Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFB] [B5 AFB] Moja czarna niunka ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajna jak każda A4! Zrób foty środka, masz jakieś pomysły na zmiany, czy raczej seria zostaje.??

Pomyśl też nad chipem, bo te silniczki się aż o to proszą!!

Opublikowano

chcialbym felgi zmienic, sprzety audio zamontowac i chrom. lusterka ;d ale nie mam jeszcze $$$$ ;( ;P

zrobie foty srodka nie dlugo ;p

Opublikowano

Lampki zmien najlepiej od razu xenon wrzuc bo widze ze masz spryski.. :grin: A tak poza tym to przydalyby sie lepsze foty.. :rolleyes:

Opublikowano

Dokłądnie spryski masz wiec kupuj Ori lampy Valeo + przetwornice . Furka fajna zresztą A4 to A4

Opublikowano

ładne TDI :smiley: moze jakas inna fela? :evil: uzupelnij profil bo Ty nie masz AFB tylko AFN :tongue:

Opublikowano

Ładne autko, ale felga to tak jakby od mercedesa :cool:

Opublikowano

Bardzo fajna ta twoja :a4fan: kilka zmian i bedzie cacy :audi::afro:

Opublikowano

Do avantow sa tylko clear red i a'la lexus.. Ale i tak sa paskudne.. W ogole nie ma ladnych lamp do avanta oprocz oczywiscie poliftowych.. :rolleyes:

Opublikowano

Do avantow sa tylko clear red i a'la lexus.. Ale i tak sa paskudne.. W ogole nie ma ladnych lamp do avanta oprocz oczywiscie poliftowych.. :rolleyes:

no właśnie wiem, ale ja mam czarnego i nawet takie czarne tanie lexusy w miarę się prezentują - miałem okazję na żywca obaczyć. Tylko nie jestem przekonany co do ich jakości...

Opublikowano

Furka niezla bo :a4fan: Taki sam motorek jak u mnie. Kilka liftowych zmian i bedzie cycus.

A co do tylnych lamp do avanta to zgadzam sie ze nie wymyslili jeszcze nic lepszego od tych po lifcie :audi::a4fan::quattro: