Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spotkania na drodze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w Gończycach trasa DK17

54671a2874f560aagen.jpg

Pozdro z niebieskiej A4 :)

Edytowane przez BARTEKAUDI

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 691,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Pisze dopiero dziś, bo wcześniej nie było jak :decayed:

Akcja 27.04 na "wałku" przed rondkiem i za na drodze na Otwock ustrzelony klubowicz

okbbs6kr.jpg

Kolejny koło 18 w miejscowości Człekówka czarną BMW w kombi na nr WG z ramkami klubowymi

:hi:

Opublikowano

Dziś w nocy ul.Długa,widziana zaparkowana granatowa B5 sedan na WY***** z klubową ramką.Pozdrawiam.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wczoraj, w sobotę, widziane B5 w sedanie, w Pruszczu Gd, przy rynku na Krótkiej; ramka pod gdańskimi tablicami GD60***

Opublikowano

Dzisiaj przed 10 na drodze nr 17 w kierunku Lublina przed miejscowością Gończyce widziana B6 w avancie srebrna z ramkami nr rej WN 54*** :hi:

Opublikowano

wczoraj koło 13 na Moście Północnym - srebrna B6 avant

pomachane, potrąbione, pozdrowione !

Opublikowano

dziś w Makowie Maz ok 8 czarny avant b6 SGL,wlepka na tylnej klapie,pozdro dla kierownika

Opublikowano

Dziś po 18:30 na ul.Kaleńska widziana zaparkowana B6 avant srebrna na WE***** z klubową ramką. Pozdrawiam.

Opublikowano

Dziś po 18:30 na ul.Kaleńska widziana zaparkowana B6 avant srebrna na WE***** z klubową ramką. Pozdrawiam.

Jeśli nr. rej. kończył się na M , s-line z wlepką r-performance to kolega Kol@n .

Opublikowano

5 maja na trasie Nisko Janów Lubelski za miejscowością Ździary przed godz. 16 pędząca :decayed: B8 w avancie na nr RNI ramki klubowe chyba to był krystian3769 jak wcześniej pisał, że tam działa.

6 maja za Garwolinem w stronę Lublina ustrzelona audiówka BARTEKAUDI WG918** tym razem bez przyczepki :grin: Pozdrowiłem przez CB ale nie było odzewu.

Tego samo dnia w miejscowości Puznówka czarna B5 w avancie na nr LRY z ramkami klubowymi.

:hi:

Opublikowano

Tak, to pewnie byłem ja. Widzę że zdarza Ci się pomykać tą trasą. Czym furmanileś ? :)

To będę wypatrywał.

Pozdrawiam

Opublikowano

Dzis w biedronce przy lazurowej spotkany kolega w czarnym b7 avant na WY z ramkami. Pozdro.

Wysłane z mojego D2303 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Wczoraj w Grodzisku Mazowieckim , w tunelu pod ul.Bałtycką granatowy kondon B5 tablice z Inowrocławia .... Wydawało mi sie ze ma ramki. Pozdro

Opublikowano

Tak, to pewnie byłem ja. Widzę że zdarza Ci się pomykać tą trasą. Czym furmanileś ? :)

To będę wypatrywał.

Pozdrawiam

Czasami mi się zdarza tamtędy pomykać oto takim sprzętem:

project_52.jpg

Ale częściej jestem na trasie do Warszawy

Opublikowano

O widzisz, to nie sposób niezauważyć :)

Teraz będę mrygał jak Cię wylukam.

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano

przed południem w Działdowie przy orlenie pomykał a4-freunde,pozdro Krzysio fura się prezentuje :wink:

Opublikowano

Siedzę sobie w ogródku, popijam kawkę z narzeczoną, a tu turla się pomarańczowo-czerwone b5 avancik, chyba polift, kościerskie blachy, wlepka na szybie prawych tylnych drzwi.

Cała rzecz miała miejsce na Azaliowej w Pruszczu. Pozdrawiam :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Wczoraj w Grodzisku Mazowieckim , w tunelu pod ul.Bałtycką granatowy kondon B5 tablice z Inowrocławia .... Wydawało mi sie ze ma ramki. Pozdro

pewnie Maniu. ;)

a ja wczoraj widziałem w Nowych Marzach, przy zjeździe z A1 w kierunku Świecia srebrne B6 Avant, tablice FMI + nasze ramki ;)

Opublikowano

Pozdro dla kierowcy czarnego avanta b5 z klubowymi naklejkami spotkanego koło 8:00 przy lotnisku na S79.

Kolega otrąbiony!:)

Edytowane przez sebek

Opublikowano

Widziany na wiadukcie w Piasecznie o 10:15 czarny b8 avant z klubowymi ramkami, pozdrawiam