filip1001 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Opublikowano 9 Kwietnia 2016 Jedziesz przez Suwałki tranzytem z tirami jak na granicę PL- LT.
sylwiasty Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Siemka. Co taka cisza po grill-spocie. Jeszcze nie wytrzeźwieli? :-)
johnybravo Opublikowano 11 Kwietnia 2016 Opublikowano 11 Kwietnia 2016 dziękidzięki , miejscówa bardzo fajna
Kasjan Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Gwerty, for you :* Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
bultii Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Panowie, ktoś w Suwalkach lub okolicach zajmuję się polerką felg?
sylwiasty Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Panowie, ktoś w Suwalkach lub okolicach zajmuję się polerką felg? Witam. Ja kiedyś sam wypolerowałem i ... nigdy więcej. Niestety trzeba później przy nich cały czas chodzić, po każdym myciu przecierać i zmieniać kola zanim pierwszy raz sypną solą na jesieni. Chyba, że planujesz je potem prysnąć klarem to tak, ewentualnie zabezpieczyć jakimś dobrym środkiem. O firmach, ktore by się tym zajmowały w naszych regionach to nie słyszałem, poszukaj ewentualnie w Białymstoku, może tam ktoś się tym zajmuje.
bultii Opublikowano 1 Czerwca 2016 Opublikowano 1 Czerwca 2016 Panowie co dzieje się z Gwertym? zero kontaktu z nim ..
sylwiasty Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 Panowie co dzieje się z Gwertym? zero kontaktu z nim .. Witam. Dzisiaj się z nim mijałem na Młynarskiego - jechał swoją mechaniczną pomarańczą. Z tego co wiem to jutro ma być na zlocie batalionu w Jabłonowcu. Potrzebujesz coś od niego?
bultii Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ludzie do mnie wypisuja na forum czy mam z nim jakiś kontakt, bo nie odzywa sie do nich dłuższy czas, pomyślałem ze coś mogło się stać.
sylwiasty Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ludzie do mnie wypisuja na forum czy mam z nim jakiś kontakt, bo nie odzywa sie do nich dłuższy czas, pomyślałem ze coś mogło się stać. Do mnie też wczoraj ktoś napisał. Jeden panikarz narobił rabanu na forum, że po 2 dniach od wpłaty kasy lamp jeszcze nie dostał i teraz srają ogniem.
bultii Opublikowano 2 Czerwca 2016 Opublikowano 2 Czerwca 2016 ludzie to jednak maja coś z głowami xda tak po za tematem to dobrze było by się złapać w najbliższym czasie
sylwiasty Opublikowano 3 Czerwca 2016 Opublikowano 3 Czerwca 2016 Trzeba coś zorganizować bo dawno nic nie było.
filip1001 Opublikowano 4 Czerwca 2016 Opublikowano 4 Czerwca 2016 (edytowane) Ja dostałem od 2 userów PW ws. Grześka. Ale co jest na rzeczy to nie wiem, może niech sam Grzesiek się wypowie \ A co do spontana to oczywiście i standardowo jestem na tak. Fajna pogoda się zrobiła, może np. w następny weekend byście do BAU wpadli ? Albo odwiedźmy Karola w Olecku Edytowane 4 Czerwca 2016 przez filip1001
jozek726 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 (edytowane) Kto chętny na taki wypad ? http://a4-klub.pl/index.php?/topic/363009-wakacje-2016-albania/ Edytowane 19 Czerwca 2016 przez jozek726
johnybravo Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Ello guys I do mnie ludziska wypisuja , co z Grześkiem . kiedy jakiś spocik organizujemy?
joker-lukasz Opublikowano 25 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 25 Czerwca 2016 siemka chłopaki co tam u Was? w przyszły weekend ruszamy na Polskę, w Suwałkach będę 2 tygodnie można by zorganizować jakiegoś spota może w 2-gim tygodniu? w pierwszym mam trochę spraw do pozałatwiania z autem i parę innych w weekend mamy wesele więc odpada
Kasjan Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 Siemanko! Ja w polszy bede od 6 do 17 wiec bardzo chetnie mozna sie zlapac na bajere Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi