BigDaniel Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Leci ktos dzisiaj na Sniatowo pokrecic sie bokiem??? Ja czekam az Martinez sie ogarnie.czy jedzie czy nie. Jak jedzie to lecimy
spiidy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2013 trochę daleko żeby o tej porze jechać ja atakuje dzisiaj szczecińskie parkingi
kazikboy Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 ja to bym sonie znow polatał w kółko
bediks Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 trochę daleko żeby o tej porze jechać ja atakuje dzisiaj szczecińskie parkingi mów mi mów gdzie latasz
miki Opublikowano 12 Stycznia 2013 Opublikowano 12 Stycznia 2013 Ma ktoś czas jutro podjechać do mnie do garażu z jakimś akumulatorem od Stara?? Niestety przez moją nieuwagę akumulator się wyładował przez noc...
spiidy Opublikowano 18 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2013 Pytanko mam do Was takie..może ma ktoś na zbyciu jakąś z czesci których szukam:D a konkretniej szukam jakiegoś tylnego zacisku( chodzi o możliwość zrobienia dwóch niezależnych hamulców czyli nożny i ręczny) , jakaś tarcza hamulcowa co by ją z tym zaciskiem dopasować, koło zamachowe , rozrusznik z diesla ( dwie ostatnie części będą ze sobą współpracowały powodując ruch pojazu do tyłu.. czyli wsteczny) czesci będą do zabawki własnej konstrukcji więc mogą być od obojętnie czego..
KoSiaK8891 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Opublikowano 19 Stycznia 2013 tarcze hamulcowe to mogę Ci oddać od swojej audiczki
dzik Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Panowie kto jedzie do Bukowiny na ogólnopolski ?
KoSiaK8891 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 ja niestety odpadam ciągle są jakieś wydatki i nie ma za co jechać
spiidy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 kurde ja nie mam jeszcze pracy i nie wiem jaką dorwę .. jak będę w szczecinie to chętnie bym się przejechał ale będę wiedział pewnie czy mogę dopiero z dwa tyg przed wyjazdem i troche głupio że tak mało miejsc:facepalm: ale będzie kilka ciekawych imprez w sezonie więc może na taką z namiotami i nie ograniczoną ilością miejsc pojedzie więcej osób
bediks Opublikowano 21 Stycznia 2013 Opublikowano 21 Stycznia 2013 Spiidy pracy nie masz ? Do policji złóż papiery zawsze 55 lat lepsze niż 67:kox:
spiidy Opublikowano 21 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 21 Stycznia 2013 nie no skończyłem morską niedawno i tak narazie szukam czegoś ciekawego i robię tam takie różne pierdoły na które wcześniej nie było czasu a potem pomysle chyba nad czymś w wyuczonym zawodzie
miki Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 miałby ktoś może pożyczyć jakiś stary akumulator żeby potrzymał mi napięcie przez noc kiedy mój będzie się ładował??
spiidy Opublikowano 23 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2013 ja niestety nie mam a nie możesz ładować na aucie ? jak już będziesz bardzo potrzebował to możemy wykminić coś takiego że z micry wyjmę na noc ale musiał byś mi rano go odwieść
miki Opublikowano 23 Stycznia 2013 Opublikowano 23 Stycznia 2013 Jak nic nie wymodzę to będziemy w kontakcie ale to w weekend... Tapnięte z SGS III
MaciejK Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 Mam takie pytanie. Audi jeżdżę od niedawna i pytanie. Czy w też macie w swoich autach krótką 1 i 2. Mi na tych biegach bardzo słabo przyspiesza. Muszę go mocniej depnąć żeby poszedł. 3 i wyżej działają wzorowo. Czy to jest normalne. Audi a4 B& 2,0 TDI 140km
miki Opublikowano 31 Stycznia 2013 Opublikowano 31 Stycznia 2013 U mnie też jedyna się szybko kończy Tapnięte z SGS III
Rekomendowane odpowiedzi