joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 ja jadę na Olsztyn bo właśnie tak myślałem że na wioski to lipa jechać, nie chce mi się w rowie siedzieć.. a o której będziesz jutro z Olsztyna wracać? to może by się spyknęli na trasie
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 trudno powiedzieć bo sam nie jadę i zależy ile spraw będzie do załatwienia....
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 no ok to w takim razie zobaczymy się na spocie
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 jak będę Cię wyprzedzać to się nie martw zatrąbię albo mrugnę
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 a jedziesz z furą z napędem na 4 koła? bo ja jadę ośką jest niby ESP ale wolę nie ryzykować sprawdzania czy to coś pomaga czy nie.. tym bardziej że sharan jest wysoki więc pewnie lubi mu się wychylić na zakręcie
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 oczywiście że 4x4 i jak trzeba to blokady napędu itp to ty swoją OOOO nie wracasz do Suwałk czy o co kaman?
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 oczywiście że 4x4 i jak trzeba to blokady napędu itp to ty swoją OOOO nie wracasz do Suwałk czy o co kaman? bo starzy jechali z promu i zostawili mi sharana a wzięli moją A4.. bo w sharanie rozrząd do wymiany i olej w automacie więc postawiłem żeby tutaj zrobili i jutro jadę odebrać a później się zapakować i w trasę to widzę że sharanem z ESP nie miałbym nawet co się brać jak ostatnio zakopałem się swoją A4 w zaspie i godzinę odkopywałem to stwierdziłem, że następne auto to tylko z napędem na 4 kółka, bo ośka w zimę to nieporozumienie.. jeszcze jak słaba zima to lajtowo ale to co się dzieje w tym roku i co było rok temu to za dużo jak na napęd na jedną oś
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 e tam pitooolisz nie powiem że lepiej od 4x4 ale też śmiało można jeździć
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 można śmiało jeździć póki wysokość śniegu nie przekracza 20-30cm mój ostatnio stał kołami na drodze.. i się wkurzam że czemu jechać nie chce.. a ja pod spód zaglądam a tam podwozie na śniegu stoi :polew: zanim wszystko rozkopałem to cały mokry byłem.. a takiego wkurw..a już kupę czasu nie miałem :wallbash:
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 szczerze to i czołgiem można się zaj...bać jak dobry śnieg:decayed: [br]
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 no w tym roku śnieg jest wyjątkowo dobry jak pogoda w naszych stronach i temperatura? bo nie wiem na co się nastawiać Johny byłeś w aquaparku zobaczyć jak to wygląda?
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 człowieku Karaiby mamy godzinę temu jechałem i pokazało -17
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 człowieku Karaiby mamy godzinę temu jechałem i pokazało -17 :shocked: :shocked: :shocked: ja się odzwyczaiłem już od takich temperatur tutaj jest po kilka stopni poniżej zera.. ach te nasze kochane suwałki ale jednak dom to dom balujemy w 1 lub 2 dzień świąt w plazie? chętny ktoś?
karolasterka Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 najpierw na spota trzeba się zebrać
joker-lukasz Opublikowano 21 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2010 najpierw na spota trzeba się zebrać ja będę tym razem coś jemy w KFC? czy znowu tylko cola i dziwne spojrzenie "obsługującej" Pani?
johnybravo Opublikowano 21 Grudnia 2010 Opublikowano 21 Grudnia 2010 no w tym roku śnieg jest wyjątkowo dobry jak pogoda w naszych stronach i temperatura? bo nie wiem na co się nastawiać Johny byłeś w aquaparku zobaczyć jak to wygląda? [/nie nei byłem ale wieczorem przejeżdząłem ostatnio i wszystko tam było pozapalane , to bardzo ładnie wyglądało, serio :slina:quote][br]Dopisany: 21 Grudzień 2010, 22:46_________________________________________________no pewnie , że jemy w kfc , ja to zawsze głodny , albo prawie zawsze
filip1001 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 no to jak jemy to jemy :gwizdanie: bo miałem swoje kanapki brać to ilu nas będzie? :gwizdanie: znowu Augustów zawiedzie?
sylwiasty Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Witam! Z tym wbijaniem się do podziemi Plazy w czwartek może być kłopot. Ludziska będą pewnie jeszcze latać za zakupami więc może być ciężko znaleźć miejscówki. Trzeba by przed spotem zrobić rozeznanie czy warto tam się pchać.
filip1001 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Opublikowano 22 Grudnia 2010 Dzisiaj tam był mój kumpel i podobno był tłum :gwizdanie: ale aż trudno uwierzyc, że na takim parkingu nie będzie miejsca dla kilku
Rekomendowane odpowiedzi