SotoM Opublikowano 9 Września 2013 Opublikowano 9 Września 2013 równiez bardzo słynny z naprawy pojazdów rodziny VAG jest Vwójcik - Serwis VW - AUDI chłopaki jedyni w szczecinie oprócz ASO mają sprzęt do ustawiania sprzegła w DSG...
samekgsx550 Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 Koledzy szukam solidnego mechanika w przystępnej cenie w Szczecinie lub okolicach.
spiidy Opublikowano 19 Września 2013 Autor Opublikowano 19 Września 2013 mam pytanko.. potrzebuje parę takich pierdół.. koło zamachowe od czegoś.. rozrusznik od czegoś ( najlepiej coś dużego i diesel co by był mocny) 2 szt. półosi krótkich od golfa 2/3 .. m ktoś może coś na zbyciu ?
SotoM Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 [/color] Koledzy szukam solidnego mechanika w przystępnej cenie w Szczecinie lub okolicach. duzo ludzi sie stołuje u goscia na zdrojach na przeciwko lotosa dosłownie za sciana weglobudu wiezdza sie w brame obok. a co potrzebujesz zrobic...??
arekp Opublikowano 19 Września 2013 Opublikowano 19 Września 2013 chłopaki jedyni w szczecinie oprócz ASO mają sprzęt do ustawiania sprzegła w DSG... Czyli jaki sprzęt?
SotoM Opublikowano 20 Września 2013 Opublikowano 20 Września 2013 na oczy nie widziałem ale Leo widział...
spiidy Opublikowano 22 Września 2013 Autor Opublikowano 22 Września 2013 prezesik18 nie wiem czy nie za słaby będzie
kulbiks Opublikowano 25 Września 2013 Opublikowano 25 Września 2013 Chłopaki z okolic Koszalina (może nie tylko) korzystał może któryś z usług tej firmy Chip Tuning, Chiptuning Zachodniopomorskie ??? Jakieś opinie? Szukam kogoś do wymiany sprężarki i podmiany softu w okolicy powarznie? Nikt z Koszalina u nich nie był??
slavko87 Opublikowano 27 Września 2013 Opublikowano 27 Września 2013 siemano, , jest tu jakis rezaz ze Szczecinka? Moze jakis spot mini? Do dzis jestes w tym miescie:whistling:
leo... Opublikowano 28 Września 2013 Opublikowano 28 Września 2013 Czyli jaki sprzęt? walizeczka do wymiany sprzegla w DSG kosztuje 6kpln ... samo sprzeglo to pieniadze rzedu 4kpln wymiana to jakas masakra - tolerancja podkladek w miedzy tarczami rzedu 0,09 to norma - zle ustawisz - skrzynia nie zazebi biegu i cala robota od poczatku :]
arekp Opublikowano 29 Września 2013 Opublikowano 29 Września 2013 Czyli jaki sprzęt? walizeczka do wymiany sprzegla w DSG kosztuje 6kpln Czyli chcesz powiedzieć, że 6k PLN to bariera nie do przejścia dla innych warsztatów? Aż się spytam w kilku zaprzyjaźnionych, które posiadają oryginalne i legalne VASy czy mają tą magiczną walizeczkę - cokolwiek by w niej było.
Aruzzz Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam, mam takie małe pytanie czy ktoś posiada program VAG COM w miare najnowszy i dobrze by było aby był w wersji PL pod Win 7 64 bit ) A jak nie pociesze się jakimkolwiek działającym i sprawdzonym pod win 7 64 bit )
arekp Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Witam,mam takie małe pytanie czy ktoś posiada program VAG COM w miare najnowszy i dobrze by było aby był w wersji PL pod Win 7 64 bit ) A jak nie pociesze się jakimkolwiek działającym i sprawdzonym pod win 7 64 bit ) Jeśli masz właściwy kabelek, to soft na vcds.pl - działa na Win7 i Win8, sprawdzone osobiście
kulbiks Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Jeśli masz właściwy kabelek, to soft na vcds.pl - działa na Win7 i Win8, sprawdzone osobiście co dokładnie masz na myśli? o jakim kablu piszesz. Posiadam w miarę świeży kabel, ale działa wyłącznie z oprogramowaniem z nim dostarczonym...
Aruzzz Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Plan jest taki że najpierw załatwiam sobie oprogramowanie a później kabel
Trooky Opublikowano 9 Października 2013 Opublikowano 9 Października 2013 Działa pod 7 ale tylko 32bit, pod 64 nie udało mi się
Rekomendowane odpowiedzi