Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Modern Talking :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :hi:

Czy ktoś na forum oprócz mnie słucha Modern Talking? Jak tak to jak długo i dlaczego? :decayed:. Pytam z ciekawości :).

Modern+Talking.jpg

Modern+Talking.jpg

Modern%2BTalking.jpg

mts10.jpg

ModernTalking4.jpg

Modern-Talking.jpg

mtalking_conc.jpg

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Ja słucham (tzn nie że mój ulubiony zespół) ale muzę mają kultową :good:

Opublikowano

mają kilka kultowych kawałków, lubie czasami sobie wrzucić

Opublikowano

Też lubię czasami posłuchać :naughty:

Opublikowano

też czasami lubię posłuchać, dlaczego? pewnie dlatego że mają fajne kawałki :tongue4:

Opublikowano

Mnie się Modern Talking kojarzy z przeciągającym kasety magnetofonem Kasprzak,

w połowie lat `80 pamiętam mój brat cioteczny takowy katował ..., flaki się przewracały :decayed:

pamiętam też, że na początku lat `90-tych już totalnym obciachem było ich słuchać :polew:

ogólnie Dieter Bohlen robi muzę, której moja ukochana stacja radiowa nigdy nie wyemitowała...

Opublikowano

Za młodego się słuchało... :decayed:

To powinno poprawić Wam humor :polew:

Opublikowano

Mi się podoba przeróbka You're My Heart You're My Soul w wykonaniu Leningrad Cowboys. Oba zespoły miały swój okres świetności mniej więcej w tym samym czasie, ale przeróbka LC miażdży, podoba mi się o wiele bardziej niż oryginał.

http://www.youtube.com/watch?v=KWzukFKBKOg

Opublikowano

w latach 80- tych jak chodzilem do podstawowki tylko Modern Talking krolowal na dyskotekach , panienki szalaly :hahaha: pozniej to byl juz lekki obciach :(

Opublikowano
  • Autor

Widziałem oba te filmiki :). Najbardziej podoba mi się ten 1 z tą reklamą ubezpieczenia :>.

O Modern Talking dowiedziałem się w 1995 roku, dzięki Blue System (projekt ten został powołany po pierwszym rozpadzie Modern Talking w 1987 roku przez Dietera Bohlena), a w 1998 roku nastąpił wielki powrót i niestety w czerwcu 2003 roku Dieter Bohlen wraz z Thomasem Andersem ogłosili rozpad Modern Talking ;(.

Mój tata pracował w Kaliningradzie i z stąd przywiózł kasety Blue System i tak się zaczęła moja historia z MT i słucham Ich do dziś :decayed:. Nie wstydzę się Ich słuchać. Jak jade :audi: to często słucham MT. Wiele osób, którzy mnie znają dziwią się, że Ich słucham, ale ich opinia na ten temat mnie nie interesuje...

Jak koledzy jeżdżą ze mną i puszczam Modern Talking to oni wtedy się chowają po kątach, żeby ich nie było widać :polew: :polew: :polew:.

Jak to 4 lata temu powiedział Dieter Bohlen "Es gibt nie ein ende von Modern Talking" czyli "Nigdy nie będzie końca Modern Talking".

Według mnie dzisiejsza muzyka nie ma tyle magii w sobie co muzyka w latach 80tych. Dla nie których Modern Talking to "tylko" zespół muzyczny, a dla innych coś więcej m.in. dla mnie.

Opublikowano

MT jest good :good: Ogólnie muza z lat 80 wymiata, ma w sobie to coś :) Dzisiaj to już jest shit :heat:

Opublikowano

hehe. pamietam jak w dziecinstwie ktos sluchal MT - był leszczem i nie skakal z nami po dachu smietnika.

z lat 80tych tylko:

Bonfire: Sword and Stone

Opublikowano

Ja pierdziu... ten temat może dobrze ewoluować w kierunku muzy lat 80 :kox: nie tylko MT & stuff :decayed:

Niektóre kapele z tamtych lat postanowiły sie reaktywować z różnym skutkiem :przebiegly:

Pamięta ktoś tych :

Def Leppard - Now

To już nie ta sama nuta co w Hysterii... ale fajnie sobie ich przypomnieć :evil:

Opublikowano

Moskal kiedyś podobno słuchał..nosił nawet takie same fryzury i ubrania :kox::naughty::polew:

A tak na serio to irytuje mnie taka muzyka, nie słucham..unikam jej jak tylko to możliwe :bag::wink4:

Roxette mnie bardziej podchodzi/ło :decayed:

Opublikowano

Jest kilka kapel z lat 80, które lubię, ale Młode Tłuki to taka gejówera trochę :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ale Młode Tłuki to taka gejówera trochę :decayed:

Przyzwyczajony jestem do tego typu obelg na temat Modern Talking, ale do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego... :wallbash::kwasny::disgust::blink::shocked::rolleyes:... i jeszcze to pisze osoba starsza ode mnie o 13 lat. Brak słów... To, że w latach 80tych wyglądali tak, a nie inaczej? Każdy podobnie wyglądał w latach 80tych. To, że wysokie chórki były w refrenach? Brak słów na takie komentarze... Co z tego, że Freddie Mercury był gejem i tak lubię niekiedy posłuchać sobie zespołu Queen. Dziwi mnie takie ocenianie po orientacji seksualne niż po muzyce... George Michael i Elton John też są gejami i mają wiele fanów na świecie. Tak samo było z Michaelem Jacksonem było... Dziwny jest ten świat...jak śpiewał Czesław Niemen... Tyle z mojej strony...
Opublikowano

ja słucham i zawsze w aucie uwielbiam ich

Opublikowano

ale Młode Tłuki to taka gejówera trochę :decayed:

Przyzwyczajony jestem do tego typu obelg na temat Modern Talking, ale do tej pory nie mogę zrozumieć dlaczego... :wallbash::kwasny::disgust::blink::shocked::rolleyes:... i jeszcze to pisze osoba starsza ode mnie o 13 lat. Brak słów... To, że w latach 80tych wyglądali tak, a nie inaczej? Każdy podobnie wyglądał w latach 80tych. To, że wysokie chórki były w refrenach? Brak słów na takie komentarze... Co z tego, że Freddie Mercury był gejem i tak lubię niekiedy posłuchać sobie zespołu Queen. Dziwi mnie takie ocenianie po orientacji seksualne niż po muzyce... George Michael i Elton John też są gejami i mają wiele fanów na świecie. Tak samo było z Michaelem Jacksonem było... Dziwny jest ten świat...jak śpiewał Czesław Niemen... Tyle z mojej strony...

NIe bierz tego tak do siebie.

Dla Ciebie to mistrzostwo świata, a dla mnie syfilis.

Są gusta i guściki :wink4:

Opublikowano

ja słucham i zawsze w aucie uwielbiam ich

a w domu to już nie uwielbiasz? :decayed: