Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fioletowo-błekitny avant z ksenonami spotkany dzis na Kalwaryjskiej, około 12:30. Z tylu podkladki klubowe prawdopodobnie :gwizdanie:

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 692,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
wczoraj ok. 23 50 w Warszawie, na wisłostradzie(na podzamczu) jechalem przez chwile równo z granatowym avancikiem b5... moze ktos stąd?
Mogłam być ja ... : ) Napisz jaki masz kolorek Audi ... i czy ten avancior był bardzo brudny, bo wtedy to na pewno ja : )

a zapomnialem napisac blachy zaczynaly sie WPI

To na pewno nie ja, WZ się kłania : >

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" :hi: (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota. :a4fan:

Opublikowano

Pozdrowienia dla klubowicza spotkanego w Rzeszowie na mini "rondzie" :hi: (ciemny sedan z ramkami i naklejką rej. RT...). Troszke sie spieszyłem bo bym zjechał na cpn na spota. :a4fan:

To Iverson...... :wink4:

Opublikowano

Spanky widzalem Ciebie wczoraj (wtorek11.03) ok 16.30 gdzies na ursynowie stales pierwszy na swiatlach, gapiles sie na mnie jak bys mnie nie znal a 2 dni wczesniej pilismy wodke w Wisle :(

Opublikowano

Moze Cie nie zapamietal... :polew:

Opublikowano

Spanky widzalem Ciebie wczoraj (wtorek11.03) ok 16.30 gdzies na ursynowie stales pierwszy na swiatlach, gapiles sie na mnie jak bys mnie nie znal a 2 dni wczesniej pilismy wodke w Wisle :(

:polew: :polew: :polew: to jednak byłes Ty .....

patrzyłem z niedowierzaniem [co Ty tu robisz ? ] myslalem ze juz dawno jestes u siebie na wsi w Londynie .... :naughty: [trzeci brat KSERO - to juz by było za duzo ... :polew:]

p.s inna sprawa ze ja ludzi na ulicy nie poznaje .... [taka wada :decayed:]

Moze Cie nie zapamietal... :polew:

dobrych graczy zapamietuje .... :tongue4:

Opublikowano

pozdro Aramis, no szkoda , ze nie zjechałeś na cpn chwilę bysmy pogadali... :decayed:
Opublikowano

to jednak byłes Ty .....

wreszcie umylem samochod i zmienilem fele na 17' avus, to cie pewnie zmylilo :)

Opublikowano

pozdro Aramis, no szkoda , ze nie zjechałeś na cpn chwilę bysmy pogadali... :decayed:

Sorki, akurat taki pech że wczoraj gnałem do domku po rodzinkę i spowrotem do Rzeszowa.

Następnym razem się poprawię. :th:

Opublikowano

to jednak byłes Ty .....

wreszcie umylem samochod i zmienilem fele na 17' avus, to cie pewnie zmylilo :)

a to juz drugi raz ... w Wiśle w taksówce tez Cie nie poznałem .... bedziesz bogaty .... :naughty:

Opublikowano

studiuje może ktoś z klubowiczów na UKSW? często widuje (dziś też) granatowa a4 w avancie na pld praskich blachach

Opublikowano

fakt faktem OOOO mam od niedawna na forum jestem raczej nowy ale robie dziennie 140km kraków dg i jakoś nigdy nie spotkałem jakiejś fajnej audiolki a już ze znaczkiem klubu czy podkładkami ślepy jestem czy jak ?? :kox:

srebrny Avant 17'' ori ciemne szyby chrom :hi:

Opublikowano

kto parkuje/mieszka na moim osiedlu WNJ Jozefoslaw - srebrne S4 B5 z rameczkami "powered by VTG"??? :)

Opublikowano

ja kiedys ''objechalem'' TT,z moim silnikiem- zadkosc,ale gosciu chyba nie chcial uszkodzic auta,bo ,wpierw wyprzedzilem go,potem w lusterkach widzialem ,jak wyprzedza mnie, pokazujac srodkowy palec,wiec postanowilem,sprobowac,ale tylko dlatego,ze bylo na prawde ciasno na drodze ,wiele aut i tylko moglem polegac na moich zdolnosciach i co? wydygal,ucieklem mu i tyle,fajnie ,bo z tym ,co mam pod maska,to hanba dla TT :polew:

ach te A4... :tongue4:

Opublikowano

hyhyhy umarłem :D :D :D :D :D :D :D

Opublikowano

w sobotę jechałem(srebrnym avantem z ramkami klubowymi) nad Zegrze aleja Piłsudskiego, kolega jadący z przeciwka zielonym bodaj b5 sedanem machnął mi w pozdrowieniu, nie zdążyłem odmachnąć, pozdrawiam kolegę

Opublikowano

ja kiedys ''objechalem'' TT,z moim silnikiem- zadkosc,ale gosciu chyba nie chcial uszkodzic auta,bo ,wpierw wyprzedzilem go,potem w lusterkach widzialem ,jak wyprzedza mnie, pokazujac srodkowy palec,wiec postanowilem,sprobowac,ale tylko dlatego,ze bylo na prawde ciasno na drodze ,wiele aut i tylko moglem polegac na moich zdolnosciach i co? wydygal,ucieklem mu i tyle,fajnie ,bo z tym ,co mam pod maska,to hanba dla TT :polew:

nie pozostaje nic innego jak tylko pogratulować umijętności :notworthy: :notworthy: :polew:

Opublikowano

szacuneczek :notworthy::polew: :polew: :polew:

Sorry za OT ale nie mogłem sie powstrzymać :polew:

Opublikowano

nawet ja sie z tego smieje,szkoda,ze to bylo raz :polew: