Cysiu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 to jeszcze śnieżną zimę trzeba zamówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej8891 Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 to już niby zamówione ja się na kulig piszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 kurde ludzie gadacie o sniegu a niemozemy sie spotkac przy ognisku teraz eh :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cysiu Opublikowano 4 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 wiesz taki wypad na śnieg to zuuuuupełnie inna bajka niż ognisko w takie zimne acz ładne i słoneczne dni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 4 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Października 2010 wiem ;p ale teraz sniegu nie ma a spotkac sie mozna ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dirty8 Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=162876.0 zapraszam do komentowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nochal Opublikowano 7 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2010 a my zapraszamy w niedziele na spota;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 8 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2010 Dnia 9 pażdziernika o godzinie 17:00 w siedzibie V-Tech przu ulicy Golisza w Szczecinie odbędzie sie grupowe Hamowanie aut. Koszt w zależności od liczby osób bedzie wynosił 80 lub 100 zł od auta, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ajjjj nie czytałem a bym podjechał. Musze zobaczyć czy mocno przymulone auto jest. Mam do Was pytanko, zwalił mi sie chyba laser, przestało mi czytać płyty w moim Symphony, przerywało aż przestało w ogóle (err1). Płytka czyszcząca nie pomogła. Znacie kogoś kto sie zajmuje elektroniką tego typu i co by zrobił radyjko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 na gumiencach jest człowiek ktory zajmuje sie caraudio/alarmami.. moze on cos pomoze ulica bukowa na samym koncu.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 Ok dzieki za namiary Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CORNEK Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 szykować sie bo makowice już w tą niedzielę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ajjjj nie czytałem a bym podjechał. Musze zobaczyć czy mocno przymulone auto jest. Mam do Was pytanko, zwalił mi sie chyba laser, przestało mi czytać płyty w moim Symphony, przerywało aż przestało w ogóle (err1). Płytka czyszcząca nie pomogła. Znacie kogoś kto sie zajmuje elektroniką tego typu i co by zrobił radyjko? podjedz tutaj http://www.gryfalarm.pl/index.htm albo tutaj http://www.audion.szczecin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 15 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 na gumiencach jest człowiek ktory zajmuje sie caraudio/alarmami.. moze on cos pomoze ulica bukowa na samym koncu.. http://www.audion.szczecin.pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djbojus Opublikowano 15 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2010 ja na makowicach bede na pewno pozdrawiam ps o ktorej sie zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 hej może orientujecie się kto w Szczecinie dobrze czyści turbiny i ile bierze? Bo z chęcią bym to zrobił w swoim AWX'ie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yahoo Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Polecam CarSerwis ile biorą nie mam pojęcia. Zadzwoń do nich albo się przejedź to się wszystkiego dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spiidy Opublikowano 19 Października 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 A potem daj znac co powiedzieli hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TDI99 Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 Korzystał może ktoś z usług tej firmy: http://regeneracjaprzekladni.republika.pl/index.html bo chyba czeka mnie regeneracja magla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madoń Opublikowano 19 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2010 dzwoniłem przed chwilą do CarSerwis i może się nie znam ale z tego co kojarze to koszt przeczyszczenia turbiny wynosi jakoś 200zł średnio, a oni wołają 700zł Może ma ktoś inne propozycje? :> ale dzięki yahoo ogólnie za propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi