gawwwel Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 witam wszystkich jakies 2 tygodnie temu stalem sie szczesliwym posiadaczem srebnej a4
adameczek Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 super niunia :gwizdanie: mógłbyś napisać co tam masz w środku i jakie plany na przyszłość
KOval81 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Miodna furka - wypadało by napisać coś więcej o wyposażeniu, wrażeniach z jazdy, planach (ewentualnych) na przyszłość, itp., bo zaraz zostaniesz wypionowany Życzę szerokości i bezawaryjnej jazdy.
gawwwel Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 srodek jak widac na zdjeciach skora alkantara podsufitka czarna wiec mega fajnie to wyglada zawieszenie regulowane co tez jest super sprawa niestety nie posiada mmi tylko samo radio naglosnienie B&O jeden glosnik nie domga ale jest jeszcze gwarancja wiec niedlugo wymienie. Narazie nie planuje zadnych zmian 240 konikow sprawuje sie mega dobrze i 250 na budziki bez wiekszych problemow na lato pojdzie jakas dobry alusek 18. Przyjemnosc z jazdy mega duza roznica jak sie przesiadlem do tej wczesniej jezdzilem a4 b6 130 wiec bez porownania no i oczywiscie naped na 4 i to jest to co zaczynam doceniac [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 13:55_________________________________________________a i oczywiscie skrzynia manualna
KmK Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 super kolor bardzo mi się wszystko podoba, tylko oszczędź jej gonitw 250 itp, zanim jej porządni9e nie dotrzesz
Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 super kolor bardzo mi się wszystko podoba, tylko oszczędź jej gonitw 250 itp, zanim jej porządni9e nie dotrzesz ona juz raczej dotarta bo to 2008r ps. fajny wypas szkoda ze bez mmi ? ja bym jej tylko zapodal chipa i lepsza felge gratki auta
KOval81 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 super kolor bardzo mi się wszystko podoba, tylko oszczędź jej gonitw 250 itp, zanim jej porządni9e nie dotrzesz 2008r. więc przebieg już raczej dotarty powinna mieć :gwizdanie:Chyba, że ktoś na nią patrzył od wyprodukowania, albo wyciągnięta z jakiejś ciemnej szafy ASO [br]Dopisany: 01 Marzec 2010, 14:26_________________________________________________ups - Nowak mnie ubiegł
Nowak_zg Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 ups - Nowak mnie ubiegł ha! tak czy owak pierwszy Nowak ps. fajna sciema szyb sam robiles czy taka juz kupiles ?
KmK Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Nowak_zg ,KOval81 jakoś mam zakodowane że jak b8 to napewno nowe, a lata lecą przecież :>
wrclaguna Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 3.0 TDI QUATTRO motorek naprawde ladny plany w dobrym kierunku a jak tam spalanie ?
turdzi Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Fajna konfiguracja srodka w NO nazywa sie to sportpakke , jest dwa razy tansze niz S-line a rozni sie jedynie tym ze nie ma znczkow i wytloczki S-line na fotelach.Zawieszenie sportowe ktore tez daje rade.
Carlos* Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Autko piękne, czarna podsufitka robi wrażenie i jedyny słuszny silnik diesla w tym modelu. no i rób program
mech15 Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 Autko piękne, czarna podsufitka robi wrażenie i jedyny słuszny silnik diesla w tym modelu. no i rób program eeee tam program, niech pojeździ trochę, pózniej będzie dodatkowa radość
gawwwel Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 wiec tak spalanie mysle ze na dobrym poziomie przy mojej nodze 9,7 srednio szyby byly juz przyciemnione ale tez tak bym zrobil co do felgi napewno bedzie 18 tylko jeszcze nie wiem co by tu zapodac moze jakies propozycje z waszej strony z tego co sie dowiedzialem o tym aucie to rok stala w Dani i pierwsza rejestracja jest zrobiona w Polsce i jak kupowalem to miala przebieg 19 tys i wydaje sie to realne przynajmniej mam taka nadzieje
turdzi Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 19 tys i tak wygnieciony fotel ? no cyba zemi sie wydaje
gawwwel Opublikowano 1 Marca 2010 Autor Opublikowano 1 Marca 2010 srodek jak nowy wiec raczej Ci sie wydaje
adamooo Opublikowano 1 Marca 2010 Opublikowano 1 Marca 2010 19 tys i tak wygnieciony fotel ? no cyba zemi sie wydaje fotel kierowcy jest troche wygniecony...
Rekomendowane odpowiedzi