filip1001 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Panowie, orientuje się ktoś? Będzie w wakacje na Podlasiu jakaś impreza grupy VAG? Audi Podlasie? Może byśmy się wybrali w kilka aut ? Bo w tym naszym regionie to jakaś masakra jest. Audi A4 B5/B6 na Podlaskich drogach na pęczki teraz, ale żeby się na spota wybrać to nie :wallbash:
sylwiasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak coś będzie i termin mi podpasuje to z chęcią się wybiorę. Ale jak na razie to cisza w temacie imprez. Chyba trzeba będzie Filip samemu coś nakręcić, np. koniec sierpnia lub początek września.
joker-lukasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 Jak coś będzie i termin mi podpasuje to z chęcią się wybiorę. Ale jak na razie to cisza w temacie imprez. Chyba trzeba będzie Filip samemu coś nakręcić, np. koniec sierpnia lub początek września. no tak ale skąd sponsorów na taka gruba imprezę? jak zostanę na wakacje w gda to ruszę z miejscowymi chłopakami na VAG Event
sylwiasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 no tak ale skąd sponsorów na taka gruba imprezę? Łukasz - po co sponsorzy? AKP robi zloty 2 razy w roku, bez sponsorów i jakoś to wychodzi. Wystarczy wszystko dobrze i logistycznie ustawić. Można nawet pomyśleć o torze kartingowym, żeby się wyszaleć. Trzeba tylko poszukać kogoś, kto ma jakieś kontakty z osobą/instytucją zarządzającą torem. No chyba, że myślicie o imprezie z medialnym rozmachem to owszem - sponsorzy wskazani ale standardowy zlot, z atrakcjami typu zręcznościówka na torze, można zrobić w naprawdę małych pieniążkach. Mi już od dłuższego czasu chodzi po głowie zrobienie zlotu ale ze względu na studia i brak czasu na razie wszystko zostaje w sferze odległych planów.
joker-lukasz Opublikowano 14 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 14 Czerwca 2011 no wiem o co Ci chodzi mi bardziej chodziło coś w stylu VAGa w białym jak jest otwarcie sezonu co roku bo tam chyba są sponsorzy ale pomysł bardzo fajny tylko do organizacji potrzeba kogoś z duzymi zasobami czasu i chęci
filip1001 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ja chętnie bym mógł coś pokombinować. Ale sam to ja sobie mogę.... Sylwester- może z chłopakami z Audi Team Suwalskim dałoby radę coś wykminić ? Są tam tacy, z którymi można pogadać ?
sylwiasty Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 Ostatnio i na spotach TAS* frekwencja nie najlepsza. :gwizdanie: Swojego czasu potrafiło przyjechać 15-17 osób, zresztą na spocie, na którym też byleś wpadł kumpel z TAS bo zobaczył, że stoi kilka Audi. Planujemy zrobić z kumplami z TAS jakiegoś grilla integracyjnego, jak coś zaczniemy kręcić to dam znać. Swoją drogą to już kiedyś namawiałem Was na spota z TAS ale jakoś nie było chętnych (wszyscy jacyś wstydliwi). A tak kilka osób z A4klub, kilka z TAS i już robi się jakaś większa grupka. :> Nic - pomyślimy, podziałamy. W planach mamy spot TAS na koniec czerwca lub początek lipca. Jak będą konkrety to dam znać tu na forum. *Team Audi Suwałki
Gwerty Opublikowano 15 Czerwca 2011 Opublikowano 15 Czerwca 2011 ja tam sie chętnie pisze na takiego spota.. sylwek ja si ewybieram jakos koniec czerwca do suwałk. wiec ustalajcie szybko termin i daj znac, to może uda mi sie dostosowac z przyjazdem.
filip1001 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie:
karolasterka Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: Cierpię na chroniczny brak czasu bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku a w wolnej chwili coś się reza
marcinos80 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: Cierpię na chroniczny brak czasu bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku a w wolnej chwili coś się reza co porezał?
karolasterka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: Cierpię na chroniczny brak czasu bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku a w wolnej chwili coś się reza co porezał? Ogólnie mechanicznie trochę roboty mialem ... a resztę zobaczycie na spocie
marcinos80 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 a Ty co ostatnio nic w naszym VIP owskim wątku nic się nie odzywasz :gwizdanie: Cierpię na chroniczny brak czasu bacznie obserwuje Wasze wypociny w tym wątku a w wolnej chwili coś się reza co porezał? Ogólnie mechanicznie trochę roboty mialem ... a resztę zobaczycie na spocie ok zobaczymy....
karolasterka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Marcin , a jak auto się sprawuje po chipie? teraz spokojnie daje radę tym 18-tkowym laczkom?
joker-lukasz Opublikowano 19 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2011 Marcin , a jak auto się sprawuje po chipie? teraz spokojnie daje radę tym 18-tkowym laczkom? diody wyrezałes na tył? widziałem że sprzedajesz lampy
marcinos80 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Marcin , a jak auto się sprawuje po chipie? teraz spokojnie daje radę tym 18-tkowym laczkom? Po sofcie chciałem więcej zrobiłem loga i wynikło ze napinacz niedomaga i rozrząd sie rozjechał ponad norme-turbo do czyszczenia łapało (notlauf-a) został w grany ori i porobiłem wszystko nowy napinacz i turbo czyściłem.Teraz mam softa w walonego tego ostatniego ale w poniedziałek lecę na dołożenie koksu.Teraz to 1-2 trakcje zrywa przy moich 18-stkach.Jak dołoży mi koksu zrobię logi i zobaczymy ile wyszło.Porównywałem teraz swoje wcześniejsze z robota rogala i dol mam mocniejszy.W okresie wakacyjnym sie zhamuje i wtedy będzie wiadomo.Banan jest ale juz mało koksu...pzdr
karolasterka Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 diody wyrezałes na tył? widziałem że sprzedajesz lampy :naughty
filip1001 Opublikowano 19 Czerwca 2011 Opublikowano 19 Czerwca 2011 w BS jeździ taki paździerz?? widział go ktoś? to jest zdjęcie z wczoraj z imprezy motoryzacyjnej na Śląsku
marcinos80 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 w BS jeździ taki paździerz?? widział go ktoś? to jest zdjęcie z wczoraj z imprezy motoryzacyjnej na Śląsku RS.... NIET WIDU [br]Dopisany: 19 Czerwiec 2011, 23:12_________________________________________________http://www.mototok.pl/Ogloszono-ranking-najlepiej-zabezpieczonych-przed-kradzieza-samochodow-a719 jednak AUDI to KLASA
Rekomendowane odpowiedzi