Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zachodniopomorskie pogaduchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ty, pisz głośniej. Na Skolwinie Cię nie słyszeli.

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 176 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Wystarczy ze na niebuszewie słyszeli :decayed:

Opublikowano

Uf, jak dobrze, że mieszkam na Gontyny na Bolinku na Drzetowie przy Grabowie :grin:

Opublikowano

Pany raz jeszcze dzieki za polecenie Jacka:wink:

W sobotę miałem przyjemność spotkać sie z nim i powrót do domu był z bananem na twarzy mimo zdechnietej przepływki.

Leo raz jeszcze dzieki:hi::hi:

Na tej padniętej przepływce na sce już czułem różnicę.

Wczoraj dostałem 3 sztuki do sprawdzenia,jedna pasowała parametrami do tego o czym rozmawialiśmy i teraz jest zaje....:banan::banan::banan:

Nawet nie ma polotu do tego co było przed wizytą:facepalm::facepalm:

Pojeżdżę tak może do końca wakacji i melduje sie na softa prze pana:decayed:

Opublikowano

tak większość ludu od Jacka wyjeżdża... :)

Opublikowano

zapraszam ... :)

Opublikowano

Zbyszek w audionie wiedział mi ze się nie opłaca radia naprawiać, ze głowica j**nieta w radiu i cuda w znalezieniu części

Zanioslem do pisi na noakowskiego 27, naprawili za 150, ponoć cudem znaleźli procesor do tunera radia

Ot taka historia :decayed:

Opublikowano
tak większość ludu od Jacka wyjeżdża... :)

Długo biłem się z tym czy jest sens,tym bardziej ze w moim otoczeniu każdy ma podejście ze samochód ma służyć do jazdy i tyle:facepalm:

Ale nie żałuje tego kroku ani na chwile.

Ale to uzależnia i już kusi mnie a żeby zapodać 216.

Szwagier ma volvo s60 2.4D i uważa ze jego auto to rakieta,a po takim zabiegu moc podobna do jego tylko jego to czołg:decayed:

Mam parę spraw do ogarnięcia,to szyba itd itc.

Jacek podaj proszę nr do tego gostka od wtrysków ze Stargardu:hi::hi:

Opublikowano

wtryski Sargard Szczeciński 514027916

Opublikowano
:hi:
Opublikowano

nie wiadomo jaki ma nalot

zderzak tylny do naprawy i lakierowania narożnik jakiś pęknięty/przerysowany...

motor 90km muł jak na tą budę- chyba ze wirus tam zawita to już będzie to lepiej jeździło,V-max tez będzie nie za ciekawy.

z zewnatrz całkiem fajnie to wyglada - ale wnetrze ....to drewno - feee.

no i tam chłopina pisze ze te koła za dopłatą czyli liczy na 11000pln

jedź zobacz to na żywo jak wyglada -a co ty chcesz młodszy wymienic na starszy...? jak zmieniac to na nowszy rocznikowo...

Opublikowano

Pany jest delikatny problem z turbinką u mojego ojczulka w passku a mianowicie, mój ojczulek ma passata b5fl 2001r 1.9 TDI AWX 131km i problem polega na tym że po regeneracji turbiny owa nie ma jak gdyby mocy od dołu zaciągnąć czuć że turbina zaskakuje dopiero przy 2500 obr/min. Wczoraj po długiej zabawie u Kazika udało się delikatnie to poprawić ponieważ teraz już jakoś sobie lepiej radzi na pierwszych 3 biegach ale już 4 i 5 bieg to niestety porażka. Z tego co odczytaliśmy to powinien np pompować 1 bar a pompuje ledwie 0.4 bara. Może wie ktoś co może być tego powodem ?

Opublikowano

zle zrobiona turbina lub pierscien zalozony do gory nogami ... zrob logi dynamiczne z 011

Opublikowano
nie wiadomo jaki ma nalot

zderzak tylny do naprawy i lakierowania narożnik jakiś pęknięty/przerysowany...

motor 90km muł jak na tą budę- chyba ze wirus tam zawita to już będzie to lepiej jeździło,V-max tez będzie nie za ciekawy.

z zewnatrz całkiem fajnie to wyglada - ale wnetrze ....to drewno - feee.

no i tam chłopina pisze ze te koła za dopłatą czyli liczy na 11000pln

jedź zobacz to na żywo jak wyglada -a co ty chcesz młodszy wymienic na starszy...? jak zmieniac to na nowszy rocznikowo...

Nie no kuzyn zaczął chorować na A4

Fajnie się prezentuje to fakt, z tego co kuzyn mówił to kolo ma niby3 zestawy kół do niej

No drewno to pierwsze co bym osobiście zrobił oklejając czymś ciekawszym :wink:

A może macie jakiś propozycje A4 w naszej okolicy wartej uwagi w podobnej cenie. :naughty:

Opublikowano

Dlaczego te turbo bylo dawane do regeneracji? Ten sam problem byl z mocami przed regeneracją?

Opublikowano

turbo było dawane do regeneracji ponieważ padło całkowicie silnik wpadał w tryb awaryjny i nic nie dmuchało

Opublikowano

od padlo calkowicie do nic nie dmuchalo - daleka droga ... zrob logi dynamiczne i napisz kto i w jakim stopniu (jaki zakres napraw) regenerowal turbuine ??

Opublikowano
od padlo calkowicie do nic nie dmuchalo - daleka droga ... zrob logi dynamiczne i napisz kto i w jakim stopniu (jaki zakres napraw) regenerowal turbuine ??

Skoro o turbinach mowa...

Leo, które logi trzeba zrobić w 1.8T, żeby sprawdzić przepływke i turbo? (taki standard chyba)?

Opublikowano

Leo powiem Ci tak historia z turbiną zaczęła się od momentu jak podczas jazdy nagle silnik wpadał w tryb awaryjny i turbina przestawała dmuchać. Turbina została wysłana do jakiegoś zakłada w ostródzie i na fakturze mam tylko napisane "kompletna wymiana,naprawa" czyli z tego co mi na warsztacie mówili były wymienione bebechy tej turbiny (turbina była dwa razy odsyłana za nim ostatecznie została zamontowana w samochodzie bo ciągle było coś nie tak) po zamontowaniu turbiny po regeneracji już tak było że od dołu w ogóle nie ciągnęła dopiero od 2,5 tys obrotów było czuć że coś turbina dmucha. logi będę musiał zrobić u kogoś kto to potrafi zrobić bo ja jeszcze niestety się tego nie nauczyłem