Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 oto efekt mojego rezania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Goofer Otwierasz wtyczkę, od strony gniazdka wsuwasz cienki, płaski i długi pręcik tam gdzie siedzi pin (patrz moje foto z pkt. 2), pociągasz kabelek do siebie a on ładnie wyskakuje Góral malyyyna Dołączyłeś do dumnego grona posiadaczy stopu jak w VW i Skodzie ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Goofer Otwierasz wtyczkę, od strony gniazdka wsuwasz cienki, płaski i długi pręcik tam gdzie siedzi pin (patrz moje foto z pkt. 2), pociągasz kabelek do siebie a on ładnie wyskakuje Góral malyyyna Dołączyłeś do dumnego grona posiadaczy stopu jak w VW i Skodzie ;P hej teraz to widać że zwalniam :gwizdanie: :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtas-audi Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 A mi sie jakos nie widzi to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 a mnie całkiem całkiem od razu tak powinni z fabryki wypuszczać przeciwmgielnych w audi z tyłu nie trzeba używać bo postojowe są na prawdę widoczne nawet w gęstej mgle. a STOP to stop pomysł jak najbardziej na plus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 17 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2010 Ja u siebie mam aktualnie 3 stopy i 2 przeciwmgłowe i jak ktoś mnie wkq... stojąc za mną i świecąc mi w oczy bo ma za wysoko ustawione światła to wystarczy wcisnąć hebel i włączyć przeciwmgłowe, od razu światełka w dół idą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelwor Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Pomyśleliście o kierowcach jadących za wami? Tylne przeciwmgłowe strasznie walą po oczach i zamiast, wg. Was, poprawić bezpieczeństwo, tylko je pogarszacie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mateoos Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Bez przesady. Górne światła wcale nie walą mocniej, niż dolne, a wg zasady kontrastu są po prostu lepiej widoczne. Spójrz sobie na nowe Mercedesy i inne podobne śmietniki - tam LEDowe światła dają jeszcze mocniej i nikt od tego wzroku nie stracił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Pawelwor zapewne chodzi Ci o to, że przeciwmgłowe jest mocniejsze od stopu tak ? Jeśli tak to podejdź kolego do samochodu, wyciągnij żarówkę od stopu/pozycji (dwu-włóknowa) oraz żarówkę od przeciwmgłowego. OBIE żarówki mają taką samą moc świecenia i jest to dokładnie 21W więc nie wiem gdzie widzisz problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Milczar, podołałem dziś z tymi pinami, zrobiłem tak jak pisałeś i faktycznie, wszystko udało się. :oklaski: Zajęło mi niecałą godzinę. Dzięki za dokładną rozpiskę co i jak, i ten "fachowy rysunek" w paincie :oklaski: Teraz moja wygląda z dupki o parę lat do przodu. A no i w sobotę prawdopodobnie zrobię STOP też u góry, mi też to odpowiada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milczar Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Taaa rysunek był PRO Musiało się wszystko udać, innej opcji nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofer Opublikowano 18 Listopada 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2010 Hehe, teraz cza kopiejke zbierać na przednie lampy żeby z lica wyglądała stosownie do pupki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaviozo Opublikowano 12 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2011 ogarnalme wkoncu STOPY ;p mialem problem bo ja u siebie mam 2 kostki i kazdy mi tu pisal ze mialem modzone ale wg mnie to bylo ORI i dzis doszedlem czemu mam wiecej kostek mam ori hak brinka i do niego ida dodakowe kable wiec zrobili dodatkowa kostke xD i wystarczy przepiac kable tylko radze sie nie sugerowac kolorami kablami poprostu trzeba luknac jak ida te blaszki w mocowaniu zarowek i gitara ;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rooney1990 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kurfa tak dobrze mi szlo, zrobilem jedna lampe A w drugij konektorki ulamalem i ch*j. To nie na moje lapy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magicbattle Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 a mi to zajelo jakies pol godziny bo jedna lampe trzeba bylo wykrecic rozgrzac lutownice i wyciac nia sobie dziure na zaróweczke, na listwie zarowkowej byl prad tylko brak zaróweczki ktora tam zamontowalem przelozylem piny 1-4 1-4 (2 minuty) bardzo latwo rozpiac wtyczke i wyjac piny i super dziala w moim avanciku. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oktawiusz5 Opublikowano 20 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2012 tak zrobiłem kiedyś za czasów Felicji stop w przeciwmgielne a przeciwmgielne w stop ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnasiS Opublikowano 23 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2012 Ja tak jeżdze od ponad roku. Jak sypne w hebel to niema bata ze jakis wąs powie ze niewidział. Nieraz obudziło kogos na skrzyżowaniu przed zagarażowaniem mi w zadzie. Tak w oryginale powinno byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOKO Opublikowano 25 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zaj...ty patent U mnie też niedługo będzie rezanko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lapek85 Opublikowano 26 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2012 u mnie w prawej lampie trzeba było dołożyć do kostki nowy pin aby podłączyć zasilanie, dodatkowo wyciąć otwór na żarówkę, cała zmiana STOPu zajeła jakieś 40 minut, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbijar5 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Już po rezanku 25 min pracy i super efekt a jak cieszy. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi