Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTy SUWAŁKI/AUGUSTÓW/OLECKO I INNE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie, orientuje się ktoś? Będzie w wakacje na Podlasiu jakaś impreza grupy VAG? Audi Podlasie? Może byśmy się wybrali w kilka aut ? Bo w tym naszym regionie to jakaś masakra jest. Audi A4 B5/B6 na Podlaskich drogach na pęczki teraz, ale żeby się na spota wybrać to nie :wallbash: :wallbash:

• Odpowiedzi 5.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Jak coś będzie i termin mi podpasuje to z chęcią się wybiorę. :) Ale jak na razie to cisza w temacie imprez. Chyba trzeba będzie Filip samemu coś nakręcić, np. koniec sierpnia lub początek września.

Opublikowano

Jak coś będzie i termin mi podpasuje to z chęcią się wybiorę. :) Ale jak na razie to cisza w temacie imprez. Chyba trzeba będzie Filip samemu coś nakręcić, np. koniec sierpnia lub początek września.

no tak ale skąd sponsorów na taka gruba imprezę? :mysli:

jak zostanę na wakacje w gda to ruszę z miejscowymi chłopakami na VAG Event :naughty:

Opublikowano

no tak ale skąd sponsorów na taka gruba imprezę? :mysli:

Łukasz - po co sponsorzy? AKP robi zloty 2 razy w roku, bez sponsorów i jakoś to wychodzi. Wystarczy wszystko dobrze i logistycznie ustawić. Można nawet pomyśleć o torze kartingowym, żeby się wyszaleć. Trzeba tylko poszukać kogoś, kto ma jakieś kontakty z osobą/instytucją zarządzającą torem. No chyba, że myślicie o imprezie z medialnym rozmachem to owszem - sponsorzy wskazani ale standardowy zlot, z atrakcjami typu zręcznościówka na torze, można zrobić w naprawdę małych pieniążkach. Mi już od dłuższego czasu chodzi po głowie zrobienie zlotu ale ze względu na studia i brak czasu na razie wszystko zostaje w sferze odległych planów.

Opublikowano

no wiem o co Ci chodzi :) mi bardziej chodziło coś w stylu VAGa w białym jak jest otwarcie sezonu co roku bo tam chyba są sponsorzy :)

ale pomysł bardzo fajny :) tylko do organizacji potrzeba kogoś z duzymi zasobami czasu i chęci ;)

Opublikowano

Ja chętnie bym mógł coś pokombinować. Ale sam to ja sobie mogę.... :cool1:

Sylwester- może z chłopakami z Audi Team Suwalskim dałoby radę coś wykminić ? Są tam tacy, z którymi można pogadać ? :wink4:

Opublikowano

Ostatnio i na spotach TAS* frekwencja nie najlepsza. :gwizdanie: Swojego czasu potrafiło przyjechać 15-17 osób, zresztą na spocie, na którym też byleś wpadł kumpel z TAS bo zobaczył, że stoi kilka Audi. Planujemy zrobić z kumplami z TAS jakiegoś grilla integracyjnego, jak coś zaczniemy kręcić to dam znać. Swoją drogą to już kiedyś namawiałem Was na spota z TAS ale jakoś nie było chętnych (wszyscy jacyś wstydliwi). :confused4: A tak kilka osób z A4klub, kilka z TAS i już robi się jakaś większa grupka. :>

Nic - pomyślimy, podziałamy. :) W planach mamy spot TAS na koniec czerwca lub początek lipca. Jak będą konkrety to dam znać tu na forum.

*Team Audi Suwałki :)

Opublikowano

ja tam sie chętnie pisze na takiego spota..

sylwek ja si ewybieram jakos koniec czerwca do suwałk.

wiec ustalajcie szybko termin i daj znac, to może uda mi sie dostosowac z przyjazdem.

Opublikowano

:bry:

a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: :tongue4:

Opublikowano

a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: :tongue4:

Cierpię na chroniczny brak czasu :wink4: bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku :kox: a w wolnej chwili coś się reza :wink4:

Opublikowano

Cierpię na chroniczny brak czasu :wink4: bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku :kox: a w wolnej chwili coś się reza :wink4:

co porezał? :cool1:

Opublikowano

Ogólnie mechanicznie trochę roboty mialem ... a resztę zobaczycie na spocie :evil:

Opublikowano

Ogólnie mechanicznie trochę roboty mialem ... a resztę zobaczycie na spocie :evil:

ok zobaczymy.... :kox:

Opublikowano

Marcin , a jak auto się sprawuje po chipie? teraz spokojnie daje radę tym 18-tkowym laczkom? :cool1:

Opublikowano

Marcin , a jak auto się sprawuje po chipie? teraz spokojnie daje radę tym 18-tkowym laczkom? :cool1:

diody wyrezałes na tył? widziałem że sprzedajesz lampy :naughty:
Opublikowano

Po sofcie chciałem więcej zrobiłem loga i wynikło ze napinacz niedomaga i rozrząd sie rozjechał ponad norme-turbo do czyszczenia łapało (notlauf-a) został w grany ori i porobiłem wszystko nowy napinacz i turbo czyściłem.Teraz mam softa w walonego tego ostatniego ale w poniedziałek lecę na dołożenie koksu.Teraz to 1-2 trakcje zrywa przy moich 18-stkach.Jak dołoży mi koksu zrobię logi i zobaczymy ile wyszło.Porównywałem teraz swoje wcześniejsze z robota rogala i dol mam mocniejszy.W okresie wakacyjnym sie zhamuje i wtedy będzie wiadomo.Banan jest ale juz mało koksu...pzdr :hi:

Opublikowano

diody wyrezałes na tył? widziałem że sprzedajesz lampy :naughty

:bag:

Opublikowano

:shocked::blink: w BS jeździ taki paździerz?? widział go ktoś? to jest zdjęcie z wczoraj z imprezy motoryzacyjnej na Śląsku :slina:

64716794.jpg

Opublikowano

:shocked::blink: w BS jeździ taki paździerz?? widział go ktoś? to jest zdjęcie z wczoraj z imprezy motoryzacyjnej na Śląsku :slina:

64716794.jpg

RS.... :shocked: NIET WIDU :wallbash:[br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 23:12_________________________________________________http://www.mototok.pl/Ogloszono-ranking-najlepiej-zabezpieczonych-przed-kradzieza-samochodow-a719

jednak AUDI to KLASA :cool1: