IFRIT Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 W zależności od tego jak wydech rozgrzany. Nic nie bierz do głowy
michcio1985 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 no na zimnym nie dymi nic. a gdyby było coś nie tak to właśnie wtedy powinno być najwięcej dymku,prawda? pocieszcie mnie i napiszcie że prawda
joker-lukasz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 się nie przejmuj jest wszystko a co już tak Ci się śpieszy uszczelkę pod głowicą wymieniać??
michcio1985 Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 bardziej mnie martwi stan pompek,czy któraś nie podlewa ale może miał racje ten kto już mi kiedyś powiedział że szukam dziury w całym
johnybravo Opublikowano 4 Grudnia 2010 Opublikowano 4 Grudnia 2010 właśnie nie szuakjcie dziury w całym tylko trzeba zrobić jakiegoś spota , jutro pasuje?
joker-lukasz Opublikowano 4 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2010 za dwa tygodnie przyjeżdżam więc czekajcie na mnie na razie lampki rezam żeby było czym na spocie się pochwalić
michcio1985 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja dochodze do siebie po wczorajszym, nie należe do tych osób co biorą sobie urlop od picia w adwent [br]Dopisany: 05 Grudzień 2010, 11:11_________________________________________________wczoraj sie przekonałem co to siła audi Quattro,wrażenie piorunujące
joker-lukasz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja tam wczoraj sam waliłem piwo do lustra :polew: jaką furą jeździłeś z Q?? bo w swojej chyba nie masz no nie
joker-lukasz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja wczoraj nic , susza a Ty co się przepisałeś się do klubu AA zamiast A4? Johny co z furami? nic się nie chwalisz..
michcio1985 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 no w swojej nie i żałuje tego niesamowicie,chociaż doczytałem sie że do b6 idzie zrobić taki napęd,także jest nadzieja kumpel rozciągał mi audicą B5 po zaśnieżonym!! polu!! traktor(rozrusznik padł) qurwa!!!!!!!!!tylko fontanny śniegu i trawy za nim fruwały jak wyrwał do przodu :kox:
johnybravo Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja wczoraj nic , susza a Ty co się przepisałeś się do klubu AA zamiast A4? Johny co z furami? nic się nie chwalisz.. pierwsza normalna sobota którą spędziłem w domu Fury szukam na spokojnie
joker-lukasz Opublikowano 5 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 5 Grudnia 2010 no w swojej nie i żałuje tego niesamowicie,chociaż doczytałem sie że do b6 idzie zrobić taki napęd,także jest nadzieja kumpel rozciągał mi audicą B5 po zaśnieżonym!! polu!! traktor(rozrusznik padł) qurwa!!!!!!!!!tylko fontanny śniegu i trawy za nim fruwały jak wyrwał do przodu :kox: znaczy że samochodem traktor rozciagaliście? dobrze zrozumiałem? Johny no i masz rację bo co nagle to po diable
michcio1985 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 dobrze zrozumiałeś i to w szczerym polu :gwizdanie:
marcinos80 Opublikowano 5 Grudnia 2010 Opublikowano 5 Grudnia 2010 ja wczoraj nic , susza Tak jak ja :gwizdanie: geony szukaj,szukaj będziemy mieli co opijać zeby sie nie psuło
joker-lukasz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 dobrze zrozumiałeś i to w szczerym polu :gwizdanie: szczerze Ci powiem że nigdy bym nie pomyślał żeby próbować osobówką rozciągać traktor.. no chyba że A8 lub Q7 z 4.2TDI Właśnie Geony szukaj fury to w święta opijemy
marcinos80 Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 geony :polew: :polew: poczekaj do spota jajca ukrecone masz na bank geony [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:07_________________________________________________ Fury szukam na spokojnie jak szukasz fury to"kunie tez ci sie przydadza" do tej fury geony
johnybravo Opublikowano 6 Grudnia 2010 Opublikowano 6 Grudnia 2010 geony :polew: :polew: poczekaj do spota jajca ukrecone masz na bank geony [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:07_________________________________________________ Fury szukam na spokojnie jak szukasz fury to"kunie tez ci sie przydadza" do tej fury geony Zanim zrobimy jakieoś spota to łoooo Jajcarze patrzajta lepiej na to Oleg PussyKing - Pussy King
joker-lukasz Opublikowano 6 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 6 Grudnia 2010 geony :polew: :polew: poczekaj do spota jajca ukrecone masz na bank geony [br]Dopisany: 06 Grudzień 2010, 22:07_________________________________________________ Fury szukam na spokojnie jak szukasz fury to"kunie tez ci sie przydadza" do tej fury geony Zanim zrobimy jakieoś spota to łoooo Jajcarze patrzajta lepiej na to Oleg PussyKing - Pussy King lepszego teledysku w życiu nie widziałem.. myslę że ma szansę na nagrode MTV :polew: :polew: :polew:
Rekomendowane odpowiedzi