spetsnaz Opublikowano 14 Września 2009 Opublikowano 14 Września 2009 M@rcus namierzony dziś na Płochocińskiej, (Warszawa-Nieporęt) Pozdrawiam
M@rcus Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 M@rcus namierzony dziś na Płochocińskiej, (Warszawa-Nieporęt) Pozdrawiam Specu, a krzyczałeś coś na CB? Bo wydaje mi się, że to Ty pytałeś mnie o drogę na Nieporęt, ale się nie przedstawiłeś (lub nie doleciało). Pozdrawiam serdecznie
spetsnaz Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 M@rcus namierzony dziś na Płochocińskiej, (Warszawa-Nieporęt) Pozdrawiam Specu, a krzyczałeś coś na CB? Bo wydaje mi się, że to Ty pytałeś mnie o drogę na Nieporęt, ale się nie przedstawiłeś (lub nie doleciało). Pozdrawiam serdecznie Przedstawiłem się tylko dalej nie zrobiłem tego radia
miro_x Opublikowano 15 Września 2009 Opublikowano 15 Września 2009 kolega z Tomaszowa Lub. czerowne B6 Avant widziany w Przeworsku. Pewnie gonił do Rzeszowa ..
yoda Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Pozdrowienia dla beżowego B6 (WA ...) widzianego dziś po 8 rano na wysokości szpitala na Szaserów. Jechałem z przeciwka w szarej B6-tce.
Aydaho Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Pozdrowienia dla beżowego B6 (WA ...) widzianego dziś po 8 rano na wysokości szpitala na Szaserów. Jechałem z przeciwka w szarej B6-tce. pozdrawiam - przyznam że nie zauważyłem
moro99 Opublikowano 16 Września 2009 Opublikowano 16 Września 2009 Pozdrowienia dla Krwistoczerwonej B5 zaparkowanej na Inflanckiej nosem w strone Basenu Wlepka klubowa na klapie + numerki WM 75XX9
skovroon Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Pozdro dla kierownika Granatowej b6 avant o numerach ELW 38.... widzianej dzis ok 14 w Łodzi przy ul. Rewolucji.. :hi: (naklejka klubowa na klapie)
franio Opublikowano 17 Września 2009 Opublikowano 17 Września 2009 Pozdrowienia dla Krwistoczerwonej B5 zaparkowanej na Inflanckiej nosem w strone BasenuWlepka klubowa na klapie + numerki WM 75XX9 Dzięki Moro99 tak to ja, ostatnio tam często bywam , a Ty tam niedaleko chyba mieszkasz?
moro99 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Pozdrowienia dla Krwistoczerwonej B5 zaparkowanej na Inflanckiej nosem w strone BasenuWlepka klubowa na klapie + numerki WM 75XX9 Dzięki Moro99 tak to ja, ostatnio tam często bywam , a Ty tam niedaleko chyba mieszkasz? Tak - dokladnie naprzeciw Basenow
franio Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 na Targowej, około 15 kolega Vini, jeszcze raz pozdrawiam
suhy Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Dzisiaj koło godzinki 17 miejscowość Bliżyn nr TST xxxx Czarny sedanik b5 (klubowa) IC na widoku:D pewnie jakiś AWX ;p Mignołem światełkami. Pozdrawiam
dudi75 Opublikowano 18 Września 2009 Opublikowano 18 Września 2009 Dzisiaj koło godzinki 17 miejscowość Bliżyn nr TST xxxx Czarny sedanik b5 (klubowa) IC na widoku:D pewnie jakiś AWX ;p Mignołem światełkami. Pozdrawiam No pamietam cie przed przejazdem mi mrugnoles , serdecznie pozdrawiam i do zobaczenia na spocie
Iverson Opublikowano 19 Września 2009 Opublikowano 19 Września 2009 Nosb czy ok 10.30 nie leciałeś przez bezkolizyjną krzyżówkę, niedaleko galerii w Kielcach
MRoger Opublikowano 20 Września 2009 Opublikowano 20 Września 2009 Trąbiłem do kolegi w czarnym B7 z ramkami klubowymi Warszawa-Ursus ul.Chełmońskiego ....
cosh Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Pozdrawiam kierowcę czarnej B5 (rej. zaczynająca się od <b><i>WI 6...</b></i>), widzianego dzisiaj na <b>Ryżowej</b> w Warszawie. To ja siedziałem w tej siwej B6 z numerami CB..... Zadbana ta Twoja be-piątka
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Pozdrawiam kierowcę czarnej B5 (rej. zaczynająca się od <b><i>WI 6...</b></i>), widzianego dzisiaj na <b>Ryżowej</b> w Warszawie. To ja siedziałem w tej siwej B6 z numerami CB..... Zadbana ta Twoja be-piątka B6 ... ale foux pas. Musiałem uważać żeby z wrażenia nie skosić przechodniów Moja niestety cały czas niedoinwestowa ... musimy się kiedyś na browar umówić
cosh Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Mam nadzieję, że to że stałeś przy warsztacie to tylko przypadek
MRoger Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Mam nadzieję, że to że stałeś przy warsztacie to tylko przypadek A to ty mnie dziś wpuściłeś tak się przyglądałem ale znaczków nie widziałem więc nie machałem. Mój junior postanowił olać ten warsztat - dosłownie.
cosh Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 A to ty mnie dziś wpuściłeś Tak, ja. tak się przyglądałem ale znaczków nie widziałem więc nie machałem. Dopiero od paru miesięcy w klubie, więc nie mam jeszcze naklejek, ramki z kolei sam sobie robiłem na zamówienie i szkoda mi zamieniać na klubowe... :gwizdanie: Mój junior postanowił olać ten warsztat Trzeba wierzyć w dziecięcą intuicję :>
Rekomendowane odpowiedzi