denveco Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 No wiesz, na forum jestem dość często ale jakoś wątek Zachodniopomorskiego omijałem z racji jak wiesz kiepskiej frekwencji która była na spotach. Sam jakiś spory kawałek czasu temu napisałem info do kilku set ludzi z forum szczecina ale mój wysiłek na nic się zdał. Można by było ożywić spoty z przed lat jakie były w każdą pierwszą niedziele miesiąca Nie wiem czy ktoś by się na to pisał...
miki Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wystarczy wieczorami zaglądać na Wały Tapnięte z SGS III
doradca Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Wystarczy wieczorami zaglądać na Wały Tapnięte z SGS III Ja uważam ze właśnie na walach powinnismy się spotykać jeśli nie ma zbyt dużo osób ja byłem 2 razy w pon i nikogo nie było spalilem 2 fajki i pojechałem. Ja pisze się w każdy weekend na spot bo pracuje do 19 więc nie bardzo się chce jechać na spot ale w weekend to co innego
miki Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Pt so Nd praktycznie każdą ktoś jest po 20.30 Tapnięte z SGS III
doradca Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Byłem 2 i 4 tyg temu i widziałem tylko samotne b5 przy fontanie. Bywalem miedzy 21 a 23. Może w następny weekend się zgadzamy na konkret miejsce i godzine
Mecromon Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Opublikowano 1 Sierpnia 2013 Ja proponuje miejsce pomiędzy arkonią a arkonką, jest tam kryte miejsce na grilla. Można spokojnie z godzinke posiedzieć, pogadać, zjeśc kiełbache z grilla i wypić bezalkoholowe piwko A jest też i gdzie zaparkować autko
doradca Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Ja proponuje miejsce pomiędzy arkonią a arkonką, jest tam kryte miejsce na grilla. Można spokojnie z godzinke posiedzieć, pogadać, zjeśc kiełbache z grilla i wypić bezalkoholowe piwko A jest też i gdzie zaparkować autko nie głupie
Mecromon Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Dzisiaj będę na esce, więc jutro specjalnie na wały jechąć mi się nie będzie chciało
denveco Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jakiś rok temu były spoty i na wałach na zjazdowej kostce brukowej w każdą pierwszą niedziele miesiąca wieczorem. W porze zimowej była to godz 16 a w porze letniej 20
Mecromon Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Opublikowano 3 Sierpnia 2013 Jutro wyjątkowo można zrobić spot o 18 tam gdzie pierwotnie pisałem, czyli przy arkonii. Jest miejsce gdzie zaparkować, a po spocie kto chce to może jechać na eske na wały Jest opcja żeby przełożyć spota na następny tydzień i tradycyjnie uderzyć na wały, bo na razie wszędzie blokady. Ewentualnie propozycja parkingu jakiegos marketu Tesco na Mieszka 24h ?
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Dawać robimy spocisz Dzisiaj pod mostem Pionierów 20:00 tylko musimy chetnych zebrac
miki Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Jutro na Wałach tak ? A jak Tapnięte z SGS III
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 No i elegancko eee no dzisiaj coś skręcmy
martinez Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 chciałem ale jak jutro dzieki temu ma być lepsza frekwencja to wole do juteeera zaczekać tym bardziej ze damę dzis do kina na 20ta zabieram
doradca Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 no dobra moze uda mi sie pojawic jakos a wały już sa przejezdne >?
Rekomendowane odpowiedzi