nie, póki co staramy się robić frekwencje na łódzkich :) Ale latamy na stolicę, ja np. do rodzinki i na lotnisko czasem. Pozdro :hi:

Opublikowano

W sobotę około 19 w Radzyniu Podlaskim na parkingu pod tesco widziane czarne b7 sedan, z klubową ramką z tyłu, naklejką dynosftu na klapie i czterema rurami. Nawet na zaciskach hamulcowych było chyba logo dynosoftu. Piękna furka! Pozdrawiam

No i już wiem :good: Tzn. nie wiem jaki kolega ma nick na forum, ale kojarzę :wink4: Kiedyś miał B6 w avancie, też upolowane w LRA z ramkami klubowymi. Kilka dni temu upolowałem to B7 co opisałeś wyżej :wink4:

Furka kox :kox: Pieknie się prezentuje. Do tego jeszcze ma ledy tył podobne do ori :good: Piękna :good: Szkoda, że na forum nie zaprezentował :)

Opublikowano

dziś około 17 pod Castoram(ą) w Sosnowcu/Dąbrowie Górniczej granatowy avant SD 68... stanąłem koło Ciebie ...pozdro :hi:

6b4f4190f833a76cmed.jpg

ps

szukam drzwi metalowych aluminiowych wejściowych do sklepu na już!!!

Opublikowano

RZE 54TM Orlen Sokołów Małopolski :gwizdanie:

Opublikowano

Dziś na Jana Pawła jakiś paździochowaty avant na WPN.. chyba TDFSDI Flyera :naughty:

Opublikowano

Wczoraj w okolicach media Markt (Okęcie) widziany klubowicz.

Srebrny B7 Avant. Dzięki za zrobienie kilku metrów miejsca i wpuszczenia z podporządkowanej :hi::good:

Przy okazji pozdrowienia dla kierowcy czerwonego/bordo B7 kręcocego się często na Al. Jerozolimskich w stronę Pruszkowa :wink4:

Rejestracja nie-warszawska, nie pamiętam niestety :)

I Cantona mijany bodajże w Piątek. Pozdrówki – widzieliśmy się. :hi:

Opublikowano

Dziś na Jana Pawła jakiś paździochowaty avant na WPN.. chyba TDFSDI Flyera :naughty:

Tja... gdzie zes mnie przylukal? Jak skrecalem w Stawki?

Opublikowano

Tja... gdzie zes mnie przylukal? Jak skrecalem w Stawki?

Gdzieś na wysokości Miłej, jechałem z przeciwka.

Ruszałeś pierwszy ze świateł. Spodziewałem się, że będzie ogień na pełnej... ale był eco driving :decayed:

Opublikowano

ale był eco driving :decayed:

został mu ten nawyk z dizla , podobno z nim walczy ale jest zbyt słaby psychicznie :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty: :naughty:

Opublikowano

Pozdrawiam kierownika srebrnego A4 B5 Avant, WD XX077, widzianego dzisiaj po 15:00 na Radzymińskiej w Wawie ;)

Opublikowano

Wczoraj 17:30 w Piasecznie czarny avant B6 na GDA..... kto zapuścił sie tak daleko ???? mignęły mi ramki z tyłu , pozdro

Opublikowano

w środę w Poznaniu widziałem bordowe B5 poliftowe na blachach PO XXXXX (reszty nie pamiętam) z klubowymi ramkami, ja się kierowałem w stronę lotniska (od wjazdu do Poznania), pozdrawiam :good:

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy piaskowego (?) avanta, który wywijał dziś slalomy w korku w Dolinie Służewieckiej koło 9 rano :naughty:

I dla kolegi w drugim avancie z ledami z tyłu widzianego rano na Cybernetyki :hi:

Opublikowano

Dzisiaj w Lublinie na al. Unii Lubelskiej ok. 16.30 granatowe B5 sedan nr rej. chyba LUB, naklejka na klapie, więcej szczegółów nie pamiętam i nie zauważyłem :decayed: Kolega stał w korku na wysokości fotoradaru w kierunku ronda które jest przy Gali. Ja robiłem nawrotkę, chyba musiałeś mnie zauważyć :mysli:

Opublikowano

pod Urzędem Gminy w Brwinowie w tym tygodniu szare B5, sedan na WPR-ach, kto to?

Opublikowano

Pozdro dla kierownika czarnej B6 w avancie blaszki WF bodajże miał rameczki klubowe pomykał w stronę Gdańska siódemeczką gadaliśmy na cb chwile ale nie zapamiętałem nicka :kox:

Opublikowano

Wczoraj, Władysławowo pod hotelem Valaves. Który tam czarnym avantem b6 (WF 3xxxC) parkowal obok mojej fury i nawet nie klepnął jej na powitanie ? :)))